Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: tegen FC Groningen met zijn allen verloren

30 januari 2009 19:53 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op de persconferentie vrijdagmiddag blikte Marco van Basten nog eens terug naar de nederlaag tegen FC Groningen van vorige week. "Achteraf kan je makkelijk zeggen wat we als trainers misschien fout hebben gedaan. Maar vooraf hebben we alle opties goed overwogen. Ik heb ook geen spijt dat ik met Siem de Jong in de spits ben begonnen. Want daardoor konden Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani en Luis Suarez op hun eigen plaats blijven staan. Helaas pakte het niet goed uit; collectief hebben we niet kunnen brengen wat nodig was om de wedstrijd in winst om te zetten. We begonnen niet goed en dat is een vreemd mirakel in de sport. Want we wisten nog wat voor goed gevoel de winst tegen NEC ons had gebracht. In de rust van het duel tegen Groningen heb ik de gemaakte afspraken en de beleving aan de kaak gesteld. Daar was ik ontevreden over. In de tweede helft ging het beter. Maar we moeten allemaal de hand in eigen boezem steken. We hebben met z'n allen verloren."

Meer op Ajax.nl




Tags

groningen basten boezem emanuelson gemaakte jong kaak mirakel miralem suarez sulejmani urby

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam