Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten over Kanu duiken weer op

5 januari 2009 13:43 - SP!TS

Verslaggever: SvdE

Ajax heeft belangstelling voor Nwankwo Kanu, zo meldt Spits althans. Volgens de gratis krant zouden de Amsterdammers zelfs al een bod van 2,5 miljoen euro hebben uitgebracht op de Nigeriaan, die eerder tussen 1993 en 1996 voor Ajax speelde.

Het lijkt erop dat de geruchten over Kanu één keer in de zoveel tijd terugkeren. In voorgaande seizoenen, zoals in het seizoen 2006-2007, werd ook al veelvuldig gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van de spits van Portsmouth op het oude nest.

In november 2006 sprak Kanu in Voetbal Magazine de wens uit terug te keren bij Ajax. "(...) Ik kom terug, dat kan bijna niet anders. Bij Ajax liggen mijn roots. Bij Ajax ben ik volwassen geworden. I really like to go back, you know. (...) Ik stap zo met mijn vrouw en mijn zoontje op het vliegtuig naar Amsterdam."

Later, in januari 2007, verzuchtte Kanu echter dat hij moe wordt van de journalisten die hem maar in verband blijven brengen met Ajax. "Ik weet niet wie die mensen zijn die maar door blijven gaan over Ajax, Ajax en nog eens Ajax. Ik heb zelfs niet eens wat gehoord van Ajax. Ik weet niet waar het vandaan komt. Het is vervelend, want het is niet waar." Gelet hierop moeten de nieuwe geruchten over Kanu voorlopig nog met een korrel zout worden genomen.

Overigens zou ook Fiorentina geïnteresseerd zijn in Kanu, die na zijn periode bij Ajax ook nog uitkwam voor Internazionale, Arsenal en West Bromwich Albion.

Meer op SP!TS




Tags

kanu albion arsenal bromwich fiorentina gelet internazionale know korrel like magazine moe nest nigeriaan nwankwo portsmouth uitkwam verzuchtte west zout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid