Transparent
Inloggen
Sluiten

Gabri: Van Basten moet de tijd krijgen

9 mei 2008 23:21

Verslaggever: RvN

In een interview in het Algemeen Dagblad vraagt Gabri het bestuur en de fans van Ajax Marco van Basten de tijd te geven om er een succes van te maken. "Het doel is om kampioen te worden. Er zijn nu allemaal iconen van de club benoemd die Ajax weer nieuwe hoop geven. Maar ik kijk daar toch iets rationeler tegen aan. Want we mogen de feiten niet uit het oog verliezen, Ajax heeft de laatste jaren weinig succes gehad. Daarom vergelijk ik vooral deze situatie met die bij Barcelona, toen Frank Rijkaard kwam. Die is gelukkig in zijn eerste jaar veel tijd gegund om de club uiteindelijk weer succes te brengen."

"Iedereen was ongeduldig. Ajax moet daarvan leren. De fans en het bestuur moeten geduld hebben. Het is niet eerlijk iemand al na twee maanden af te rekenen op de resultaten. Dat moet iedereen in Amsterdam onthouden."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

basten gabri bestuur barcelona iconen ongeduldig onthouden rationeler rijkaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos