Transparent
Inloggen
Sluiten

Open dag trekt bijna 45.000 bezoekers

8 augustus 2007 17:06

Verslaggever: HT

De jaarlijkse Open dag van Ajax heeft dit jaar bijna 45.000 bezoekers getrokken. Zij die er vroeg waren, konden getuige zijn van het enige moment om trainer Henk ten Cate aan het werk te zien. Hij werkte met de selectie nog een training af in de Arena, alvorens richting Praag te vliegen om de komende tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League te bekijken.

Na de training verhuisde vrijwel iedereen naar De Toekomst voor onder andere een wedstrijd van Lucky Ajax. Hoogtepunt van de dag was de spelerspresentatie op P2, geleid door Tv-presentator Robert ten Brink.
Edgar Davids, Olaf Lindenbergh en Michael Krohn-Dehli waren hierbij niet aanwezig. De eerste vanwege zijn blessure, de andere twee omdat zij Ajax mogen verlaten.

Meer op




Tags

arena brink cate davids dehli krohn lindenbergh lucky michael olaf praag presentator spelerspresentatie voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal