Transparent
Inloggen
Sluiten

5-jarig contract voor Ryan Babel bij Liverpool

12 juli 2007 06:38

Verslaggever: RvN

Ryan Babel is een vijfjarig contract overeengekomen met Liverpool. Met goedkeuring van Ajax werd hij gisteren al medisch gekeurd en kreeg hij een uitgebreide rondleiding bij zijn nieuwe club. Vandaag worden naar verwachting de laatste details tussen Ajax en Liverpool afgerond. Liverpool betaalt naar verluidt zo'n 18 miljoen euro voor de aanvaller.

Babel in De Telegraaf: "Het belangrijkste was de ontmoeting met trainer Rafael Benitez. Ik wilde graag weten wat hij met me van plan is. Ik moet met zes anderen strijden om vier plaatsen. Benitez komt over als de ideale schoonvader. Een heel aardige man, met veel verstand van voetbal. Dat gesprek is me uitstekend bevallen."

Meer:
De Telegraaf: Babel vijf jaar naar Liverpool
Algemeen Dagblad: Liverpool betovert Ryan Babel

Meer op




Tags

liverpool babel benitez jarig telegraaf betovert goedkeuring ontmoeting rafael

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja