Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Lindenbergh: Wormgoor per direct aan selectie toegevoegd

1 april 2006 14:08

Verslaggever: P.

Vandaag is bekend geworden dat middenvelder Olaf Lindenbergh tijdens een training in de ArenA geblesseerd is geraakt. Een vervanger is al gevonden: toekomstig A-jeugdspeler Vito Wormgoor, die dus gelijk in het eerste komt. Vandaag is Wormgoor met onmiddelijke ingang aan het eerste toegevoegd. Wormgoor komt hierdoor meteen in het eerste van Ajax. Vanmiddag reist Ajax daarom met een zeer jonge spelersgroep af naar het Limburgse. Er is dus een kans op een middenveld bestaande uit de tieners Sarpong, Anita en Wormgoor, al ligt het voor de hand dat in ieder geval Gal?sek op dat middenveld zal staan.

Vito Wormgoor (17) heeft enkele stages gelopen bij Ajax en speelde afgelopen week speelde hij in Japan met de A1, waar AC Milan met 2-0 werd verslagen. Het is onbekend welke financi?le regeling Ajax met DOVO heeft getroffen. Binnenkort zal hij beschikbaar zijn in de ideale opstelling van Ajax Netwerk.

Meer op




Tags

wormgoor lindenbergh vito anita arena dovo gal japan jeugdspeler milan olaf onmiddelijke regeling sarpong sek stages tieners

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper