Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Steven Berghuis

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

open/sluit de onderstaande quote:

Joe2020 schreef op 03 juni 2021 om 22:38:

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 03 juni 2021 om 19:59:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 02 juni 2021 om 23:58:

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 02 juni 2021 om 23:19:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 02 juni 2021 om 23:03:

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 02 juni 2021 om 22:53:

(...) Ik ga achter Haller staan. (...)Gelukkig. Dat is de enige manier om iemand naar de uitgang te duwen
Moet dit nou weer op zo 'n toon?Amsterdamse humor, Vito. Heerlijk, zulke reacties.Ik hou van Amsterdamse humor, 10 jaar in Amsterdam gewoond.
L
Voor mij is dit geen humor als ik het zo 'kaal' lees op een reactie van mij.
Ik vind het eerder weer negatief om het negatief te doen.

En sowieso vind ik totaal niet inspirerend om 25 x in 3 maanden te horen van Koen dat hij wil dat Haller het liefst morgen vertrekt.Dit dus. Volkomen mee eens. Zelden constructief commentaar gelezen


Ik begrijp juist altijd welke inhoudelijke boodschap FK heeft - of ik het er mee eens ben is iets anders - en hij speelt nooit op de man.

Discussie maar weer OT brengen?

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 04 juni 2021 om 15:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Joe2020 schreef op 04 juni 2021 om 06:44:

(...) Het gaat meer om de verpakking (net als met Luigi destijds, maar op een andere manier)Destijds?!

Ik ken maar een Luigi (LuigiTentorioABC).
En die is al bijna een jaar niet meer actief hier.
En jij bent pas een half jaar lid ... :denkDat zag ik idd ook.
Maar zijn schrijfsels staan nog wel online, inclusief de commentaren daar op.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Joe2020 schreef op 03 juni 2021 om 22:36:

Hij is geen Amsterdammer (...).Wat een merkwaardige gedachtengang overigens om te insinueren dat je voor 'Amsterdamse humor' uit Amsterdam moet komen?! 
Wat is dat voor provenciale kortzichtigheid?

Voor galgenhumor hoef je toch ook niet aan de galg te hangen?!

En ik ken in mijn vriendenkring best veel mensen met zwarte humor.
Dat zijn echt niet alleen maar negers of zwarte pieten. 
Sterker, de meesten zijn blank, Turk, Molukker, Aziaat, Marrokaan of hulp-Sinterklaas. 

 

+1/-0

Ging het hier niet over Steven Berghuis?

:)

Ik zal meteen van de gelegenheid gebruik maken om opnieuw te melden, on topic, dat ik Steven Berghuis al best wel een tijdje zie als een serieuze optie voor ons aller Ajax. Alleen denk ik niet dat er plaats voor hem is momenteel omdat we met Neres en Antony al goede opties hebben voor zijn positie.

Ik ben wel van mening dat Berghuis door veel lieden onderschat wordt. Hij is echt een prima voetballer. Natuurlijk kleven er randjes aan hem die er zelfs met de sterkste verwijderchemicaliën niet vanaf gaan....dat klopt.

Maar ik ga er vanuit dat hij in Wolfsburg gaat acteren. Dat moet haast wel.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 7 juni 2021, 11:02:06.

 

+1/-0

Help. Ze willen hem. Dus zal Neres wel gaan en komt deze beroepsetter hier naar toe. En Antony? Naar links of i.d.?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

SchipAhoy schreef op 22 juni 2021 om 19:23:

Help. Ze willen hem. Dus zal Neres wel gaan en komt deze beroepsetter hier naar toe. En Antony? Naar links of i.d.?Kopen voor de handel. Bij Ajax gaat hij niet slechter voetballen verwacht ik.
En daar heersen omstandigheden en worden voorwaarden gecreëerd (overwinningen) waardoor de aanleiding tot etterig gedrag minimaal is.
Hij levert altijd meer op dan € 4 miljoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Jep, en dat bij een matige ploeg als Feyenoord.

Ik zie het wel zitten. Hij is goedkoop en het is leuk om de sterkhouder van Feyenoord weg te trekken, om hem vervolgens bij ons op de bank te zetten. Heerlijk.

 

+4/-0

10 x liever Ihattaren.

 

+1/-0

Ik vind hem echt vervelend in zijn gedrag en commentaar. Toch kan ik de interesse wel begrijpen. Ajax heeft een financieel zwaar jaar gehad en ze moeten voor tientallen miljoenen verkopen deze zomer.

Neres was gewoon ruk afgelopen seizoen en Antony begon leuk, maar werd steeds minder. Je hoopt dat zulke spelers hun acties blijven maken en een plaaggeest worden voor de backs in de Eredivisie. Toch is dat nooit het geval geweest. Hier en daar wat knappe goals of acties maar ze komen vooral in de bal en spelen vaak op veilig. Neres heeft dan nog wat meer diepte in zijn spel (ook niet continu).

Er komt gewoon te weinig gevaar vanaf de vleugels. Tadic kan met zijn kappen, draaien, trap en spel tussen de linies nog belangrijk zijn. Bij hem ontbreekt het ook aan snelheid, diepte.

Sinds het vertrek van Ziyech mis je veel creativiteit.

Berghuis kan dat gedeeltelijk opvangen. Want in tegenstelling tot Neres en Antony gaat Berghuis wel regelmatig naar binnen om te schieten. En hij heeft een goede trap. Met dode spelmomenten ga je er zeker op vooruit. Doordat hij vaak naar binnen komt en zijn acties blijft maken gaat de rechtsback ook de mogelijkheid krijgen om er weer overheen te komen. Dat kan niet als Antony daar staat, de bal in de voet krijgt.. niet durft en weer terugspeelt.

Berghuis zal bovendien profiteren van de betere spelers om zich heen. Je hebt als team vaker de bal, raakt hem minder snel kwijt en je hoeft dus ook minder op en neer te rennen (vergeleken met Feyenoord). Antony valt tegen in de combinatie. Ballen over 5-10 meter mislukken door zwakke passing of slechte communicatie.

Wat te denken van de indraaiende voorzetten op de spits? Antony heeft dat een aantal keren laten zien. Berghuis zal dat met grotere regelmaat doen.

Je koopt een ervaren Nederlands international met een goede trap voor 4 miljoen. Dat is niet verkeerd. De vraag is alleen: wat gaan ze dan doen met Antony die ze gekocht hebben voor een gigantisch bedrag? Want Antony op links is nog minder..

@schipahoy: Ihattaren? Is het niet veelzeggend dat PSV hem liever ziet vertrekken? En is het niet schandalig dat zo'n jonge spruit met kilo's aan overgewicht speelt? Ja hij heeft het nodige meegemaakt. Er staan zeker grote vraagtekens achter zijn mentaliteit/instelling.

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 22 juni 2021 om 23:26:

(...) De vraag is alleen: wat gaan ze dan doen met Antony die ze gekocht hebben voor een gigantisch bedrag? Want Antony op links is nog minder.. (..)Misschien moeten we wat meer geduld hebben met hem. Hij is nog jong.
Berghuis is 8 jaar ouder.

Maar dat er voorin iets moet veranderen is een feit.
Hopelijk mag er publiek bij de wedstrijden zijn. Die kunnen dat beter duidelijk maken dan wij hier in een paar regeltjes doen ...

 

+2/-0

Hiermee zorg je in ieder geval dat ie niet naar PSV gaat. Het is nu Wolfsburg of Ajax.

 

+1/-0

Je kan wel zeggen dat Tadic geen snelheid heeft of langzamer wordt het is maar hoe je er tegen aankijkt maar zijn voorzetten zijn vaak punt gaaf van die linker kant met zijn linker voet. Ik erger me zelf dat aan de rechterkant niets afkomt al die indraaiende voor zetten word ik helemaal gek van een spits kan daar helemaal niets mee, ga nu eens rechtsbenige buiten speler op die kant zeten want er komt helemaal niets knaps uit. Neres kan nog wel iets met zijn rechter voet Maar Antony te weinig of niets.als je een speler heb die hem met links en rechts kan voorzetten of een keer op de goal schieten ok , maar dit gedoe heeft een of andere debiel uitgevonden maar ik vind het helemaal niets.

Dit bericht is gewijzigd op 23 juni 2021, 05:27:05.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Steven Berghuis