Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Edson Álvarez

Deze normale topic is open en bestaat uit 20 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 16 augustus 2021 om 16:46:

Ik vind Álvarez geweldig en ben blij dat we hem nog altijd hebben. Hij is de typerende stofzuiger op het middenveld wie voor balans zorgt, ondergewaardeerd is door velen en nodig is niet overlopen te worden door een sterke tegenstander.Vooral houden zo. Wat dat betreft heeft Ten Hag & Co fantastisch werk afgeleverd door de beste kwaliteiten op te stellen, en anderzijds de bank mee te nemen. In te passen in het systeem. Bravo mister Ten Hag. Wat dat betreft staat het als een huis en neem bij deze de rest van de staf mee in de naam van Michael Reiziger en Winston Bogarde. Dit tweetal heeft destijds dermate veel ervaring opgedaan en ben blij dat ze er bij zijn.
Eerst volgende kunstukje is Besiktas thuis. Ik kijk er alvast naar uit.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 27 september 2021 om 10:21:

(...) Wat dat betreft staat het als een huis en neem bij deze de rest van de staf mee in de naam van Michael Reiziger en Winston Bogarde. (...)In de aflevering van 'Kale & Kokkie', van maandag jl., verteld Kokkie dat Alvarez regelmatig 'in zijn vrije tijd' extra traint op techniek etc. met Witschge en Vanenburg.
Dan verdienen die twee ook een pluim.

Edit: De NOS meldt het nu ook.

Dit bericht is gewijzigd op 28 september 2021, 11:17:12.

 

+2/-0

Geweldig om te horen dit. Zo was ik vroeger ook maar zonder de luxe dat Richard Witschge en Gerald Vanenburg er bij waren. Twee fantastische voetballers. Allebei klasse apart in de zin dat ze vandaag de dag denk ik nog steeds een bal op de stropdas kunnen neerleggen.

 

+1/-0

Begint echt door te groeien naar een bijzonder goede middenvelder. Zeker nu hij op techniek traint voegt hij extra kwaliteiten toe.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 28 september 2021 om 07:44:

(...) Allebei klasse apart in de zin dat ze vandaag de dag denk ik nog steeds een bal op de stropdas kunnen neerleggen.En iemand volledig voor schut kunnen zetten met een schijn- en passeerbeweging.

 

+1/-0

Met het risico dat iedereen het al kent: https://youtu.be/mLTkzuvO95clink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 28 september 2021 om 11:12:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 28 september 2021 om 07:44:

(...) Allebei klasse apart in de zin dat ze vandaag de dag denk ik nog steeds een bal op de stropdas kunnen neerleggen.En iemand volledig voor schut kunnen zetten met een schijn- en passeerbeweging.Nou wat dat aangaat. Wat een stel fantastische spelers heeft Ajax in de voorhoede gehad. Zo heb ik destijds enorm genoten van onder meer Ling, Tahamata, Jesper Olsen. Gisteravond onder meer genoten van Berghuis. In eerste instantie het doelpunt. Niet de moeilijkste maar wel fijn ingeschoten. Berghuis heeft een dermate goede trap dat ik wel snap dat ze hem op 10 hebben gezet. Gaan we vast nog veel plezier van beleven.


Ps. Ja de beelden van Vanenburg ken ik;-) Ha ha, heerlijk om te zien. Met John de Wolf heb ik met een stel vrienden destijds nog een bal zitten trappen op een pleintje in Groningen. Jopie Gall was er toen ook bij. Deden we een grote rondo. Beetje dollen. Aron Winter woonde toen ook in de buurt. Je zag toen al dat hij een goede voetballer was. Wat later vertrok hij naar Ajax.

 

+2/-0

Onmisbare schakel geworden, ook in de Eredivisie tegen de kleine tegenstanders is hij van waarde.

 

+1/-0

wat een fantastische wedstrijd van Edson. Zat echt overal tussen en onvermoeibaar. En ongeacht wat sommigen zullen vinden, voetbalt ie ook steeds makkelijker mee. Het is aan de bal geen Berghuis, maar doet wel steeds vaker wat ie moet doen.

 

+2/-0

Onmisbaar in de omschakeling van balbezit naar balverlies. Niet de beste voetballer, maar Alvarez maakt Ajax wel een sterker team en dat is hetgeen wat telt.

 

+2/-0

Was weer van onschatbare waarde tegen PSV.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 25 oktober 2021 om 08:23:

Was weer van onschatbare waarde tegen PSV.
Ik was wel ff bang na zijn snelle gele kaart, tegen Dortmund overkwam hem dat ook al. Alleen moet ik wel zeggen dat het knap is dat hij dan daarna alsnog niet in de problemen kwam.

 

+1/-0

Leuk voor hem. En in de zomerstop voor een mooie prijs van de hand doen. Zo is iedereen tevreden.

 

+2/-2

Mooi dat hij en Martinez hebben bijgetekend, van mij hoeft hij voorlopig niet weg want hij wordt steeds nuttiger voor dit team.

 

+3/-1

Vond hem tegen Vitesse de beste man op het veld

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 10 februari 2022 om 16:12:

Vond hem tegen Vitesse de beste man op het veldHij speelt nu weer okay. Vond hem vlak voor de winterstop erg matig.

Tegen Heracles pakte hij na vijf minuten alweer een oliedomme gele kaart door op de helft van Heracles een tegenstander onderuit te schoffelen.

Maar onderschrijf zijn waarde op bepaalde gebieden. Laten we echter niet overdrijven.

 

+1/-1

Zoals het team als geheel tegen Vitesse speelde was goed.
Dan valt de zwakste en de beste nauwelijks op als individu.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 31 augustus 2022 om 20:13:

Bod van 50 miljoen van Chelsea....zag ik niet aankomen...
Laat de transfermarkt maar snel sluiten. Dit gaat nergens meer over.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 20 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Ajax Forum » Historie » Edson Álvarez