Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus

Deze normale topic is open en bestaat uit 66 pagina's: 1 2 3 4 ... 62 63 64 65 66

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 12 januari 2022 om 20:58:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 12 januari 2022 om 17:13:

De hele constructie RIVM, OMT (en kabinet) klopt niet. Noemen ze een slager die zijn eigen vlees keurt.Je moet een land niet laten besturen door school-, veilingmeesters en slagers.


Zeg ik dat ergens? Ik bedoel heel wat anders. Om het in voetbaltermen een beetje toe te lichten, de KNVB, UEFA of FIFA gaan zelf geen dopingcontroles organiseren. Ook gaat de KNVB het financiële jaarresultaat niet bij een BVO controleren. Dit zijn allemaal taken van onafhankelijke organisaties. Wel kunnen ze consequenties aan uitkomsten van onderzoeken hangen.

Als je de samenstelling van het OMT bekijkt dan is van de vaste leden circa 40% medewerker van het RIVM, op uitnodiging kunnen ze nog een bataljon sturen. Conclusie de resultaten van een onderzoek zullen nooit objectief getoetst worden. Er wordt niet voor niks verweten dat ze tunnelvisie hebben. Dit wordt mede gevoed omdat ze allemaal dezelfde soortgelijke achtergrond hebben.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 13 januari 2022 om 09:13:

Zeg ik dat ergens? (...)Nee, dat zeg ik.

 

+1/-0

Ik knijp hem wel. wat gaat dit virus met onze spelers groep doen. Dit kan toch echt grote gevolgen hebben. dat je straks met een B elftal moet aantreden, en we missen al wat spelers.

 

+1/-0

.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 15 januari 2022, 21:23:46.

 

+1/-0

We kunnen nu toch wel vaststellen dat het krampachtig vasthouden aan de noodwet (5e verlenging ondertussen) totaal niet past bij de huidige situatie. Waar ik in het begin van de crisis (2020/2021) de overheid steunde met het door hun gevoerde beleid, begin ik nu toch steeds meer twijfels te krijgen over de legitimiteit en proportionaliteit van de maatregelen. Gaan we echt door met het kapotmaken van Nederland ten faveure van een paar honderd zieke mensen?

 

+4/-1

open/sluit de onderstaande quote:

AjaciedKevin schreef op 02 februari 2022 om 14:01:

We kunnen nu toch wel vaststellen dat het krampachtig vasthouden aan de noodwet (5e verlenging ondertussen) totaal niet past bij de huidige situatie. Waar ik in het begin van de crisis (2020/2021) de overheid steunde met het door hun gevoerde beleid, begin ik nu toch steeds meer twijfels te krijgen over de legitimiteit en proportionaliteit van de maatregelen. Gaan we echt door met het kapotmaken van Nederland ten faveure van een paar honderd zieke mensen?Zin in Vastelaovond misschien …?

 

+2/-1

 

+3/-2

In mijn ogen een hele goede documentaire met zeer vooraanstaande mensen aan het woord met verstand van zaken op hun gebied. Absoluut onderbouwd met steekhoudende argumenten.


https://www.blckbx.tv/corona/nu-te-zien-op-blckbx-gideon-op-zoek-naar-de-waarheidlink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 12 januari 2022 om 17:13:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 12 januari 2022 om 15:33:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 12 januari 2022 om 12:47:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 12 januari 2022 om 11:35:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 12 januari 2022 om 11:15:

Wat ik niet begrijp is dat voor minister vacatures geen profiel wordt gemaakt. Ik vind dat al die gasten gewoon bijgeschoold moeten worden in hun aan te sturen vakgebied. Dan kun je gelijk zien of ze geschikt zijn.Misschien is dat wel gebeurd. De kabinetsformatie duurde niet voor niets 299 dagen ... B)

Maar 299 dagen is niet lang genoeg voor het beoogde niveau dat nodig is.
Een HBO-studie duurt 4x zo lang en het niveau via de praktijk halen nog veel langer. En na 10 jaar schoolmeester kun je geen land c.q. departement besturen.


Het is in ieder geval van belang dat je bv. een onderzoek van specialisten juist kunt toetsen en kritische vragen kunt stellen om zodoende tot een correcte maatregel/beleid te komen.Dat is in wezen wat het OMT is.

Maar het is complex, omdat beheersing van het virus slechts 1 van de zaken is waar het beleid invloed op heeft. Veel mensen krijgen klachten van een lockdown, hebben mindere opleidingsprestaties en sowieso lijdt de gehele economie eronder. Voor het milieu is zo'n lockdown dan wel weer goed.

Er is bijna niemand, ook geen specialist of team van specialisten die dat allemaal op waarde kan schatten.


De hele constructie RIVM, OMT (en kabinet) klopt niet. Noemen ze een slager die zijn eigen vlees keurt.Hier een greep uit keiharde bewijzen dat we bestuurd worden door incompetente machtswellustelingen die ons willen gijzelen. De waarheid komt langzaam boven water.

https://indepen.nl/wob-documenten-onthullen-geen-onderbouwing-voor-maatregelen/?fbclid=IwAR2HzDDeiVTyP6l8Tfxa9rLrBuLKVS0Q3BrkazD_NQ-LDqcCUtIaj_8f0Bklink

https://indepen.nl/reconstructie-de-desastreuse-avondklok-en-de-duistere-rol-van-jaap-van-dissel/link

https://indepen.nl/ministeries-en-rivm-wisten-dat-mondkapjes-volstrekt-zinloos-waren/link

En met dat hele stikstof sprookje en klimaatverandering gaat het exact hetzelfde. Allerlei zaken worden verzonnen om de mensen angst aan te jagen. Klimaatverandering is er al sinds deze aardbol rondcirkelt in het heelal.

https://indepen.nl/rivm-trekt-zich-terug-uit-stikstofdossier/link

 

+5/-2

Vanavond was er een item in het RTL-nieuws op RTL4 om 19.30u over long-covid waarin o.a. de ernst ervan ter sprake kwam.

Voor degenen die in het topic van De Johan Cruijff Schaal geïnteresseerd waren in namen van patiënten, Hanneke Houtbraken werd geinterviewd over haar problemen.

Verder kwam ter sprake dat "ruim 20.000 personen ernstig geïnvalideerd zijn a.g.v. covid" (Bron: Alfons Olde Loohuis- Medisch Adviseur C-support).
Dus zijn er ook zoveel namen bekend.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 66 pagina's: 1 2 3 4 ... 62 63 64 65 66

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus