Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus

Deze normale topic is open en bestaat uit 66 pagina's: 1 2 3 4 ... 62 63 64 65 66

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 12 januari 2022 om 20:58:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 12 januari 2022 om 17:13:

De hele constructie RIVM, OMT (en kabinet) klopt niet. Noemen ze een slager die zijn eigen vlees keurt.Je moet een land niet laten besturen door school-, veilingmeesters en slagers.


Zeg ik dat ergens? Ik bedoel heel wat anders. Om het in voetbaltermen een beetje toe te lichten, de KNVB, UEFA of FIFA gaan zelf geen dopingcontroles organiseren. Ook gaat de KNVB het financiële jaarresultaat niet bij een BVO controleren. Dit zijn allemaal taken van onafhankelijke organisaties. Wel kunnen ze consequenties aan uitkomsten van onderzoeken hangen.

Als je de samenstelling van het OMT bekijkt dan is van de vaste leden circa 40% medewerker van het RIVM, op uitnodiging kunnen ze nog een bataljon sturen. Conclusie de resultaten van een onderzoek zullen nooit objectief getoetst worden. Er wordt niet voor niks verweten dat ze tunnelvisie hebben. Dit wordt mede gevoed omdat ze allemaal dezelfde soortgelijke achtergrond hebben.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 13 januari 2022 om 09:13:

Zeg ik dat ergens? (...)Nee, dat zeg ik.

 

+1/-0

Ik knijp hem wel. wat gaat dit virus met onze spelers groep doen. Dit kan toch echt grote gevolgen hebben. dat je straks met een B elftal moet aantreden, en we missen al wat spelers.

 

+1/-0

.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 15 januari 2022, 21:23:46.

 

+1/-0

We kunnen nu toch wel vaststellen dat het krampachtig vasthouden aan de noodwet (5e verlenging ondertussen) totaal niet past bij de huidige situatie. Waar ik in het begin van de crisis (2020/2021) de overheid steunde met het door hun gevoerde beleid, begin ik nu toch steeds meer twijfels te krijgen over de legitimiteit en proportionaliteit van de maatregelen. Gaan we echt door met het kapotmaken van Nederland ten faveure van een paar honderd zieke mensen?

 

+4/-1

open/sluit de onderstaande quote:

AjaciedKevin schreef op 02 februari 2022 om 14:01:

We kunnen nu toch wel vaststellen dat het krampachtig vasthouden aan de noodwet (5e verlenging ondertussen) totaal niet past bij de huidige situatie. Waar ik in het begin van de crisis (2020/2021) de overheid steunde met het door hun gevoerde beleid, begin ik nu toch steeds meer twijfels te krijgen over de legitimiteit en proportionaliteit van de maatregelen. Gaan we echt door met het kapotmaken van Nederland ten faveure van een paar honderd zieke mensen?Zin in Vastelaovond misschien …?

 

+2/-1

 

+3/-2

In mijn ogen een hele goede documentaire met zeer vooraanstaande mensen aan het woord met verstand van zaken op hun gebied. Absoluut onderbouwd met steekhoudende argumenten.


https://www.blckbx.tv/corona/nu-te-zien-op-blckbx-gideon-op-zoek-naar-de-waarheidlink

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 66 pagina's: 1 2 3 4 ... 62 63 64 65 66

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus