Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12

Bommel heeft geluk, zijn redding kan zijn fortuna thuis en rosenborg thuis winnen ( is doe - able)...
en dan bij Fey uit winnen ( wedstrijd op zich). Als dat gebeurd kan hij uit het wak klimmen.

>
Maar stel je voor tegen Fortuna niet winnen bv. Dan is het over. Lijkt mij.

 

+1/-0

Ik ben benieuwd of Hiddink nog wat van zich gaat laten horen, toch een beetje The Godfather van Psv.
Je kon van Cruijff veel zeggen maar als er echt stront aan de knikker was dan kwam hij van zen berg in Barcelona en liet hij het donderen in Amsterdam.
Hij spaarde dan niemand, legde vervolgens nog eens haarfijn uit wat de clubfilosofie was en wat er allemaal moest gebeuren, altijd in het belang van Ajax.
Het lijkt mij voor hun goed dat zo'n Hiddink daar is met mijn vuist op tafel komt slaan, want dat er heel veel mis is lijkt me toch wel duidelijk.
De tijd van zoete broodjes bakken zal bij elke topclub in Europa met deze cijfers nu toch wel voorbij zijn.

 

+2/-0

Zou wel des psv's zijn.. de ene galbak weg (Lothar), de ander ervoor terug (Strootman). Zo blijft het toch makkelijk om te walgen van die club.

 

+2/-2

Beetje vreemd om hem juist na Feyenoord uit te ontslaan. Dat is een wedstrijd die je zelfs als je in vorm bent kan verliezen. Daarnaast had PSV de grote kansen in het begin van de wedstrijd en scoorde Feyenoord uit het niets. De penalty kwam ook uit de lucht vallen en de tweede had er nooit 1 mogen zijn.

Ik vind Van Bommel een gigantische drop PIEP maar de timing is een beetje raar.

Wie zal de nieuwe trainer worden?

 

+2/-0

Wat volgens mij in Eindhoven nog het meeste steekt: Ze zijn niet meer de beste van Brabant. Willem II staat boven ze.
Eigenlijk zou John de Jong ook zijn biezen moeten pakken, want het aantal miskopen die hij op zijn naam heeft staan is al behoorlijk lang.

 

+2/-0

Eerst Faber en dan zie ik nog gebeuren dat ie rest vh seizoen mag afmaken. Niet veel staan te trappelen om in te springen voor een verder verloren seizoen. Maar zijn wanhopig genoeg om v Gaal proberen over te halen. Die gaat dat niet doen mocht het al zo gaan. Schoonvader Behouden Bertje is geen optie lijkt me duidelijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 16 december 2019 om 09:49:

Eerst Faber en dan zie ik nog gebeuren dat ie rest vh seizoen mag afmaken. Niet veel staan te trappelen om in te springen voor een verder verloren seizoen. Maar zijn wanhopig genoeg om v Gaal proberen over te halen. Die gaat dat niet doen mocht het al zo gaan. Schoonvader Behouden Bertje is geen optie lijkt me duidelijk.Er zijn er genoeg die in willen stappen hoor.
Mijn gevoel zegt dat ze voor Arne Slot gaan omdat ze toch ook wel een keer een beetje voetbal in de ploeg willen hebben.
Slot zal Az midden in dit succesvolle seizoen niet gaan verlaten dus gaan ze Faber of als Hiddink wil het seizoen af laten maken.
Andere namen die je denk gaat horen zijn Van de Brom of Fraser.
God zij dank heeft Bosz net een nieuwe club, anders hadden ze op zeker voor hem gegaan.
Had ik echt niet aan moeten denken, hem bij Psv

 

+1/-0

Raar om hem nu pas te ontslaan. In Rotterdam verliest PSV wel vaker van Feyenoord, maar het spel gisteren was verre van slecht. Ze hadden hem er veel eerder uit moeten gooien, want nu komt het heel vreemd en ongeloofwaardig over. In de tijden dat het moeizamer ging stonden ze zogenaamd achter de trainer en nu je verbetering ziet gooien ze hem eruit.

Als ze echt vooruit willen moeten ook Gerbrands en De Jong ontslagen worden.

Zal me niets verbazen als ze voor die Duitse trainer van Heracles gaan.

 

+1/-0

Gezakt binnen bereik van Utrecht, dikke reden naast internationale uitschakeling.

Ontslagen uit ijdelheid en zelfingenomenheid. Bij SC Heerenveen en FC Emmen was ik genodigde toen ze tegen het oogverblindend levenloze baggere PSV speelden. Sprak ook tot de directie van PSV, dus met name welke instructie Mark van Bommel richting Ihattaren weigerde te geven, vormt de oorzaak dat hun middenveld voor geen meter kan fungeren, en die vleugelspitsen weigerden het ook te doen in de plaats van Ihattaren. Mark Lothar van Bommel probeerde Peter Bosz te kopieeren (overigens ben ik de eerste misschien die dat DuitsBoszoverdrijvingsvoetbal VULLEND MIDDENVELD ANTI RISICO 4-2-1-2-1 juist helemaal niet mooi vond), maar zijn buitenspelers heetten ten eerste niet Bertrand Traoree en Amin Younes, want zij zijn gewend om als vleugelspitsen te spelen terwijl dat systeem er juist is om met maar een schaduwspits en een diepe spits als puntlopers te spelen, acties van ver weg beginnen als je buitenspeler staat, plus Mohammed Ihattaren is niet half zo psychisch en vitaal omschakelingsfit als Hakim Ziyech. En hij nam niet 1 echte centrumverdediger als zijn voorkeur, want hij ziet iets in Swaab wat niemand in het verdere internationale fantastischwereldvoetbal denkt, ik zei welscherend daarvan ze, dat hij zelfs nog beter Jeroen Zoet als centrumverdediger kon gebruiken dan Swaab, die zou het beter begrijpen.

 

+1/-2

Jammer dat ie weg gaat, het ging net zo lekker voor ons.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Johan Nahoj schreef op 16 december 2019 om 14:07:

Jammer dat ie weg gaat, het ging net zo lekker voor ons.Klopt.. Wij zijn ook heel goed bezig....!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DelCampo schreef op 16 december 2019 om 17:51:

open/sluit de onderstaande quote:

Johan Nahoj schreef op 16 december 2019 om 14:07:

Jammer dat ie weg gaat, het ging net zo lekker voor ons.Klopt.. Wij zijn ook heel goed bezig....!Welja, als je zelf een dipje hebt is het mooi meegenomen dat je voornaamste concurrent ook in een dip zit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Johan Nahoj schreef op 16 december 2019 om 14:07:

Jammer dat ie weg gaat, het ging net zo lekker voor ons.Ja, daar gaat een voordeeltje verloren.

 

+1/-0

Raar dat ze hem nu ontslaan. Zeker nu zijn assistent het seizoen gaat afmaken. Gaat het die het dan zoveel beter doen? Had dan van Bommel gehouden als je toch nog een half seizoen gaat aanklooien.

 

+1/-0

Volgens Omroep Brabant zou de oorzaak van de definitieve breuk een steeds slechtere verhouding tussen van Bommel en de jeugdopleiding zijn. Faber is hoofd van de jeugdopleiding en heeft al meerdere malen tevergeefs geprobeerd trainer van PSV te worden.

1+1=2?

Ik bedoel over de doorstroming naar het eerste heeft de jeugdopleiding niet te klagen gehad. Ik kan me geen trainer van PSV herinneren die meer jeugdspelers een kans heeft gegeven dan van Bommel.

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ernie09 schreef op 17 december 2019 om 13:56:

(...) Had dan van Bommel gehouden als je toch nog een half seizoen gaat aanklooien.Als dat laatste de insteek is: geweldig, lang leve Faber!

 

+2/-0

Faber of Bommel is om het even, selectie blijft hetzelfde en je mist Malen voorlopig zoals het er nu naar uitziet. Ik verwacht geen wonderen ineens, sterker, met die assistenten denk ik dat het nog wel eens slechter kan gaan ipv beter. Een beetje Psv-er kan hier echt niet veel vertrouwen in hebben denk ik zo. Maar ja, ik heb er natuurlijk ook geen verstand van verder.

 

+1/-0

Dumfries blijkt wekelijks het grote lek in de defensie.
Kijk de goals maar terug, in de meeste gevallen laat deze boze baller steekjes liggen omdat hij meer op rechtsbuiten staat ipv rechtsback.
Eigenlijk moet ik altijd wel om Dumfries lachen, zo simpel en het IQ van een visstick en dan nog aanvoerder ook.
Dat zegt veel over het intellect binnen de selectie.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Sterrenhemel schreef op 18 december 2019 om 07:32:

Dumfries blijkt wekelijks het grote lek in de defensie.
Kijk de goals maar terug, in de meeste gevallen laat deze boze baller steekjes liggen omdat hij meer op rechtsbuiten staat ipv rechtsback.
Eigenlijk moet ik altijd wel om Dumfries lachen, zo simpel en het IQ van een visstick en dan nog aanvoerder ook.
Dat zegt veel over het intellect binnen de selectie.Boze baller Dumfries :D Mooi omschreven, dat is hem echt precies! Inhoudelijk ben ik het overigens ook met je eens.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 18 december 2019 om 03:13:

Faber of Bommel is om het even, selectie blijft hetzelfde en je mist Malen voorlopig zoals het er nu naar uitziet. Ik verwacht geen wonderen ineens, sterker, met die assistenten denk ik dat het nog wel eens slechter kan gaan ipv beter. Een beetje Psv-er kan hier echt niet veel vertrouwen in hebben denk ik zo. Maar ja, ik heb er natuurlijk ook geen verstand van verder.Het ene stereotype Psver voor de andere stereotypen Psver.
Die Faber straalt zo ongelofelijk veel Psv uit juist omdat hij helemaal geen uitstraling heeft.
Ik vind het wel bizar dat ze nu massaal om van Gaal roepen, de man die ze 30 jaar lang verafschuwd hebben moet nu terug van pensioen komen om ze uit de ellende te redden.
Het blijft een club zonder trots bewijs dit maar weer.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV