Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Behoorlijk omgebouwd Ajax met onverwacht gemak langs Heerenveen: 5-1


Tijdstip
18 oktober 2020
Stadion
Johan Cruijff ArenA
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 2


Behoorlijk omgebouwd Ajax met onverwacht gemak langs Heerenveen: 5-1; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Behoorlijk omgebouwd Ajax met onverwacht gemak langs Heerenveen: 5-1

Het leek een moeilijke middag te gaan worden, de druk zat er vooraf behoorlijk op voor Ajax. Vooral coach Erik ten Hag lag onder de loep maar kon tegen het goed aan de competitie gestarte Heerenveen al snel opgelucht ademen want zijn op vele plaatsen gewijzigde team walste met het grootste gemak over de Friezen heen: 5-1. Dusan Tadic maakte de belangrijkste eerste twee doelpunten waarna uiteindelijk Mohammed Kudus, Davy Klaassen en invaller Antony de tegenstander kansloos lieten. Tussendoor scoorde Henk Veerman tegen.

Zoals gezegd was er vooraf veel commotie rondom de opstellingen van trainer Erik ten Hag. Volgens vele kenners maakte hij er een potje van. De line-up tegen Heerenveen gaf vervolgens aan dat hij zich de kritiek enigszins ter harte had genomen maar ook dreef hij tegelijkertijd in de aanval toch weer zijn eigenwijsheid door. Zo stond Dusan Tadic opnieuw op links en werd Lassina Traoré de nummer negen in de plaats van de afwezige Zakaria Labyad. Op rechts was er een verrassende basisplaats voor David Neres. De middenlinie lag meer in lijn met de algemene opinie. Ryan Gravenberch, Mohammed Kudus en de verloren zoon Davy Klaassen vulden dat samen in. De gasten zetten daar een vijfmansdefensie tegenover want Groningen had laten zien dat Ajax daar moeite mee lijkt te hebben. Deze keer liep het echter al vlug anders want na een vlot lopende Ajax-aanval was het Tadic die vanaf links naar binnenkwam en met zijn rechterbeen doelman Erwin Mulder in de verre hoek wist te verschalken: 1-0.

Een hele verlichting voor de gastheren die hierdoor lekker konden gaan voetballen. Veel kansen ontstonden er echter niet en naarmate de minuten verstreken was het juist Heerenveen dat meer in beeld kwam. Na een misverstand tussen Daley Blind en Kudus kon Joey Veerman ervandoor waarna zijn afgemeten voorzet door Henk Veerman van dichtbij op de katachtig reagerende André Onana werd gekopt. Hier hield de goalie Ajax op de been. Even later dan weer een typisch VAR-moment. Na een voorzet van Tadic kreeg Sherel Floranus de bal ongewild tegen de arm en na lang beraad adviseerde de VAR om scheidsrechter Björn Kuipers naar de stip te wijzen. Dusan Tadic stapte naar voren en zorgde beheerst voor 2-0. Dit was het sein voor de gastheren om frank en vrij te gaan voetballen, in deze fase werd Heerenveen compleet overklast. Na een geweldige combinatie met onder meer Ryan Gravenberch was het de bij vlagen weer heerlijke voetballende Kudus die met een licht van richting veranderde schuiver de wedstrijd vroegtijdig kon beslissen: 3-0.

Ook na de rust bepaalde Ajax het spel maar het tempo werd wat teruggeschroefd, over drie dagen wacht immers Liverpool. Af en toe was er teveel sprake van gallery-play en lankmoedig omschakelen in defensief opzicht. Dat laatste leverde halverwege de tweede helft een counter op waarna er maar twee mensen achter de bal stonden uiteindelijk. Via Mitchel van Bergen werd het uitgespeeld waarna Henk Veerman de 3-1 mocht binnenschuiven.

Even leek het nog een wedstrijd te worden maar aan de andere kant was Floranus Ajax van dienst door op een hele domme wijze Traoré naar de grond te trekken. Kuipers had gek genoeg niets gezien maar de VAR greep nu volkomen terecht in waarna er opnieuw een strafschop volgde. Klaassen leukte zijn rentree op door op strakke wijze de pingel vervolgens hoog in de touwen te jagen: 4-1. Het slotakkoord was voor invaller Antony. Na een fraaie vooractie sprintte hij weg waarna Kudus hem bediende en de Braziliaan er vandoor ging. Vervolgens showde hij zijn snelle voetjes, goede trap en overzicht door op bekeken wijze de verre hoek te vinden: 5-1. Een goal waar de kwaliteit werkelijk vanaf afdroop. Al met al was het een prima middag voor de nog steeds stikeigenwijze Erik ten Hag. Als hij blijft winnen zal er niemand klagen.


[video] Highlights | Ajax - sc Heerenveen


Hedwiges Maduro: 'Zat veel dynamiek in middenveld Ajax'

Fox-analist Hedwiges Maduro was erg te spreken over het omgebouwde Ajax. Maduro: "Er zat veel meer dynamiek in het middenveld. En ik zag heel veel verticale passes, dat zag er goed uit."

Ook had de ex-Ajacied weer genoten van Mohammed Kudus: "Ze durfden elkaar in de dekking aan te spelen. Kudus was daarbij constant aanspeelbaar tussen de linies. Echt een groot verschil met Groningen."


Veerman: 'Beter kon ik niet koppen'

Heerenveen-spits Henk Veerman maakte 3-1 maar had ook tussendoor de gelijkmaker op zijn naam kunnen zetten. Ajax-doelman André Onana redde echter fantastisch op zijn niet eens zo slechte inzet. Veerman: "Ik kopte de bal in de bovenhoek en nog had hij deze. Beter kon ik echt niet haha."

Over de wedstrijd kon hij verder kort zijn: "Als je zo begint....het was veel te slap. Dan weet je dat het hier 5-0 kan worden."


Dusan Tadic: 'We moeten leven voor het voetbal, constant zijn'

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic was na afloop logischerwijs tevreden. "Dat is was belangrijk voor Ajax. We begonnen goed vandaag en dat is bepalend. Daarna was ons spel bij momenten goed maar moet nog steeds beter. Vooral na de pauze moesten we de energie meer vasthouden, we speelden in een te laag tempo."

De verslaggever van Fox Sports keek alvast wat vooruit naar de wedstrijd tegen Liverpool. Tadic: "Bij Ajax is iedere wedstrijd belangrijk. We moeten nu ervoor zorgen dat we goed herstellen, we moeten leven voor het voetbal en constant zijn. Bij Ajax moet je winnen en tegelijk goed voetballen."


Erik ten Hag: 'Ideaal middenveld gevonden? Dat is mij te makkelijk'

De druk zat er goed op voor trainer Erik ten Hag dus er verscheen een opgelucht man voor de camera's van Fox Sports. Ten Hag:"Dit was een prima overwinning, hier kunnen we op voortborduren. Ik vond al langer dat ons aanvalsspel beter moest maar de afstemming kan niet meteen goed zijn. Dat kost tijd."

Als de verslaggever opmerkt dat dit middenveld er aardig uitzag en misschien wel een blijvertje zou zijn reageert de trainer gematigd: : Dat is te makkelijk. We hebben meerdere opties want ook anderen hebben het goed gedaan zoals Edson Alvarez en Quincy Promes. Het middenveld is wel het zenuwcentrum dus heel belangrijk."

Over Davy Klaassen toonde hij zich erg tevreden: "Davy is een sturende speler wat erg belangrijk is voor de groepsdynamiek. Ook toonde hij zich een leider. Maar dat wisten we, daarom hebben we hem ook gehaald."

Hij sluit vervolgens af met een even grappige als opvallende uitspraak: "Vorig jaar zei ik dat het crazy was maar nu zitten we in een totaal andere tijd." Wat hij daarmee precies bedoelde werd niet helemaal duidelijk.


Davy Klaassen: 'Fijn om terug te zijn'

Davy Klaassen beleefde een prima rentree in het voor hem zo dierbare Ajax-shirt. Klaassen: "Als je met 5-1 wint en je mag ook nog een goal maken dan is dat natuurlijk prima. Ik ben blij."

Hoewel hij drie jaar was weggeweest voelde alles meteen weer als vanouds. "Ik heb hier eerder rondgelopen natuurlijk en hoewel iedere trainer weer zijn eigen inzichten heeft zat ik er snel weer goed in."

Opvallend was zijn vele coachen, opvallend omdat hij net nieuw is binnen de groep: "Ik denk dat dit niet uitmaakt. Praten en sturen hoort er altijd bij, ik denk dat deze ploeg dat ook nodig heeft."


Mohammed Kudus Speler van de Week bij Voetbal International

Mohammed Kudus is door Voetbal International verkozen tot beste speler van afgelopen speelronde. De middenvelder kreeg een 8 voor zijn wedstrijd tegen sc Heerenveen, net zoals onder meer Dusan Tadic en de door Ajax verhuurde Danilo Pereira. Door zijn uitstekende wedstrijd staat hij bovendien met grote voorsprong ook bovenaan in het algemeen klassement. Kudus heeft een gemiddelde van 7,75, terwijl nummer twee Michael de Leeuw op enorme afstand staat met een 7,08.

Logischerwijs staat Kudus ook in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Het Algemeen Dagblad heeft geen plek voor de Ghanees. Wel zijn Ryan Gravenberch en Dusan Tadic hierin opgenomen.


Karakteristieken

Uitslag: 5-1 (3-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Dusan Tadić ('4)
Goal
2-0 Dusan Tadić ('28, penalty)
Goal
3-0 Mohammed Kudus ('35)
Goal
3-1 H.Veerman ('66)
Goal
4-1 Davy Klaassen ('72, penalty)
Goal
5-1 Antony Matheus dos Santos ('87)
Scheidsrechter
Kuipers
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
sc Heerenveen: Kongolo ('72)
Kaart
sc Heerenveen: Van Hecke ('74)
Kaart
Ajax: Lisandro Martínez ('84)

Opstelling Ajax

Dusan TadićLassina TraoréDavid Neres


Ryan GravenberchMohammed KudusDavy Klaassen


Nicolás TagliaficoDaley BlindPerr SchuursNoussair Mazraoui


André Onana

Wissels:

'61 Sean Klaiber voor Noussair Mazraoui
'61 Antony Matheus dos Santos voor Dusan Tadić
'80 Quincy Promes voor David Neres
'82 Lisandro Martínez voor Daley Blind
'82 Klaas Jan Huntelaar voor Lassina Traoré


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 6 5-1 (2-0)
 4 4-1 (1-0)
 4 3-1 (2-0)
 4 3-1 (1-0)
 4 3-1 (1-0)
 4 3-1 (1-0)
 4 3-1 (1-0)
 4 3-1 (2-0)
 4 3-1 (1-0)
10  4 3-1 (1-0)
11  4 2-1 (1-0)
12  4 4-1 (1-0)
13  4 4-1 (1-0)
14  4 2-1 (1-0)
15  4 2-1 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.25. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Mohammed Kudus (97 -> 5,0)
2. Davy Klaassen (51 -> 4,0)
3. Dusan Tadić (47 -> 3,0)
4. André Onana (14 -> 2,0)
5. Daley Blind (12 -> 1,0)
6. Antony Matheus dos Santos (6 -> 0,0)
7. Ryan Gravenberch (4 -> 0,0)
8. Perr Schuurs (3 -> 0,0)
9. Kjell Scherpen (2 -> 0,0)
9. Sean Klaiber (2 -> 0,0)
11. Noussair Mazraoui (1 -> 0,0)
11. Lassina Traoré (1 -> 0,0)
13. Matthijs de Ligt (0 -> 0,0)
13. Bruno Varela (0 -> 0,0)
13. Joël Veltman (0 -> 0,0)
13. Edson Álvarez (0 -> 0,0)
13. Kik Pierie (0 -> 0,0)
13. Donny van de Beek (0 -> 0,0)
13. David Neres (0 -> 0,0)
13. Carel Eiting (0 -> 0,0)
13. Klaas Jan Huntelaar (0 -> 0,0)
13. Quincy Promes (0 -> 0,0)
13. Benjamin van Leer (0 -> 0,0)
13. Siem de Jong (0 -> 0,0)
13. Razvan Marin (0 -> 0,0)
13. Zakaria Labyad (0 -> 0,0)
13. Lisandro Martínez (0 -> 0,0)
13. Hakim Ziyech (0 -> 0,0)
13. Kasper Dolberg (0 -> 0,0)
13. Jurgen Ekkelenkamp (0 -> 0,0)
13. Noa Lang (0 -> 0,0)
13. Sergino Dest (0 -> 0,0)
13. Juan Familio-Castillo (0 -> 0,0)
13. Nicolás Tagliafico (0 -> 0,0)
13. Hassane Bandé (0 -> 0,0)
13. Dominik Kotarski (0 -> 0,0)
13. Danilo Pereira da Silva (0 -> 0,0)
13. Niemand (0 -> 0,0)
13. Jurriën Timber (0 -> 0,0)
13. Sontje Hansen (0 -> 0,0)
13. Naci Ünüvar (0 -> 0,0)
13. Ryan Babel (0 -> 0,0)
13. Maarten Stekelenburg (0 -> 0,0)
13. Noa Lang (0 -> 0,0)
13. Kenneth Taylor (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
De nare smaak van Groningen is bij mij nog niet weg. In mijn ogen zal veel afhangen van ten Hag. Ben zo bang dat die weer met Labayad en Alvarez start.
Doe gewoon wat iedereen ziet!
Onana-mazaroui-Schuurs-Blind-Nico-Klaassen-Martinez-Kudus-Promes-Tadic-Antony.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Ik ben ook benieuwd. Ik denk dat ten Hag wel gaat wijzigen. Ben het met je opstelling eens, hoewel Promes en Martinez nog niet bepaald in vorm zijn. Misschien Gravenbergh voor Martinez?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Martinez heeft vorig seizoen behoorlijk goed gedraaid op het middenveld.
Hij en Klaassen vast op het middenveld zetten.
Voor de derde plek op het middenveld zullen Kudus, Gravenbergh en Ekkelenkamp de onderlinge strijd moeten aangaan.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Voorin zou ik graag Antony - Tadic - Neres zien.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Ik denk iedereen. En ik denk dat dit op een gegeven moment ook weer zal gebeuren.
Zeker tegen Liverpool.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Tegen Heerenveen misschien al oefenen hoe het team tegen Liverpool moet gaan spelen?

--------------Onana-------------------

---Mazraoui---Schuurs---Blind--Tagliafico-.

-------Kudus-----------Martinez-----.

---------------Klaassen-------------------.

---Antony-------Tadic------Neres--.


UPDATE: de actuele opstelling is geworden:

--------------Onana-------------------

---Mazraoui---Schuurs---Blind--Tagliafico-.

---- Gravenbergh-----------Kudus-----.

------------ Klaassen-------------------.
----Neres------Traore------Tadic--.


Nou, we komen al een flink in de buurt van de opstelling die de meesten van ons willen zien. En waarschijnlijk tegen Liverpool zal Tadic in de spits spelen en Neres op links en Athony op rechts. De enige die misschien a.s. woensdag gaat ontbreken is dan bv Martinez ook op het middenveld, maar wie weet wat er later nog gaat gebeuren met het middenveld. Gravenbergh, Klaassen Kudus, Martinez, Ekkelenkamp, Alvarez moeten maar bewijzen keer op keer dat ze er in horen. Zo simpel is het.

Ik lees hier maar heel weinig reacties op de opstelling van vandaag?

Fijne wedstrijd!
+5/-0

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens. Prima opstelling!
+3/-0

 
5 maanden geleden
Dit gaat hij doen tegen Liverpool Don. Alleen dan waarschijnlijk Alvarez voor Martinez.
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Labyad dat durft ten Hag niet meer te doen met de bijna muiterij in de selectie. Ik ben echter bang dat hij Kudus er naast gaat zetten. De beste middenvelder die we hebben. Iedereen weet dat Kudus en Klaassen sowieso moeten spelen maar juist als iedereen het ziet doet onze trainer iets anders.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Weetje wat Ten Hag niet durft te doen?
Zijn eigen fouten toegeven.
Labyad staat gewoon weer in de spits en Promes op 10 neem dat maar van mij aan.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Dan is Ten Hag totaal ongeloofwaardig. Maar het zou best eens kunnen dat hij gewoon zijn eigen zin doordrijft.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Hij heeft blijkbaar goed op zijn lazer gehad ten Hag. Alles om. Vind alleen Antony zwaar gestraft voor een uurtje niet goed spelen. Op zich wel goed dat Neres er weer bij is. Vermoed dat dit met het oog op Liverpool is waar dan waarschijnlijk Antony voor Traore gaat spelen.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Op zijn lazer gehad? Beetje overdreven.
Hij heeft misschien met zijn staf de wedstrijd bekeken en een analyse gemaakt en zijn conclusies getrokken. Ten Hag is niet dom, al denken sommigen van de Ajax fans misschien van wel. Daarnaast is het mogelijk dat Tadic en Blind misschien ook hun mening gegeven aan de staf + heeft Overmars ook zijn licht er op laten schijnen.

Het kan allemaal, maar het zijn allemaal aannames.

Feit is dat de opstelling er nu veel beter uit ziet dan tegen Groningen + zijn Klaassen en Kudus weer present. Dat scheelt een hele hoop, want beiden staan er nu weer in. Bijna 99,9 van fans en analisten zouden waarschijnlijk Kudus en Klaassen nu op het middenveld zetten. En Ten Hag waarschijnlijk ook. Logisch ook. Maar vorige week waren ze er beiden niet en dat maakte het wel even wat lastiger.
+3/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Is inderdaad bewust een beetje overdreven uitgedrukt maar neem maar van mij aan dat het voor een trainer wel zo aanvoelt. Technische staf, Tadic en co, de analisten, de pers en de fans over je heen krijgen is op je lazer krijgen hoor.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Blijkbaar niet, wat hij heeft flink het elftal veranderd.

Dus zo koppig of eigenwijs is hij ook niet.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Mijn gevoel zegt dit:

Het dagelijkse leven van alle Ajacieden is vanwege corona een stuk ingewikkelder geworden.

Al spreek ik voor mijzelf: Ik wil van Erik ten Hag en dus Ajax de inspiratie om de dagen nog beter door te komen. Ik wil aan Ajax denken en reden hebben tot lachen.

Dan is dit dus mijn punt:

Erik ten Hag kan nu een waanzinnig goed voorbeeld geven aan alle Ajacieden en ze dus inspireren door gewoon met een logisch opstelling te komen die de spelers weer met heel veel plezier simpel laat voetballen waardoor er een klinkende overwinning wordt geboekt.

Dus kom op Ajax! Inspireer ons in deze corona tijd!
+2/-0

 
5 maanden geleden
En? Wat vindt je van de opstelling dit maal?
+2/-0

5 maanden geleden
Gewoon even wat betere spelers opstellen en zie het resultaat.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Klaassen en Kudus waren vorige week niet beschikbaar....
+2/-0

5 maanden geleden
Zeker eerste helft meer energie vanuit Ajax. Tweede helft wat gemakzuchtiger en dan mag je de tegengoal toch als smetje zien geen echte uitblinkers bij Ajax. Ik vond Klaassen stabiel spelen en endelijk kon Tadic weer eens belangrijk zijn sinds lange tijd zonder echt uit te blinken. Het niveau van Liverloop zal echter behoorlijk hoger zijn dan dit Heereveen en dan ben ik toch niet gerust indien een Gravenberg en Traore opgesteld zouden staan. Verder zijn de passes die tot gevaar zouden kunnen leiden of beslissend zouden kunnen zijn onder de maat en missen nauwkeurigheid en dat zal met het oog op woensdag echt beter moeten. Maar goed enkele goede combinaties gezien en prima doelpunten , 3 punten dus over het algemeen kunnen we voor vandaag tevreden zijn. Oh ja Martinez hoe dom kun je zijn , je staat comfortabel op voorsprong en dan op die manier een gele kaart Incasseren pff.
+1/-0

5 maanden geleden
Fijn om Klaassen weer te zien. Zat er vaak goed tussen. Je zag dat Gravenberch nu goed kon voetballen.
Traore, harde werker maar mist de finesse.
Antony en Kudus zijn lopende goudmijnen daar spat de klasse van af.
Klaiber kort gezien, zat er keer finaal naast.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Misschien 1x dan. Want verder vond ik Klaiber uitstekend invallen en zat er juist heel vaak goed tussen. Fel in de duels en drive naar voren. Viel me positief op.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Eens Ajax1988!, sommige moeten iets te zeiken hebben, helaas kon dat nu even niet op Ten Hag
+5/-1

5 maanden geleden
goede wedstijd goed middenveld professor ten hag weet toch alles beter maar antony altijd opstellen in plaats van traore. antony blijft altijd gevaarlijk kan heel goed voetballen .en professor ten hag moet die jongen niet kapot maken met niet opstellen en wisselen. als hij dat veel doet zal hij rap weg zijn
+1/-0

 
5 maanden geleden
Moet zeggen dat Traore sterk speelde en erg veel ballen vast hield als aanspeelpunt. Maar met je eens, Antony altijd opstellen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Tegenwoordig vinden wij een spits sterk spelen als hij een bal vast kan houden. Dat is een trieste constatering. Waar blijven de spitsen van kwaliteit Cruijff, Van Basten, Suarez, Zlatan, Huntelaar (jonge jaren), Kluivert? Traore kan bij Ajax 1 het ‘net niet vinden’, wat toch echt wel zijn hoofdtaak is als spits. Ik zie echt alleen een logge, gespierde vent die finesse mist (wat elke andere topspits bij Ajax in het verleden wel had). Misschien ben ik hard, maar Traore en Labyad zijn simpelweg niet goed genoeg als spits. Geef Brobbey maar de kans en zet anders Tadic of Anthony in de spits met Tadic of Promes, Neres of Anthony op de flanken.
+2/-1

5 maanden geleden
Ik heb Labyad en Alvarez wel gemist vandaag, als kiespijn dan wel te verstaan.
+4/-0

5 maanden geleden
Laten we voor de variatie eens positief zijn! Geen Ziyech , maar wel Klaassen, Anthony en Kudus!
Laten we positief zijn! Ik deze Corona tijd! T gaat super! PSV komt uiteindelijk te kort!
+1/-0

5 maanden geleden
Laat ik beginnen met het feit dat iedere fan de wedstrijd op het scherm hebben gezien en dus het sfeertje hebben moeten missen. De opstelling is niet verrassend want Ten Hag heeft in Groningen leergeld betaald. Ik ga niet op de stoel van de coach zitten, maar ik wil wel iets zeggen over Neres. De speler is nog geen 100% maar krijgt bijna geen kans,en daar is Ten Hag
geheel verantwoordelijk voor . Een prima overwinning.
+1/-2

 
nieuws-redacteur 5 maanden geleden
Hoezo krijgt Neres geen kansen? Ten Hag laat hem iedere keer minuten maken terwijl hij nog totaal uit vorm is. Het gaat zo te zien wel telkens een fractie beter.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Er wordt om een mening gevraagd, en die geef ik dan eerlijk daar is toch niets mis mee.
Er is ook niets mis met jou prognose dat jij Ajax laat verliezen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
5 maanden geleden
De staf is Neres rustig aan het brengen vanwege zijn zware blessure.

Tegen AZ - oefen en Heereveen stond hij in de basis?

Dus, hij krijgt dus weer speeltijd@ basisplek?

Ik zie het probleem niet roodenwit?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ten Hag had andere plannen ,en daar kwam Neres als basis speler niet in voor .
+1/-0

5 maanden geleden
Nee ten Hag het is eenvoudig als iets werkt dan hou je dat zo, zo dan krijg je een ploeg die automatisch speelt en niet loopt te zoeken.
+1/-0