Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Ajax walst over Feyenoord heen en is genadig met 4-0


Tijdstip
27 oktober 2019
Stadion
Johan Cruijff ArenA
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 1


Ajax walst over Feyenoord heen en is genadig met 4-0; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Ajax walst over Feyenoord heen en is genadig met 4-0

Ajax heeft in de Klassieker hard uitgehaald tegen Feyenoord. In de Johan Cruijff ArenA was de ploeg van Erik ten Hag met 4-0 veel te sterk voor de Rotterdammers. Door treffers van Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico, David Neres en Donny van de Beek was de uiteindelijke eindstand al voor rust bereikt.

Ajax schoot als een komeet uit de startblokken en leek er alles aan gelegen om revanche te nemen voor de zware nederlaag in Rotterdam van vorig seizoen. Na twee minuten was het al voor de eerste keer raak toen Quincy Promes opstormde aan de linkerkant en zijn pass kwam bij Dusan Tadic terecht. De aanvoerder zette met een uitstekende pass Hakim Ziyech alleen voor doelman Vermeer en zijn schot ging vervolgens in het doel.

De supporters in de Johan Cruijff ArenA waren nauwelijks uitgejuicht of de bal lag alweer in het doel. David Neres trok naar binnen en zijn voorzet werd door Nicolás Tagliafico in het doel gewerkt. Na zeven minuten spelen had de ploeg van Erik ten Hag de stand al op 2-0 weten te zetten. Ook in de minuten daarna bleef het eenrichtingsverkeer en kregen onder meer Promes en Tadic grote kansen om de score verder uit te breiden. Zij kregen de bal echter niet in het doel.

Halverwege de eerste helft ging de storm van Ajax liggen en kon Feyenoord er af en toe uitkomen. Toen een treffer van Toornstra terecht werd afgekeurd vanwege buitenspel leek de ploeg wakker geschud te worden en werd het tempo weer flink opgevoerd. Na een één-twee met Tadic wist Neres met een mooie stift voor de 3-0 te zorgen, terwijl nog voor rust Donny van de Beek een mislukt schot van Sergiño Dest een beetje gelukkig in het doel wist te koppen. Toen Gözübüyük had afgefloten voor de rust stond Ajax al op een riante 4-0 voorsprong.

Ook na rust schoot Ajax weer uit de startblokken en het publiek leek zich op te gaan maken voor een historische monsterscore. Neres en Van de Beek kregen goede kansen, terwijl een vrije trap van Ziyech net naast het doel ging. De echte scherpte was echter al weg bij de ploeg en het spel werd alleen maar slordiger, waardoor er geen doelpunten meer vielen. Niemand bij Ajax die daarom maalde omdat het eerder op die middag concurrent PSV in eigen huis vernederd zag worden door AZ, waardoor het na elf speelrondes al een voorsprong van zes punten heeft en bovendien ook een veel beter doelsaldo.


Donny van de Beek: 'We hebben het heel goed gedaan'

In gesprek met Fox Sports was Donny van de Beek het niet helemaal eens met de opmerking dat Feyenoord heel slap was. "Ik kijk vooral naar onszelf en ik vond dat wij heel scherp begonnen", aldus Van de Beek. "We hadden alle tweede ballen en maakten goede goals. Hoe Feyenoord dan speelt, hebben wij niet in de hand."

De middenvelder had wel een ander Feyenoord verwacht. "Je weet natuurlijk nooit wat ze tegen ons gingen doen. We wisten wel dat ze iets zouden gaan proberen", zo gaf hij aan. "Wij konden er heel makkelijk dooruit voetballen. We waren zelf goed aan de bal. We hebben het heel goed gedaan. Dat is het belangrijkste."

Van de Beek ging verder: "Er zat veel pit in. Dat vond ik mooi om te zien. Er zat veel agressiviteit in. Dat woensdag ook al zo, maar was het aan de bal niet zo zuiver. Dat was vandaag wel en dat hebben we goed gedaan."


[video] Ten Hag: 'Dit was onze beste eerste helft deze competitie'


Erik ten Hag: 'De eerste helft was geweldig van onze kant'

Erik ten Hag vond dat zijn keuze om Donny van de Beek op de plek van Edson Álvarez te zetten uitstekend had uitgepakt. "Net zoals enkele andere keuzes, zoals Hakim Ziyech op tien. Dat heeft ook fantastisch uitgepakt", aldus Ten Hag in gesprek met Fox Sports. "Ik wilde diepte hebben. Dat komt vanaf de zijkanten. Dat wilde ik met Promes en Neres. Hakim speelt meer in de halfruimtes en dat kan hij uitstekend, maar deze wedstrijd vroeg meer om diepte vanaf de zijkanten."

Ajax schoot tegen Feyenoord uit te startblokken. "Ik heb echt genoten van de drive waar wij mee speelden en van het tactisch vermogen hoe het plan werd omgezet", zo gaf hij aan. "Op de juiste momenten werd er druk gezet. Feyenoord kwam er niet uit. Ik vond ons al met al heel goed speelden."

In de rust had Ten Hag aangegeven dat zijn ploeg zo door moest blijven gaan. "Je weet dat het moeilijker wordt, omdat Feyenoord vooral de schade wil gaan beperken en achterover gaat leunen", zei hij daarover. "Zelf wil je graag het tempo er in houden en goals erbij maken. We hebben de kansen wel gecreëerd, maar ik richt me vooral op de eerste helft. Die was geweldig van onze kant."

Dat Ziyech woest was toen hij gewisseld werd, vond Ten Hag geen probleem. "Het zegt alles over Hakim. Hij wil altijd voetballen. Hij is een geweldige liefhebber", aldus de trainer van Ajax. "Daar heb ik er meer van. Zij vinden het nooit leuk als ze gewisseld worden. Wij hebben voorin veel goede spelers en proberen om de belasting zo veel mogelijk te verdelen. Nu kon het om dit zo te doen. Ik vind het wel mooi dat hij zo'n liefhebber is en hij boos is, maar dat moet hij natuurlijk niet tonen."


[video] Gravenberch geniet van zijn eerste Klassieker


Hakim Ziyech: 'Als ik een keer mijn frustraties laat zien, is het direct een groot probleem'

Hakim Ziyech speelde tegen Feyenoord op de tien-positie. Hij hoefde niet te wennen om daar weer te mogen staan na lange tijd op de rechtervleugel te hebben staan. "Ik heb met beide posities geen problemen. Het maakt niet zoveel uit", aldus Ziyech in gesprek met Fox Sports. Al snel opende hij zelf al de score. "Ik kreeg de bal goed voor van Dusan. Het was wel een beetje geluk, omdat Kenneth in de goede hoek zat, maar gelukkig ging hij er heel langzaam in."

Volgens Ziyech lag het vooral aan Ajax dat er zoveel ruimtes waren. "We speelden heel goed tussen de linies en de ballen kwamen daar", zo gaf hij aan. "Zij hadden problemen of ze wel of niet door moesten gaan. Als ze doorstapten en de bal er doorheen ging, lag het direct helemaal open. Ze waren aan het twijfelen en dat hebben we goed gedaan. Daarnaast hebben we de kansen heel goed afgemaakt."

De middenvelder was boos toen hij in de tweede helft werd gewisseld. "Ik ben liefhebber en wil gewoon altijd spelen. Het is toch niet erg om dat duidelijk te maken? Als iemand anders dit doet, is er niets aan de hand, maar als Ziyech dit doet is het een groot probleem. Het wordt nu groter gemaakt dan het is", zei hij daarover. "Ik mag toch boos zijn? Ik laat mijn frustraties zien. Zo zit ik gewoon in elkaar. Als iemand anders het doet is er niets aan de hand, maar als ik het doe is het direct een groot probleem. Ik heb mijn frustraties laten zien en nu de wedstrijd klaar is, is het klaar."


[video] Promes: 'We waren niet uit op een vernedering'


Karakteristieken

Uitslag: 4-0 (4-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Hakim Ziyech ('2)
Goal
2-0 Nicolás Tagliafico ('7)
Goal
3-0 David Neres ('37)
Goal
4-0 Donny van de Beek ('40)
Scheidsrechter
Gözübüyük
Toeschouwers
53.968 toeschouwers

Kaarten: -


Opstelling Ajax

Quincy PromesDusan TadićDavid Neres


Lisandro MartínezHakim ZiyechDonny van de Beek


Nicolás TagliaficoDaley BlindJoël VeltmanSergino Dest


André Onana

Wissels:

'74 Ryan Gravenberch voor Hakim Ziyech
'81 Edson Álvarez voor Sergino Dest
'86 Lassina Traoré voor Dusan Tadić


Opstelling Feyenoord

SinisterraJorgensenNarsingh


FerBerghuisToornstra


HapsSenesiBotteghinKarsdorp


Vermeer

Wissels:

'46 Tapia voor Berghuis
'59 Larsson voor Fer
'74 Geertruida voor Narsingh


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (1-0)
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (2-0)
 6 4-0 (2-0)
10  6 4-0 (2-0)
11  6 4-0 (2-0)
12  6 4-0 (1-0)
13  4 2-0 (1-0)
14  4 2-0 (1-0)
15  4 2-0 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.47. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Daley Blind (70 -> 5,0)
2. Nicolás Tagliafico (55 -> 4,0)
3. David Neres (38 -> 3,0)
4. Hakim Ziyech (35 -> 2,0)
5. Quincy Promes (18 -> 1,0)
6. Lisandro Martínez (14 -> 0,0)
7. Donny van de Beek (12 -> 0,0)
8. Sergino Dest (7 -> 0,0)
9. Dusan Tadić (4 -> 0,0)
9. Ryan Gravenberch (4 -> 0,0)
11. Joël Veltman (1 -> 0,0)
12. Matthijs de Ligt (0 -> 0,0)
12. Bruno Varela (0 -> 0,0)
12. Perr Schuurs (0 -> 0,0)
12. Edson Álvarez (0 -> 0,0)
12. Kik Pierie (0 -> 0,0)
12. Carel Eiting (0 -> 0,0)
12. Klaas Jan Huntelaar (0 -> 0,0)
12. Noussair Mazraoui (0 -> 0,0)
12. Benjamin van Leer (0 -> 0,0)
12. Siem de Jong (0 -> 0,0)
12. Razvan Marin (0 -> 0,0)
12. Zakaria Labyad (0 -> 0,0)
12. Lassina Traoré (0 -> 0,0)
12. André Onana (0 -> 0,0)
12. Kasper Dolberg (0 -> 0,0)
12. Jurgen Ekkelenkamp (0 -> 0,0)
12. Noa Lang (0 -> 0,0)
12. Juan Familio-Castillo (0 -> 0,0)
12. Hassane Bandé (0 -> 0,0)
12. Dominik Kotarski (0 -> 0,0)
12. Kjell Scherpen (0 -> 0,0)
12. Danilo Pereira da Silva (0 -> 0,0)
12. Niemand (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


tackle (geschorst)
12 maanden geleden
Helemaal mee eens.
+1/-0

12 maanden geleden
Betreft gisteren, wil ik nog wel zeggen dat Ajax gewoon best wel tegen viel en tuurlijk het kan een keer gebeuren, maar Chelsea thuis moet gewoon genoeg motiveren om alles te geven en scherp te zijn in tegenstelling tot RKC uit.

De grote mannen, Tadic, Zyech, Promes, Beek vielen best wel tegen gister. Zo'n top aanval en bijna geen enkel schot op goal of echt een kans uitgespeeld. Ook dat gedoe met die corners hielp niet, vreemd, want gewoon een normale corner nemen heeft super veel goals opgeleverd en ook dit seizoen al.

Gewoon normale corners nemen aub.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Het probleem is dat na een wedstrijd of 10 de glans bij Huntelaar er echt wel af is. Dat werd pijnlijk duidelijk tegen RKC uit.

Dus wie gaat die normale corners koppen?
+1/-0

 
forum-beheerder 12 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Potter schreef op 27 oktober 2019 om 08:44:

Het probleem is dat na een wedstrijd of 10 de glans bij Huntelaar er echt wel af is. Dat werd pijnlijk duidelijk tegen RKC uit.

Dus wie gaat die normale corners koppen?Ben geen fan van Huntelaar maar van Dolberg, maar hoeveel ballen krijgt Huntelaar waar ie iets mee kan? Mag blij zijn als ie er 1 krijgt.
Kijk eens naar Az, waar veel snelle ballen van de zijkanten komen, dat zie je totaal niet meer bij Ajax en zolang dat niet gebeurt heeft het imo geen enkele zin om een echte spits op te stellen.
+1/-0

12 maanden geleden
Ten Hag heeft nog nooit een wedstrijd doen kantelen n.a.v zijn wissels, vergelijk dat is met R. Koeman.
+1/-7

 
12 maanden geleden
Ten Hag heeft ons al heel erg veel leuke aantrekkelijke wedstrijden voorgeschoteld, vergelijk dat is met R. Koeman.
+11/-0

 
12 maanden geleden
Huntelaar tegen Groningen vorig seizoen.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Na lang zoeken toch 1 gevonden.
+1/-5

 
12 maanden geleden
Hopelijk start Neres, het doet mij een beetje pijn om hem nadat hij zijn woord aan Ajax heeft gegeven nu te zien verpieteren op de bank.
Daarbij is hij ook gewoon erg bruikbaar, als hij zijn niveau haalt vind ik hem beter dan Promes.
Onze watervlugge Braziliaan kan de houthakkers van feyenoord achterin over hun eigen poten laten vallen.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Eens. Neres verdient nu weer eens een basisplek. Hij is trouw gebleven. Basis!!
+2/-0

 
12 maanden geleden
Zou ten Hag het nu eindelijk eens door hebben dat Neres vrijwel altijd heel goed speelt in grote wedstrijden?
+2/-0

 
12 maanden geleden
Neres speelt inderdaad bijna elke 'grote' wedstrijd goed. Je ziet ook aan zijn goal en assist dat hij als echt in vorm is een level hoger aantikt dan Quincy. Das niet erg, maar voor de CL wel belangrijk dat Neres goed gebruikt wordt. Neres kan goals maken en acties die velen niet hem nadoen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nou je kunt makkelijk met Neres en Promes spelen. Dan zou promes op 10 moeten en van de Beek een linie naar achteren. Het probleem alleen daarmee is dat vd Beek een enorme drang heeft om de hele tijd in de 16 van de tegenstander te willen zijn. Als je hem een linie laat zakken creeer je een gat ten grote van een krater op het middenveld. ik denk dus dat het bij ten Hag ook geen keuze is tussen Promes en Neres, maar tussen Neres en vd Beek .
+1/-0

 
12 maanden geleden
Je hebt een punt. Ten Hag wisselt niet snel en niet veel. Wat me wel opvalt is dat hij vaak wel in staat is om (zonder te wisselen) het elftal in de rust beter neer te zetten. Hij zoekt misschien eerder naar het verbeteren van de organisatie met bestaande spelers dan door een speler te wisselen.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik wou eerst reageren op de wedstrijd van Woensdag ik heb niets gehad van die wedstrijd hebben jullie ook die ervaring?
+1/-0

12 maanden geleden
Het kan en mag niet anders dat we er overheen gaan met ruime cijfers. Na de zeperd tegen Chelsea moet het team echt laten zien dat ze echt een topclub zijn. Ik benieuwd of ze de veerkracht hebben om er alsnog een mooie week van te maken.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik verwacht een goede wedstrijd met een ruime overwinning. Hopelijk zijn Ziyech en Tadic beter in vorm, krijgt Dest een wedstrijdje rust, zakt Alvarez een linie naar achteren en gaat Veltman naar rechts. Die twee brekers op het middenveld ben ik nu wel klaar mee. Dat is leuk geprobeerd, maar dat gaat op de lange termijn niks worden. We hebben passende & lopende spelers nodig op het middenveld, die de aanvallers snel in balbezit kunnen krijgen. En laat Siem de Jong niet meer invallen, aub, dat slaat helemaal nergens op.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Alvarez en Martinez op het middenveld is idd niet ideaal, maar misschien wel een gevolg van de hopeloos uit vorm zijnde Ziyech. Als hij top is kan hij dat gemakzucht nog maskeren met weergaloze acties, maar uit vorm is het direct ook niveau Raja Casablanca. Ik vraag me ook af waarom het verval zo groot is, en of dat ook een reden is dat hij niet gewoon bij Real Madrid zit.
+2/-1

12 maanden geleden
Het gaat er om spannen! Beide zijn ploegen met grote zorgen nu... ook Ajax is de laatste tijd niet top!
+2/-1

12 maanden geleden
Ajax bovenaan en Feynoord onderaan, het blijven altijd op zich zelf staande wedstrijden. Kijk maar naar de vorige edities. Feynoord mag dan moeizaam draaien. Ajax vind ik nu ook niet bepaald soepel draaien. Er mankeert nog genoeg aan ons spel , zeker in de omschakeling. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat Ajax deze westrijd gaat winnen, maar ergens in mijn achterhoofd blijft er twijfel zeker gezien het vertoonde spel de laatste 4 weken.
+2/-0

12 maanden geleden
Laten we gewoon even eerlijk zijn. Ajax en Feyenoord zijn beiden niet in goede doen. Ajax is niet in topvorm. Het gaat dus een hele lastige pot worden voor beiden teams. Probleem is dat iedereen even denkt dat Ajax dit even wint. Maar voor Feyenoord is dit DE GAME om weer terug te komen en de crisis te bezweren. Kortom, gaat een hele lastige pot worden. Ajax heeft alles te verliezen. Ik zou dus met KJ en Neres beginnen.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
12 maanden geleden
Ik hoop het voor je. Maar nogmaals ik ben voorzichtiger. Ik vond Ajax tegenvallen tegen RKC en Chelsea. En ik vind meerdere spelers niet hun normale niveau halen. En voor stam en Feyenoord is dit een finale. Dus laat maar zien Ajax dat je fey met 5-0 weg speelt. Eerlijk? Ik zie het niet gebeuren. Ik vermoed een hele moeizame 1-0. of 2-1. Ajax is niet in vorm. Maar tuurlijk hoop ik op 5-0. Echter, als Ajax zo lekker flowt hadden ze ook Chelsea aan de kant gezet.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
12 maanden geleden
Bizar genoeg was het inderdaad appeltje eitje. Maar Ajax was ook heel scherp de eerste helft. Zo zie je maar weer. Begin je Tegen Chelsea met 2-0 (Penalty en Promes) wordt dat ook een hele andere game. Ik hoop op een mooie revanche van Ajax daar op Stanford bridge. Gaat in ieder geval weer een hele mooie pot worden. Grote uitdaging. Ik hoop dat Neres gaat spelen. Wat kan hij voetballen en hij verdient het op basis op van vorig seizoen. Misschien met Martinez, Beek en Zyech gaan spelen weer op middenveld. Tadic, Promes en Neres weer voorin.

Tegen Chelsea uit, speelt bij mij sowieso Neres.
+1/-0

12 maanden geleden
X = lef
X = flair
X = brutaliteit

Ik wil weer een Ajax zien dat weer met veel lef, flair en brutaliteit op jacht gaat naar goals!
Dus geen risicoloos poep in de broek tikkie breed tikkie terug Chelsea thuis achtige praktijken.

Risico nemen is beloond worden.
Helemaal tegen Feyenoord.

Daar ben ik van overtuigd!

:-)
+2/-0

 
12 maanden geleden
Eens. En na meerdere matige prestaties van Ajax en zijn sterkhouders zijn Zyech , Tadic etc verplicht om nu een major prestatie neer te zetten. Ik denk dat KJ super gemotiveerd is vandaag en Neres ook. Ook zou ik Mazraoui weer op de RB zetten voor deze game.
+2/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Neres, Tadic, Zyech, Promes en Beek.

Ten Hag heeft wel ballen. Mooi. Hopelijk eerste helft heeft Ajax 3-0 staan.
Twee keer Neres.

Ps: do me a favour en niks over Psv-az hier gaan roepen. Het is nog maar rust. Ik kan me nog herinneren dat ajax met 2-0 voor stond tegen Tottenham. Enough Said.
+2/-0

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Vandaaag moet het gebeuren!! Faal aub niet.. We kunnen op 6 punten voorsprong op de nummer 2 AZ komen!
+1/-0

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Rust... Ik denk dat de wedstrijd gespeeld is.
+1/-0

12 maanden geleden
En dan baal je dat je tot 17.00 u moet werken. Ik kon de eerste helft dus niet zien. Dan hoor je gedurende de middag van klanten ( Feyn. sup.) dat ze een zware wedstrijd verwachten en er een hard hoofd in hebben. Dan hoor je na een kwartier in de eerste helft van een collega die voor Feynoord is dat we al met 2-0 voorstaan . Aan het einde van de eerste helft vertelt een andere collega ,Ajaxfan, dat we met 4-0 voorstaan. Dan wil je nog maar een ding en dat is zo snel mogelijk naar huis om de tweede helft te zien. Geen naborrelen na een drukke dag, nee naar huis voor de tv voor de tweede helft. En dan he , dan, een anti- climax. Een mak en onmachtig Feynoord. Een Ajax dat het wel gelooft , waar de concentratie weg is en een tandje of twee drie naar beneden is geschakeld. Dan zie ik de Promess waarvan ik bij de aanvang van het seizoen zei: ik hoop toch echt dat ze die speler niet halen. Dan zie ik de Neres waarvan ik snap waarom deze speler op de bank zit. Dan zie ik Tadic, vd Beek en Ziyech waarvan ik al een tijdje vind dat ze het niet " hebben" en dan baal ik weer. Blij met de 4-0 het resultaat en het feit dat PSV er van langs heeft gekregen, maar ik had net zo goed met mijn collega's na het werk nog een paar biertjes kunnen pakken. Voor mij was de tweede helft een echte deceptie, maar ja ik heb natuurlijk de eerste helft niet gezien.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Ik snap je 2e helft was totaal niet meer leuk.
+1/-0

 
12 maanden geleden
De tegenstrijdigheid is momenteel extreem.

Eerste helft was echt ouderwets genieten. Want wat ging het de eerste helft snel en bij vlagen flitsend dan wel swingend!
De tweede helft was niet meer dan oefenduel achtig en ik vraag me dan ook clichématig af: waarom maar één helft zo goed spelen?

Hebben de spelers dan niet door dat bijvoorbeeld heel simpel gesteld het doelsaldo ook iets waaraan je kunt werken?

De Ajacieden op de tribune zijn daarbij ook veeleisend na zo'n succesvol seizoen en stel als je een paar keer twee helften niet goed speelt ontstaat er weer gemor op de tribunes en dat is zo zonde en onnodig.

En minstens zo belangrijk is de volgende voetbalwet:
Als je slecht speelt kost dat meer energie dan wanneer je goed speelt.

Straks op Stamford Bridge zul je echt een volledige wedstrijd goed moeten spelen om de winst te pakken.

Kortom:
Ik ben dus heel blij met een mooie zege op Feyenoord maar ik hoop ook met heel mijn hart dat richting Chelsea uit er nog meer stabiliteit in het elftal komt.
Want de Europa League daar heb ik eerlijk gezegd echt geen zin meer in.

Om alvast vooruit te kijken.

(En gelukkig hoeven we inmiddels niet meer achteruit te kijken.)

:-)
+1/-0

12 maanden geleden
eerste helft heel goed. Neres meer opstellen als hij zo misbruikt wordt vindt ik het niet gek als hij een andere club zoekt. en stengs halen voor ziyech als die vertrekt
+2/-1

 
12 maanden geleden
Ja Neres meer de kans geven om weer in zijn vorm te komen. ten Hag moet ook meer roulatie gaan toepassen zodat de spelers dit ook weten en bewust zijn dat sommigen gasten soms gewoon aan de beurt zijn. Tadic en Ziyech willen alles spelen, leuk maar niet wijs. Daarnaast spelen ze soms ook gewoon slecht. En dan heb je nog een hele bank daar zitten van KJ, Huntelaar, Alvarez etc.

Neres, Tadic en Ziyech in top vorm is een super aanval en zij kunnen scoren tegen elk team. Het verschil is tussen Neres en Promes in topvorm is dat Neres gewoon duidelijk een niveau'tje hoger aantikt en details zijn zo belangrijk in de top.
+1/-0