Transparent
Inloggen
Sluiten

Akpom: "Ik probeer me professioneel op te stellen"

5 mei 2024 17:39

Chuba Akpom was de tweede Engelsman in Amsterdamse dienst die voor de camera verscheen. De aanvaller was vandaag belangrijk met de 0-2 en een assist bij de 0-1. De aanvaller was blij dat hij belangrijk kon zijn: "Het was een goede dag en 3 punten voor ons. We waren beslissend in de tweede helft en ons doel was vandaag 3 punten binnen halen en dat is gelukt."

Akpom startte vandaag samen met Brobbey en de spits gaf aan dat hij zijn eigen draai aan de invulling op het veld probeert te geven: "Het is moeilijk, maar ik probeer me professioneel op te stellen. Ik kom van de bank en het is voor mij belangrijk om te spelen. Ik probeer te doen wat ik kan. Ik volg de instructies van de speler en ik geef dan 110 %."

Waar zijn toekomst ligt weet de Engelsman nog niet en een duidelijk voorkeur deelde hij ook niet: "Ik weet niet wat de club wilt. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik kan spelen en plezier heb. Waar maakt mij niet heel veel uit. We hebben nog twee belangrijke wedstrijden te gaan en in de zomer gaan we evalueren. De toekomst kan ik niet voorspellen."
Discussieer mee op de forums


Tags

akpom brobbey chuba

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao engeland farioli feyenoord footballanalyst forbs gaaei hato heitinga henderson inverted kaplan kiki mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn sutalo taylor titel wingbacks