Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor blinkt uit bij zege Jong Oranje

12 september 2023 17:51
Foto: Pro Shots

Kenneth Taylor blinkt uit bij zege Jong Oranje; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft ook de tweede wedstrijd in de kwalificatiereeks weten te winnen. Dinsdagmiddag werd de uitwedstrijd tegen Noord-Macedonië omgezet in een 0-2 overwinning. Kenneth Taylor groeide uit tot man van de wedstrijd. De middenvelder van Ajax gaf de assist bij de openingstreffer, terwijl hij vanaf de strafschopstip zelf voor de tweede treffer zorgde.

Namens Ajax had ook Jorrel Hato een basisplaats en speelde hij de hele wedstrijd. In vergelijking met het vorige duel ontbraken nu Devyne Rensch en Annas Salah-Eddine in de basisopstelling. Salah-Eddine kwam als invaller nog binnen de lijnen en speelde ruim een half uur, terwijl Rensch ontbrak in de selectie omdat zijn vriendin hoogzwanger is en hij om die reden in Nederland was gebleven.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje taylor blinkt rensch salah annas hato hoogzwanger jorrel macedonie nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Nou maar hopen dat zijn zaakwaarnemers hem adviseren snel te kiezen voor het grote geld en hij Ajax verlaat. Ik blijf het een "net niet" voetballer vinden.
+9/-2

 
8 maanden geleden
Net niet omdat hij pas 21 is. De jongen heeft veel talent, gaat er zeker komen, maar wilde vorig jaar en dit jaar wederom teveel. Als hij bij Ajax gewoon in zijn rol gaat spelen en als hij gevestigd is probeert meer te gaan doen, zal het vast beter gaan. Maarja we zeiken allemaal wat af. Toen Gravenbergh na een jaar in een system met twee aanvallende middenvelders veel had gescoord en het jaar daarna door ten Hag meer verdedigend werd gebruikt kon hij er niets meer van volgens velen.
+3/-1

8 maanden geleden
Nou ik heb geen uitblinker in hem gezien??? Wie bepaalt dit? Hij was de minste van allemaal.
+6/-2

8 maanden geleden
Zondag weer 1 van de disondanten tegen Twente.
+8/-2

8 maanden geleden
Ik vind de negatieve reacties op Kenneth altijd maar vervelend. Ik vind hem nog steeds een prima talent uit onze opleiding. Heeft een prima techniek, goed overzicht en tevens prima schot in zijn benen. Hij moet alleen nog werken aan zijn fysiek, omdat hij soms balverlies lijdt in situaties waarin hij eigenlijk ook niet aangespeeld had mogen worden. Daar moet hij slimmer en sterker in worden.
+7/-3

8 maanden geleden (gewijzigd)
Hij heeft gewoon heel veel talent en ik denk dat Louis van Gaal er het maximale uit zou halen.
Maar Ajax heeft nu een coach die dat helaas niet kan en er ook het geduld niet voor heeft.
En qua techniek is Akpom vergeleken met hem gewoon een houten klaas.
+2/-3

 
8 maanden geleden
De coach hoeft ook geen geduld met hem te hebben. Hij heeft genoeg kansen gehad en heeft niets laten zien. Tikkie breed en altijd terug kan niet verdedigen en zeker geen pas naar voren geven. Hij heeft zoveel talent dat geen club voor hem komt dus dat zegt genoeg. Lekker op de bank of in de verkoop zetten.
+4/-3


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos