Transparent
Inloggen
Sluiten

Edson Álvarez pakt met Mexico een punt in kwalificatie voor WK

31 januari 2022 02:30
Foto: Pro Shots

Edson Álvarez pakt met Mexico een punt in kwalificatie voor WK; image source: Pro Shots

Edson Álvarez heeft Mexico niet weten te winnen van Costa Rica. Het WK kwalificatieduel eindigde in een 0-0 gelijkspel. Álvarez keerde weer terug in de basis nadat hij vanwege een lichte blessure eerder deze week nog ontbrak. De Ajacied werd vlak na rust gewisseld vanwege een blessure. Het lukte Mexico maar niet om door de defensie van Costa Rica te komen en wist uiteindelijk maar tot één schot op doel te komen, ondanks dat de ploeg veel meer in balbezit was.

Donderdag wacht voor Mexico de thuiswedstrijd tegen Panama, die om 04:00 uur Nederlandse tijd wordt gespeeld. Het verschil tussen beide landen is slechts één punt in het voordeel van Mexico. De Verenigde Staten heeft evenveel punten als Mexico, maar staat met een iets beter doelsaldo op de tweede plaats. De beste drie landen van Noord-Amerika kwalificeren zich uiteindelijk direct voor het WK, terwijl de nummer vier via de play-offs nog kans maakt op deelname.

In maart zullen de laatste kwalificatieduels worden gespeeld. Dan neemt Mexico het op tegen achtereenvolgens Verenigde Staten, Honduras en El Salvador.




Tags

mexico alvarez costa kwalificatie rica amerika honduras kwalificatieduels panama salvador

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik ga ervanuit dat Ajax Alvarez niet nodig heeft tegen Heracles, maar ik ben niet zo blij met al die interlands. Moet Argentinië ook nog spelen?
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ja woensdag op donderdag nacht om 00.30 uur tegen Colombia.
+1/-0

2 jaar geleden
Martinez naar het middenveld, Blind naar LCV, Nico op linksback. Dat moet tegen Heracles voldoende zijn. Dan kan Alvarez even rustig aan doen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Of Blind naar het middenveld en Tagliafico op LB. Hoef je maar 1 speler uit zijn positie te halen.
+2/-0

2 jaar geleden
Dus hij is eerst geblesseerd, dan zetten ze hem vervolgens gewoon in het veld (een speler die niet van hun is en ook niet door.hun wordt betaald) en die.mag vervolgens weer geblesseerd het veld af om bij zij. Eigen werkgever niet te kunnen voetballen?

Wat een wereld dit...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos