Grote overwinning voor Ajax tegen Koninklijke HFC

3 juli 2021 15:55

Grote overwinning voor Ajax tegen Koninklijke HFC; image source: Pro Shots

Ajax is de voorbereiding begonnen met een grote overwinning. Op Sportpark de Toekomst werd Koninklijke HFC met 6-0 verslagen. David Neres groeide uit tot de absolute man van de wedstrijd, want hij nam in een tijdsbestek van vier minuten de eerste drie doelpunten voor zijn rekening. Via treffers van Kenneth Taylor en Danilo Pereira stond het bij rust al 5-0.

Na rust deed de ploeg van Erik ten Hag het aanmerkelijk rustiger aan. Kristian Hlynsson kopte weliswaar al snel de 6-0 binnen, maar dat bleek al de uiteindelijke eindstand te zijn.

Opstelling eerste helft: Pasveer, Mazraoui, Llansana, Magallan, Baas, Fitz-Jim, Taylor, Labyad, Neres, Danilo, Unuvar

Opstelling tweede helft: Gorter, Van Gelderen, Llansana, Hillen, Salah-Eddine, Regeer, Taylor, Hlynsson, Martha, Rasmussen, Van Axel Dongen