Transparent
Inloggen
Sluiten

'Pikant oefenduel in voorbereiding: Ajax oefent tegen RB Leipzig'

18 mei 2021 12:58
Foto: Pro Shots

"Pikant oefenduel in voorbereiding: Ajax oefent tegen RB Leipzig"; image source: Pro Shots

Ajax zal in de voorbereiding van het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd gaan spelen tegen RB Leipzig. Volgens de Salzburger Nachrichten zal de Duitse club namelijk een trainingskamp beleggen in Saalfelden in Oostenrijk. Daar zal het op zaterdag 31 juli een vriendschappelijk duel gaan spelen tegen de ploeg van Erik ten Hag.

Het zal vooral de vraag worden bij welke ploeg Brian Brobbey dan speelt. De spits tekende in maart een contract bij RB Leipzig, maar Ajax zou proberen om hem terug te kopen.




Discussieer mee op de forums


Tags

leipzig pikant brobbey hag nachrichten oostenrijk saalfelden salzburger trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

2 jaar geleden (gewijzigd)
Die gaat sowieso naar Salzburg en schiet er twee in tegen Ajax. Hadden ze maar naar z'n wensen moeten luisteren. We hebben het hier immers over de nieuwe Ronaldo. Over een paar jaar te bewonderen op rechts buiten (het veld) bij Barcelona. Op de tribune als toeschouwer.

Even zonder gekkigheid, ik walg van mevrouw Raiola, zulke mensen proberen onze club telkens naar de kloten te helpen. Schijt aan alles en iedereen hebbend. Ik wil kotsen!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Salzburg? Wat heeft hij daar te zoeken?
+2/-0

2 jaar geleden
Kan niet wachten tot het nieuwe seizoen weer is begonnen. Zijn we in ieder geval klaar met dat gelul over Brobbey. Dit speelt nu al een jaar. We zijn bezig met gesprekken over verlenging, we zijn gestopt, we gaan weer praten, hij gaat niet verlengen, hij gaat wel verlengen, hij heeft ergens anders getekend, hij wil weer terug, hij mag niet terug, hij gaat in de voorbereiding tegen Ajax spelen. Of toch niet? Het boeit mij niet meer.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos