Transparent
Inloggen
Sluiten

'John Heitinga nodigde harde kern Ajax uit voor duel tegen Feyenoord O19'

8 juni 2019 10:50 - Het Parool
Foto: Pro Shots

"John Heitinga nodigde harde kern Ajax uit voor duel tegen Feyenoord O19"; image source: Pro Shots

Het Parool weet te melden dat op uitnodiging van John Heitinga leden van de harde kern van Ajax aanwezig waren bij de kampioenswedstrijd tegen Feyenoord O19. Het leek de trainer en ook de club een goed idee als enkele honderden fanatieke supporters voor sfeer zouden zorgen. Voorwaarde was wel dat ze zich zouden gedragen. Ook de politie was akkoord, mits er enkele maatregelen werden genomen.

Nadat vanuit het Feyenoord publiek een provocerend gebaar werd gemaakt, stormden hooligans op hen af. Gewonden vielen er niet, maar de ontzetting bij Feyenoord was wel groot.

Feyenoord wilde alleen verder voetballen indien de hooligans zouden vertrekken. Ajax kon aan die eis niet voldoen, waardoor de wedstrijd definitief werd gestaakt. Feyenoord besloot daarop dat ook de komende seizoenen geen Ajax-supporters welkom zullen zijn in De Kuip.

Meer op Het Parool


Tags

feyenoord heitinga kern hooligans nodigde fanatieke gestaakt gewonden kampioenswedstrijd kuip ontzetting provocerend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Niet echt een doordachte actie ....
+2/-3

 
1 jaar geleden
Dat provocerende gebaar ook niet. En welk gebaar zou dat dan geweest zijn? Persoonlijk lijkt mij het beste dat er geen uitpubliek aanwezig is bij Ajax feyenoord. Aan beide zijde zitten er figuren die zich niet kunnen inhouden.
+3/-1

1 jaar geleden
Men dient zich te gedragen ! Punt ...wel doordacht ,omdat iedereen een kans kreeg...een beginnetje ! Beide kampen kunnen er blijkbaar niet mee omgaan!
+9/-1

 
1 jaar geleden
Dit dus.
+2/-3

1 jaar geleden
Dit hele verhaal is zo mega opgeblazen allemaal.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Ja praat het maar weer goed. Weet wat voor impact dit op kinderen heeft. Altijd dat verongelijkte als er iets gebeurd is. Nooit heeft iemand iets gedaan. Altijd kreten och het viel wel mee. Altijd de vraag was je erbij? Nee gelukkig niet, want ik distantieer me van dit soort randdebielen. Dat gastje met die gestreepte shirt aan doet zeker ook nooit iets. Is gewoon een keiharde crimineel die elke keer voor aan staat als er rellen zijn. Die agenten in Londen waren het zeker ook zelf schuld? Opzouten met dit tuig die er ook niet voor terug deinzen om eigen supporters in elkaar te slaan. En ja dat heb ik wel vaker gezien. Door gesnoven idioten zijn het.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Wat is er feitelijk gebeurd dan?
+1/-1

1 jaar geleden
Die Heitinga is nog te dom om te piepen.
+2/-11

 
1 jaar geleden
Gelukkig ben jij wel zo slim om te piepen.
+8/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.047 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alonso beek blind cavani donvito fier gerald gotze gravenbergh hag koen kruizen laudrup marin martinez neres onana passeren potter promes renemar rijkaard robben rondlopen schuurs suarez tadic uitstraling vanenburg ziyech