Transparent
Inloggen
Sluiten

'John Heitinga nodigde harde kern Ajax uit voor duel tegen Feyenoord O19'

8 juni 2019 10:50 - Het Parool
Foto: Pro Shots

"John Heitinga nodigde harde kern Ajax uit voor duel tegen Feyenoord O19"; image source: Pro Shots

Het Parool weet te melden dat op uitnodiging van John Heitinga leden van de harde kern van Ajax aanwezig waren bij de kampioenswedstrijd tegen Feyenoord O19. Het leek de trainer en ook de club een goed idee als enkele honderden fanatieke supporters voor sfeer zouden zorgen. Voorwaarde was wel dat ze zich zouden gedragen. Ook de politie was akkoord, mits er enkele maatregelen werden genomen.

Nadat vanuit het Feyenoord publiek een provocerend gebaar werd gemaakt, stormden hooligans op hen af. Gewonden vielen er niet, maar de ontzetting bij Feyenoord was wel groot.

Feyenoord wilde alleen verder voetballen indien de hooligans zouden vertrekken. Ajax kon aan die eis niet voldoen, waardoor de wedstrijd definitief werd gestaakt. Feyenoord besloot daarop dat ook de komende seizoenen geen Ajax-supporters welkom zullen zijn in De Kuip.

Meer op Het Parool


Tags

feyenoord heitinga kern hooligans nodigde eis fanatieke gebaar gedragen gestaakt gewonden kampioenswedstrijd kuip ontzetting provocerend vielen voorwaarde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Niet echt een doordachte actie ....
+2/-3

 
6 maanden geleden
Dat provocerende gebaar ook niet. En welk gebaar zou dat dan geweest zijn? Persoonlijk lijkt mij het beste dat er geen uitpubliek aanwezig is bij Ajax feyenoord. Aan beide zijde zitten er figuren die zich niet kunnen inhouden.
+3/-1

6 maanden geleden
Men dient zich te gedragen ! Punt ...wel doordacht ,omdat iedereen een kans kreeg...een beginnetje ! Beide kampen kunnen er blijkbaar niet mee omgaan!
+9/-1

6 maanden geleden
Dit hele verhaal is zo mega opgeblazen allemaal.
+4/-3

 
6 maanden geleden
Ja praat het maar weer goed. Weet wat voor impact dit op kinderen heeft. Altijd dat verongelijkte als er iets gebeurd is. Nooit heeft iemand iets gedaan. Altijd kreten och het viel wel mee. Altijd de vraag was je erbij? Nee gelukkig niet, want ik distantieer me van dit soort randdebielen. Dat gastje met die gestreepte shirt aan doet zeker ook nooit iets. Is gewoon een keiharde crimineel die elke keer voor aan staat als er rellen zijn. Die agenten in Londen waren het zeker ook zelf schuld? Opzouten met dit tuig die er ook niet voor terug deinzen om eigen supporters in elkaar te slaan. En ja dat heb ik wel vaker gezien. Door gesnoven idioten zijn het.
+3/-1

 
6 maanden geleden
Wat is er feitelijk gebeurd dan?
+1/-1

6 maanden geleden
Die Heitinga is nog te dom om te piepen.
+2/-11

 
6 maanden geleden
Gelukkig ben jij wel zo slim om te piepen.
+8/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek bergwijn blind china dest donvito fier film hag koen labyad lidus lille luigitentorioabc marin martinez mazraoui onana onelittlebird potter promes qatar rakitic renemar schuurs tadic tagliafico utrecht ziyech