Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Magallán: 'Ajax heeft gretige kwaliteitsspelers, van wie de fans hoge verwachtingen hebben'

3 januari 2019 08:44 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Lisandro Magallán aan uit te kijken naar zijn vertrek naar Ajax. "„Het lijkt me een geweldig team, dat vooral in de groepsfase van de Champions League heel erg goed speelde. Ajax heeft gretige kwaliteitsspelers, van wie de fans hoge verwachtingen hebben", aldus de Argentijn, die op verzoek zichzelf als speler omschrijft. "Ik ben een speler die nooit opgeeft, altijd zal blijven vechten en het collectief boven het individu stelt."

De verdediger leek afgelopen zomer al op weg naar Ajax, maar de clubs kwamen maar niet tot een akkoord. "Dat Ajax opnieuw een poging waagde om mij aan te trekken, was een teken van vertrouwen, waarvoor ik Marc Overmars heel dankbaar ben", zo geeft hij aan. "Ik ga trainen, hard werken om dat vertrouwen terug te betalen."

Magallán heeft nog niet met trainer Erik ten Hag gesproken. "Die mogelijkheid heb ik nog niet gehad", zegt hij daarover. "Maar ik twijfel er niet aan dat hij in de eerste dagen zijn ideeën en doelstellingen zal overbrengen."




Tags

magallan gretige hag individu omschrijft opgeeft overbrengen overmars poging telegraaf waagde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid