Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman kijkt vooruit naar nieuwe seizoen

3 juli 2002 17:15 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: RvN

Vanmiddag hield Ajax haar eerste persconferentie van het nieuwe seizoen. Ronald Koeman ging daarbij in op zijn plannen en verwachtingen. Concrete doelstellingen wilde hij nog niet uitspreken voor het komende seizoen al liet hij weten dat je bij Ajax altijd de doelstellingen van het spelen van attractief en aanvallend voetbal en het winnen van prijzen als doelstelling hebt. Het evenaren van vorig seizoen met het behalen van de dubbel zal een moeilijke opgave zijn, maar daarentegen mag Ajax dit seizoen wel deelnemen aan de Champions League als extraatje.

Koeman liet weten niet te verwachten dat er nog bepalende spelers zullen vertrekken, ook Chivu niet. 'Ik ga niet vanuit dat hij alsnog vertrekt. De clubs hebben niet veel geld en Chivu is ook niet de goedkoopste' Verder liet hij weten wel een idee te hebben over de manier van spelen en de basisopstelling, maar dat alle spelers in de voorbereiding de kans kunnen krijgen zich in het elftal te spelen. Dat geldt ook voor de 3 keepers.

Veel meer over de persconferentie: Ajax.nl

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

koeman chivu attractief bepalende extraatje opgave

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos