Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint oefenduel met Vitesse

26 juli 2024 18:56
Foto: Pro Shots

Ajax wint oefenduel met Vitesse; image source: Pro Shots

Ajax heeft vrijdagmiddag een oefenwedstrijd gewonnen van Vitesse. Op de Toekomst eindigde het duel in 4-1. Bertrand Traoré maakte voor het eerst sinds zijn terugkeer in Amsterdam zijn rentree in het besloten oefenduel. De matchwinner van het duel gisteravond met Vojvodina scoorde ook twee goals. Nog voor rust stond het al 3-0 via twee goals van Branco van den Boomen en een van Julian Rijkhoff. Na rust maakte Traoré dus de vierde Amsterdamse treffer, terwijl Irakli Yegoian de tegentreffer op zijn naam mocht schrijven.

Ajax heeft verder geen oefenwedstrijden meer gepland deze zomer, donderdag wacht de return in het Servische Novi Sad. Vitesse opent, onder voorbehoud van het behouden van haar licentie, het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een thuisduel tegen Telstar.




Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse traore bertrand boomen branco irakli julian licentie matchwinner novi rijkhoff vojvodina voorbehoud yegoian

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 uur geleden
Scoren aan de lopende bamd die Branco …💪🏼
+2/-1

2 uur geleden
Ja als hij nou goals blijft maken gewoon houden
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey coacht elsimao farioli forbs godts hato henderson jim kiki kroes kwalitatief opbouw pasveer ramaj rasmussen rensch sevic shogun sosa sutalo taylor traore vojvodina