Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten over situatie bij Ajax

8 februari 2009 17:46 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Op vragen van journalisten bevestigde Marco van Basten de berichten dat hij wel eens had gedacht over stoppen. "Of ik de boel nog wel aan de praat krijg? Dat mag ik toch wel hopen. Anders is het pas echt foute boel. Of ik wel eens aan stoppen heb gedacht? Zulke dingen schieten wel eens door mijn hoofd. Maar dat is in deze omstandigheden denk ik heel logisch."

Van Basten vond zijn spelers verkrampt en angstig spelen. Of dat aan de onrust op de training lag kon hij niet zeggen. "Maar ik had zaterdag niet het idee dat de spelers aangeslagen waren. Ik weet daarom ook niet of deze dingen met elkaar in verband kunnen worden gebracht. Het was in ieder geval niet goed wat we hebben laten zien. Dat lijkt me duidelijk."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

basten aangeslagen angstig verkrampt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze mislintat nice rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks