Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties na afloop van klassieker

13 mei 2001 18:30

Verslaggever: RvN

Feyenoord trok vanmiddag in een spannende en enerverende wedstrijd uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 3-4. Tot teleursteling van Adriaanse die vond dat Ajax de gelijkmaker zou hebben verdiend. Die kwam er echter in de slotfase niet meer. 'Al is het geen toeval dat we voor de vijfde keer geen succesvolle gooi naar de tweede plaats kunnen doen. Ook dat heeft met kwaliteit te maken.' De coach heeft er uiteindelijk vrede mee als de derde plaats behaald zal worden en ziet geen reden voor paniek.

Bij Feyenoord heerste er vooral opluchting na de crisis van afgelopen weken. 'Het was een drama geweest als we hadden verloren, voor spelers, de club en voor de trainer' aldus aanvoerder Van Wonderen. 'Nu staan we 4 punten voor en mogen we de tweede plaats niet meer weggeven. Feyenoord moet de Champions league nu gewoon halen.' In de slotfase kwamen de Rotterdammers nog goed weg. 'We hebben zoveel tegenslag gehad, het zat ons eindelijk allemaal mee', aldus een glunderende Van Wonderen.

Meer op




Tags

feyenoord klassieker wonderen adriaanse drama enerverende glunderende langste paniek teleursteling vrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal