Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren Marc Overmars.

Deze normale topic is open en bestaat uit 47 pagina's: 1 2 3 4 ... 43 44 45 46 47

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 23 september 2020 om 15:35:

10 miljoen staat er dan in de boekhouding ja ;)

De rest volgt in tassen van de Italiaanse Albert Heijn.Dat biedt weer mogelijkheden!
In Amsterdam kun je ook aan die tassen komen ...

 

+1/-0

Jammer maar die gaan we nooit meer in ons shirt zien spelen.
Ergens hoop je dat er spelers zijn, die nog iets romantisch in zich hebben en club liefde kennen. Helaas zijn die zeldzaam.

 

+1/-0

Madrid ...

Na 6 jaar "Viva Catalunya". :denk

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 24 september 2020 om 11:22:

Madrid ...

Na 6 jaar "Viva Catalunya". :denkHuursoldaten kennen maar één loyaliteit.

 

+1/-0

Wordt het weer de sigaar uit eigen doos, met een voor Nico 'gedwongen' verlengd verblijf? Of gaan we toch nog een ervaren / meteen staande verdediger en middenvelder aantrekken? Zo'n Max had hier (wat ik er tot dusver van zie) niet misstaan. Ben benieuwd naar die Sangaré, waar PSV nu mee komt. Toch apart dat ze daar gewoon gericht (en voor tientallen miljoenen) kunnen inkopen en het bij ons kennelijk lastig is, ondanks de tientallen miljoenen aan verkoop. Ben toch echt bang dat er weer een enorme inschattingsfout gemaakt wordt en men écht denkt dat we niks meer nodig hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 26 september 2020 om 10:17:

Wordt het weer de sigaar uit eigen doos, met een voor Nico 'gedwongen' verlengd verblijf? Of gaan we toch nog een ervaren / meteen staande verdediger en middenvelder aantrekken? Zo'n Max had hier (wat ik er tot dusver van zie) niet misstaan. Ben benieuwd naar die Sangaré, waar PSV nu mee komt. Toch apart dat ze daar gewoon gericht (en voor tientallen miljoenen) kunnen inkopen en het bij ons kennelijk lastig is, ondanks de tientallen miljoenen aan verkoop. Ben toch echt bang dat er weer een enorme inschattingsfout gemaakt wordt en men écht denkt dat we niks meer nodig hebben.Ben ik ook bang voor. Ze schatten de kwaliteit van de spelersgroep weer eens te hoog in. Middenveld, althans de keuze van Ten Hag, is tenenkrommend. Geen creativiteit, geen finesse, geen inzicht. Maar Alvarez kan wel veel ballen veroveren volgens TH. Ik heb liever spelers die de bal niet verliezen en niet steeds het spel vertragen door hun gebrekkige techniek en motoriek.
Als die middenvelder zo goed is als ik over hem lees denk ik dat de basis van psv beter is als die van ons. Een schande gezien het verschil in mogelijkheden.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 47 pagina's: 1 2 3 4 ... 43 44 45 46 47

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren Marc Overmars.