Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren Marc Overmars.

Deze normale topic is open en bestaat uit 90 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 86 87 88 89 90

Babel is dus nu gehuurd voor een half jaar. We gaan het zien.
1 down - two to go.
Ik zeg er nog twee spelers bij, maar wie?

Wie kunnen we hier als ajaxfora aan Overmars tippen om nu in de winterstop te halen? En voor welke positie.

Een LCV en RCV?

Ik blijf er bij dat Ajax nu Wober moet terug halen als stand in van Blind en Nico.

Dit bericht is gewijzigd op 2 september 2020, 10:50:27 door een mod.

 

+1/-0

Ligt eraan wat ze met Martinez gaan doen. Als LCV zou ik voor Pröpper gaan. Of een nieuwe LCV halen.
Overigens ben ik blij met Babel. Zou weleens perfect uit kunnen komen want de blessure van Lang op het eind van de wedstrijd tegen Eupen liet me denken aan Malen. Dat been stond helemaal verkeerd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 09 januari 2020 om 17:47:


Wie kunnen we hier als ajaxfora aan Overmars tippen (..)Een Ajaxforum kan nooit een transfer tippen .
Het is een heel oorlogsapparaat waar ze op leunen .
Snelste manier is de onvermoede ..

 

+1/-0

Ik volg Ryan Babel niet zo, maar volgens mij deed hij het best redelijk de laatste paar keer in het Nederlands Elftal. Zit er ook een optie tot koop bij? Kan best handig zijn om een ervaren rot erbij te hebben voor als Huntelaar stopt na dit seizoen. Of ga ik nu weer te ver? Hij zal de jeugd misschien in de weg lopen, maar ik kan nou ook niet zeggen dat spelers als Lang klaar zijn voor het grote werk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Heyman schreef op 10 januari 2020 om 18:47:

Ik volg Ryan Babel niet zo, (...)Ik weet het ook niet ...

In Oranje valt hij niet bepaald op. Hij heeft zijn kwaliteiten maar is zeker geen toppertje. Heeft zich wel in diverse competities weten te handhaven.

Laat het maar weer zien, zou ik 'm zeggen ... ;)

 

+1/-0

Ik word niet echt vrolijk van de komst van Babel. Nu Huntelaar ook geblesseerd is snap ik de keuze al ietsje meer, maar nog altijd is hij niet echt nodig volgens mij. In de spits zou ik gewoon voor Traoré gaan als Tadic niet speelt. Babel heeft wat teveel ruimte nodig. Als hij nou echt goed op rechts kon spelen was het al wat logischer. Volgens mij heeft het team op dit moment ook al genoeg oudere spelers van niveau voorin.

 

+1/-0

Het duidt in ieder geval erop dat Donny van de Beek minder minuten op 10 gaat maken. Hij zal als 6 of 8 gebruikt gaan worden, en daar vind ik hem ook eerlijk gezegd geschikter voor.

Best goed hoor, als je Ryan Babel hebt kom je in elk geval nooit meer bij Siem de Jong uit. Ik had gehoopt op een extra loopwonder, dit is dan een noodverbandje, toch een basisklant van het Oranje van Koeman. Dat is een groot klasseverschil, reken maar. Mensen met de derde ster in voor hun hoofd zullen niet begrijpen dat Babel een te goede middenvelder is dat ze hem voorin altijd zetten, maar zo won Oranje een jeugd EK, en overal waar hij bij is gaat het teamproces soepeler .

Maar ik hoop dat ze ook nog een loopwonder kunnen halen voor de langere termijn . We hebben het een jaar geleden over Joao Pedro gehad, dat is nu Watford. Het jaar daarvoor was het Richarlison. En nu hebben we weer iets ingebracht, maar dat heeft niet die Braziliaanse prijsjes, maar zal het wel een stuk scherper wegzetten.

 

+1/-0

Een middenvelder zal niet meer gehaald worden vermoed ik, omdat Ten Hag Gravenberg, Eiting, Ekkelenkamp, Alvarez en in mindere mate Marin ook wel wil gebruiken.

Voorin ziet er goed uit en zijn er genoeg opties straks weer als iedereen fit is. Met Babel extra keuze. Op 3 fronten en Tadic die toch wat minder oogt, ook qua snelheid is dat nooit weg.

Achterin, nu met Daley herstellende - en nog steeds zoeken naar de beste RCV zou ik misschien toch nog een speler halen?

Maar goed de verantwoordelijkheid ligt bij ten Hag en Overmars. Misschien vinden ze het wel best zo.
Schuurs is bij mij nog steeds twijfel net als Veltman.

Neres en Tagliafico kwamen ooit in de winter en dit pakte goed uit.

De Ligt - Blind was gewoon een top centrum.

 

+1/-0

Ik zou wel een middenvelder halen. Met Ziyech als creatieve middenvelder, vd Beek als lopende middenvelder hebben we nog behoefte aan een balvaste middenvelder. Nu Martinez een linie naar achteren gaat hebben we die niet. Althans (nog) niet van het vereiste niveau. Gravenberch kan dat niveau in de toekomst halen maar heeft dat nu nog niet. De anderen komen tekort. Kun je hooguit als stand-in gebruiken. Tenminste in wedstrijden tegen betere tegenstanders.

 

+1/-0

Behoorlijk benieuwd of Jong Ajax in Eindhoven de koppositie van de Jupiler League weet te pakken met een goede overwinning.

 

+1/-0

Met Veltman en Martinez is Ten Hag tevreden schijnt. Nou dat zou ik niet zijn.

Wat zou het goed zijn als Wober terug keert ASP. Martinez kan dan weer naar middenveld en Wober kan Blind tijdelijk vervanger en stand in zijn wanneer nodig.

Veltman gaat vertrekken aan het einde en het is het beter ook, dus er moet ook nog een nieuwe RCV gehaald worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 12 januari 2020 om 22:38:

Behoorlijk benieuwd of Jong Ajax in Eindhoven de koppositie van de Jupiler League weet te pakken met een goede overwinning.Wat boeit het? Belangrijkste is dat spelers goed worden in jong ajax en kunnen debuteren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 12 januari 2020 om 22:41:

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 12 januari 2020 om 22:38:

Behoorlijk benieuwd of Jong Ajax in Eindhoven de koppositie van de Jupiler League weet te pakken met een goede overwinning.Wat boeit het? Belangrijkste is dat spelers goed worden in jong ajax en kunnen debuteren.Beroepsbeweegredenen.

Als Jong Ajax de tweedegraadsdivisie wint, kan dat aanleiding worden om de top smaller maar beter aangelegd te maken, omdat het niet normaal is dat een jeugdelftal een commercieelelftal verslaat, laat staan een hele competitie ervan.

Mochten ze Jonathan David kunnen halen, en nog een niet eerder ergens vermeldde die ik aanraad, dan is de Europa League binnen.

Dit bericht is gewijzigd op 13 januari 2020, 13:30:38.

 

+1/-2

Hoe lang nog voordat de transfer window sluit?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 15 januari 2020 om 14:08:

Hoe lang nog voordat de transfer window sluit?


Tot en met 31 januari.

 

+2/-0

Ik zeg Wober nu halen.

> En voor straks Luis Suarez, vast leggen, nu het nog kan. Ga met Overmars, Blind, Reiziger, en Witschge hem opzoeken in Barca. Van mij part met Edwin erbij. Common! Terug halen. Kan op zijn 36e straks nog prima 2 jaar met Ajax mee. Belangrijk voor de mentaliteit en zelfs in de CL gaat hij nog scoren op zijn 36e. Type Fabio Quagliarella van Samp.

 

+1/-0

Zo goed was Wober niet. Dat is een jongen die ook heel veel profiteerde van de kwaliteit om hem heen, met name De Ligt. Hij is geen ster.

Maar had ik ‘m er graag bij gehad. Jazeker. Zeker zodat Martinez kon blijven staan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Burzlew schreef op 15 januari 2020 om 18:23:

Zo goed was Wober niet. Dat is een jongen die ook heel veel profiteerde van de kwaliteit om hem heen, met name De Ligt. Hij is geen ster.


Dus wat je indirect zegt is dat Promes eigenlijk ook helemaal niet goed is, zonder de kwaliteiten van Ziyech had hij nog geen 5 doelpunten gemaakt.

 

+2/-0

Hoe Wober bv tegen Lewandoski speelde was vooral zijn eigen prestatie en tuurlijk coached Blind hem, logisch.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 90 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 86 87 88 89 90

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren Marc Overmars.