Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 02 maart 2021 om 00:12:

open/sluit de onderstaande quote:

Dex77 schreef op 02 december 2020 om 07:30:

Ze zullen zeker 25/30 Mil vragen aan ons.dus dit topic kan wel dicht.Na dit seizoen heeft ie nog een contract voor 1 jaar en PSV zit echt niet in de positie zulke bedragen te vragen, al helemaal niet met wat er nu gaande is rond deze jongen. Ze gooien zelf hun glazen in door hem zo te behandelen + Raiola is zijn zaakwaarnemer. PSV krijgt nooit een bedrag boven de 15 miljoen voor hen, anders dient ie netjes zijn contract uit. Ik zie hem nog steeds graag komen.Gezien wij het zijn zou het me nier verbazen als PSV een bedrag boven de 25mil zou vragen. Ik denk dat ze liever Ihattaren gratis de deur uit doen over anderhalf jaar, dan aan Ajax volgend jaar te verkopen. Ondanks het feit dat ze het geld hard nodig hebben, is hun ego nog steeds groter dan hun nood voor het geld.

Als PSV slim is slepen ze max 15mil uit met een doorverkoop percentage van 10-20%. Hierdoor blijft het geld in de Eredivisie en is iedereen geholpen. Laten we alleen wel hopen dat Ihattaren zijn verstand nu wél gaat gebruiken. Niemand zit te wachten op Bazoer 2.0 en na Promes zitten ze bij Ajax niet te wachten om nog eens 10-15mil weg te gooien.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 01 december 2020 om 23:09:

Ten Hag kan vaak wel goed omgaan met dat soort jongens.


Zoals met Lang?

Ik zou lekker wachten totdat Ihattaren en PSV naar buiten brengen of / dat ze er niet uitkomen.

Dan zou hij hier van harte welkom zijn. Natuurlijk moet hij defensieve arbeid leveren, maar dat kostte Ziyech ook even om dat in te zien. Denk alleen wel dat hij iets naast de schoentjes loopt. Maar goed, daarvoor is het lekker dat je een hiërarchie hebt met een paar routiniers, een tussenlaag en grote talenten die al meer hebben laten zien dan Mo.

Voorlopig is zijn komst niet aan de orde iig, wel in potentie een geweldige speler.

 

+1/-0

Zal de zoveelste voetballer zijn die zijn talent verkwanseld.
Hij kreeg van alle kanten goede kritieken en gaat daar gewoon niet goed mee om.
Menneer denkt dat ie alleen met talent het wel effe gaat maken.
Invloed van zijn omgeving zal er ook wel mee te maken hebben.
Moet nog zien of hij het tij voor zichzelf kan keren.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Antony schreef op 02 maart 2021 om 18:07:

(...) Niemand zit te wachten op Bazoer 2.0 (...)Of Labyad 2.0 of Aissati 2.0.
Allebei ook uitgerangeerde PSV-ers die bij Ajax niet mee kunnen/-konden ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 02 maart 2021 om 20:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Antony schreef op 02 maart 2021 om 18:07:

(...) Niemand zit te wachten op Bazoer 2.0 (...)Of Labyad 2.0 of Aissati 2.0.
Allebei ook uitgerangeerde PSV-ers die bij Ajax niet mee kunnen/-konden ...


Beetje gekleurd is dit wel. Labyad is al lang geen PSV-er meer, maar komt gewoon net tekort. Niets mis met zijn houding trouwens. Die heeft erg lang op de bank gezeten en heeft nooit gemekkerd of voor onrust gezorgd. Kan ook niet met zo'n salaris maar toch.

Aissati is niet mislukt. Prima speler, die net wat rendement tekort kwam voor de 10 positie, waar Jol sowieso niet mee speelde en Frank Eriksen neerzette. Er was een tijdje dat Aissati op 6 kon spelen, maar daar koos Frank niet voor. Verdienstelijke speler.

Wel eens dat er zelden geslaagde spelers zijn gehaald van PSV. Hoekstra vond ik niet goed genoeg voor het Ajax van Van Gaal, Bazoer wel, maar dat verhaal kennen wel. Ik was een van de weinigen die niet begreep dat hij zo makkelijk aan de kant werd gezet en dat hij voetballend en opbouwend juist wel sterk was. Maar hier was de teneur destijds dat hij een simpele loper was zonder mentaliteit.

Maar herinner me geen enkel incident. En hij werd echt ijskoud gepasseerd door Bosz, net als Riedewald en Tete, die ook meer dan basiswaardig waren. Lieten ze vooral in de Uefa cup zien.

Mooi dat die jongens toch boven komen drijven. Bosz was wel een rare knakker daarin hoor.

 

+3/-0

Een binnenlandse transfer van 15 miljoen voor een talent met nog een contract voor een jaar is echt veel te veel. Ihattaren is absoluut een talent, heeft mooie dingen laten zien, maar veel te weinig. Dit jaar betrokken bij 3 goals, dan word je bij Ajax ook (terecht) gepasseerd. En die houding is echt wel een probleem. Hij wordt echt niet zomaar de selectie uitgegooid. Als je de berichten moet geloven heeft ie alles behalve een topsportmentaliteit. Komt te dik van vakantie, wil niet in een ijsbad, gooit zijn sportdrankje weg, het liken van posts van spelers van de rivaal op ongepaste momenten. En dan zegt men 'hij is pas 19", maar dat is zeker bij Ajax geen excuus.
Ik denk dat je er een hoop problemen mee in huis haalt.

 

+1/-0

Het klinkt een beetje zoals de Zlatan tactiek van Riola destijds... Gewoon irritant doen en dan wil de club je wel verkopen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mohamed Ihattaren had een gouden toekomst voor zich, maar het negentienjarige talent is zó ver afgegleden, dat hij momenteel zelfs geen voetballer is. Hij vertrok bij Sampdoria, is onbereikbaar en niemand weet wat hij doet. Het laatste dat zaakwaarnemer Mino Raiola van Ihattaren hoorde, was dat hij wilde stoppen met voetballen. Voetbal International ging op zoek naar antwoorden op de vele vragen.En zeggen dat mensen deze naar Ajax wilden halen, lol. Gelukkig is dat nooit gebeurd.

 

+2/-0

Deze jongen was nog lang niet toe aan het buitenland, verweg van zijn familie.
We weten allemaal dat hij gezegend is met talent, alleen heb je meer nodig dan talent.

 

+2/-0

In ieder geval is het fijn te vernemen dat Raiola kennelijk ook bij PSV vervelend begint te doen. Eén en ander kan volgens mij niet los gezien worden van het vertrek van Mark van Bommel, een protegé van Mino. Toen Van Bommel er nog was stelde Raiola zich steevast richting PSV nogal schappelijk op. Mede ook om Overmars / Ajax extra dwars te zitten.

Bij PSV worden jeugdspelers in het algemeen enorm gepamperd. Vaak pakt dat positief uit maar in dit geval juist niet.

Ihattaren lijkt toch echt niet over de juiste mentaliteit te beschikken. Daar wijst alles op.
Misschien dat Overmars hem na de winterstop een kans in Amsterdam wil geven...waarom niet? Alleen zal dan contractueel één en ander met Juve geregeld moeten worden....

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 12 november 2021 om 13:10:

Misschien dat Overmars hem na de winterstop een kans in Amsterdam wil geven...waarom niet? Alleen zal dan contractueel één en ander met Juve geregeld moeten worden....Doe maar niet. Heeft zeker kwaliteiten, maar wat een gedoe zeg. Bovendien is het niet eens nodig.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 12 november 2021 om 17:41:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 12 november 2021 om 13:10:

Misschien dat Overmars hem na de winterstop een kans in Amsterdam wil geven...waarom niet? Alleen zal dan contractueel één en ander met Juve geregeld moeten worden....Doe maar niet. Heeft zeker kwaliteiten, maar wat een gedoe zeg. Bovendien is het niet eens nodig.Hangt er wat mij betreft vanaf hoeveel het kost. Als er een transfersom en een miljoenensalaris betaald moet worden: laat dan maar zitten. Kan het echter gratis tegen een bescheiden gage zou ik het zeker overwegen. Mocht het kwartje bij hem vallen heb je er een prima speler bij.

 

+1/-0

Voor wie moet hij dan in de plaats komen, de meeste posities zijn nu toch wel dubbel bezet of meer. Deze jongen heeft nog helemaal geen zak bewezen, dus ik zie even niet waarom hij nu bij Ajax zou moeten komen. En met groeibriljantjes van PSV hebben we wel meer ervaring, daarvan zit er nu ook een bij ons op de bank weg te rotten. Laat de schaarse minuten die hij zou kunnen krijgen maar liever naar Unuvar/Taylor/Hansen gaan..

 

+1/-0

Dit seizoen hebben we er niks meer aan.

 

+2/-0

Hij zal moeten veranderen qua karakter, want bij het minst geringste zal hij verongelijkt gaan doen.

 

+2/-0

Die jongenzal zon kans met beide handen aangrijpen en weet ook wel dat het anders moet , maar tis ook maar net hoe je met zo'n jongen omgaat natuurlijk. Hij is gefrustreerd en zal zich willen bewijzen, ik voorzie een jongensboek tot afgrijzen van alles wat Psv is hehe

 

+2/-0

Huur constructie met optie tot koop lijkt me prima. Zolang het niet al teveel geld kost is het voor die jongen mooi dat hij een kans krijgt zich te herpakken zonder ver van huis te zijn en voor Ajax een niet al te dure gok met wellicht een goeie speler die je voor een zacht prijsje kan krijgen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 20 januari 2022 om 14:16:

Die jongenzal zon kans met beide handen aangrijpen en weet ook wel dat het anders moet , maar tis ook maar net hoe je met zo'n jongen omgaat natuurlijk. Hij is gefrustreerd en zal zich willen bewijzen, ik voorzie een jongensboek tot afgrijzen van alles wat Psv is heheHier kan ik alleen maar op hopen! :B
Een fitte Ihattaren als Ajacied op bezoek in Eindhoven volgend seizoen, met Schmidt nog als trainer: dat wordt smullen!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 20 januari 2022 om 14:16:

Die jongenzal zon kans met beide handen aangrijpen en weet ook wel dat het anders moet , maar tis ook maar net hoe je met zo'n jongen omgaat natuurlijk.Oh ja? Tot nu toe heeft hij bij alle kansen die hij heeft gekregen er met de pet naar gegooid en ruzie gemaakt. Ik zie niet in hoe (en waarom*) een karakter nu ineens 180 graden zou draaien. Vanenburg kan kortstondig heel prettig met hem samen hebben gewerkt, maar dat geldt voor meer mensen. Uiteindelijk barst iedere keer de bom als hij een keer niet speelt of vindt dat hij niet genoeg respect krijgt (en dat is bij dit pareltje nogal snel zo).

* Het argument "laatste kans" heb ik al vaker gehoord.

Van Bergwijn voor teveel miljoen
naar een tiener zonder fatsoen.

 

+4/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Mohamed Ihattaren