Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 25 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 23 24 25

Mwua heeft hij niet nodig, vindt hij ook niet. Laat hem maar bij Roger Schmidt, gaan we lachen op het WK als deze jongens allemaal een mooie competitie tegen elkaar hebben gespeeld..

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 24 juli 2020 om 12:45:

open/sluit de onderstaande quote:

Ziyech_ schreef op 22 juli 2020 om 01:12:

open/sluit de onderstaande quote:

SchipAhoy schreef op 21 juli 2020 om 19:36:

Ja, wat moet hij anders zeggen: 'Ik had graag naar Ajax gewild om CL voetbal te spelen, maar helaas was er geen concrete interesse'?Nee, dat is een ander uiterste. Maar ik zie niet in waarom PSV een van de kroonjuwelen aan Ajax zou willen verkopen. Die verkopen hem nog liever voor 5 miljoen minder aan een buitenlandse club. Ik geloof niet dat het een realistische optie is.

open/sluit de onderstaande quote:

Die nare trekjes heb ik niet gezien en ik vind het geen luie speler of i.d.


De wedstrijd in de ArenA, dat misbaar dat hij maakte tegen Bruma bijvoorbeeld. En meeverdedigen staat ook niet in zijn woordenboekje. Ik vind dat een aanstormend talent de benen onder zijn kont uit moet lopen en niet met 'air' moet rondlopen op het veld. Zegt overigens ook iets over de hiërarchie bij PSV, want niemand tikt die jongen op de vingers. Als je als 18-jarige voetballend al een van de beste bent zit er iets in het elftal natuurlijk ook niet helemaal goed.

open/sluit de onderstaande quote:

Maar goed, met Kudus hebben ze denk ik hun creatieve middenvelder te pakken. Ik zou Marin liefst nog slijten om ook daar nog een speler voor te kunnen halen.


Ik hoop dat Kudus creatief is, vooralsnog lijkt het vooral een sterke dribbelaar te zijn. Maar niet iemand die in de kleine ruimte rondom de zestien van een ingegraven tegenstander medespelers kan bereiken of vrijspelen met een pass. Wat dat betreft ben ik erg benieuwd hoe hij op dat vlak functioneert. Ook in die Youtubefilmpjes zie je vooral dribbels waarbij hij meters opstoomt met de bal aan de voet. Die ruimte ligt er wat minder bij Ajax doordat ploegen zich tegen ons ingraven. Ik hoop daarom dat hij niet heel diep op het veld komt te staan, dan haal je hem uit zijn kracht denk ik.
Toch zag ik Kudus ook gewoon ballen prima naar de vleugels verleggen. Tenminste voor iemand die 'totaal niet kan passen'(dat lees je links en rechts) vond ik het behoorlijk meevallen. Hij is wel een lekkere speler hoor als ik het zo zie. Hij neemt de bal aan en heeft meteen een verticale drang. Heb wel zin in hem.

Natuurlijk zal er een en ander aan te verbeteren zijn maar ja...dat is altijd.


Dat hebben zowel Kudus als Antony. Allebei direct naar voren, dribbelen met de bal. Ook snel en explosief. Dat is prima alleen moet je ze direct leren om omhoog te kijken. Anders lopen ze zich continu vast en hebben ze geen oog voor hun medespelers. In Antony zie ik meer kwaliteit. Die jongen kan ook echt beter worden dan Neres. Kudus is even afwachten. Niveau van de Deense competitie is natuurlijk niet best.

Het is alleen merkwaardig dat ze 2 van zulke spelers halen. Wat zijn ze in godsnaam van plan? Je hebt ook nog Neres en Promes. Met Tadic vaak als spits. Ze komen allemaal in de bal. Af en toe diepte van Promes, Neres maar zeker niet vaak.

En zoals Ziyech zegt: je krijgt veel minder ruimte op de helft van de tegenpartij. Dat is precies waar Neres zo vaak veel moeite mee had. Zijn beste wedstrijden waren bijna allemaal in uitwedstrijden of internationale wedstrijden. Waarin het spel meer op en neer golfde en hij in de tegenaanval meer tijd en ruimte kreeg.

Wat betreft initiatief nemen vind ik Neres nog vrij afwachtend. Die kan echt lang onzichtbaar blijven. Dat is denk ik niet het geval bij Kudus en Antony. Die zie je constant gaan. Maar is het complementair?

Je hebt geen echte spits.. je hebt veelal dezelfde type spelers op de vleugels. Ze komen allemaal naar binnen. En hoe ziet het middenveld eruit? Wie gaat de opbouw verzorgen en wie gaat met de creatieve passes komen? Ik hoop echt dat het gemis van Ziyech niet te groot gaat worden.

Frenkie en Ziyech ben je kwijt. Daar moet iets voor in de plaats komen. Marin, Alvarez, Martinez etc. is gewoon niet acceptabel.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 26 juli 2020 om 20:51:

(...) Ze komen allemaal in de bal. (...)
(...) Ze komen allemaal naar binnen. (...)Ik vind dat daar een belangrijke taak ligt voor de trainer/coach.
Hij is verantwoordelijk voor de diversiteit en de afspraken die daarin gemaakt worden.

 

+1/-0

Toch even het melden waard:

Ihattaren heeft gisteravond PSV ontvolgd en is begonnen Ajax te volgen. Heeft vervolgens op een aantal berichten van Ajax een like geplaatst.

Opmerkelijk

Edit: Joep Schreuder meldt bij NOS dat er verassende aankopen bij Ajax aankomen.

Daarnaast heeft PSV vanavond een aanvallende middenvelder voor 9 miljoen gekocht. Voor wat het waard is.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 26 september 2020, 22:01:59.

 

+1/-0

Ik vind het wel het type speler voor Ajax, mits zijn instelling niet zo slecht is als ze bij PSV willen doen geloven.
Jammer dat Ziyech niet meer hier speelt, die had hem mooi op sleeptouw kunnen nemen.
Ben wel erg benieuwd wat PSV voor hem denkt te krijgen.
Vorig jaar de held bij PSV, En nu??

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

EigenKracht schreef op 27 september 2020 om 07:55:

(...) Vorig jaar de held bij PSV, En nu??Labyad 2.0?

 

+1/-0

Gaat nooit komen, is wat mij betreft welkom

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 27 september 2020 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

EigenKracht schreef op 27 september 2020 om 07:55:

(...) Vorig jaar de held bij PSV, En nu??Labyad 2.0?Misschien een idee om een club op te richten voor dit soort verongelijkte spelers.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 30 september 2020 om 19:05:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 27 september 2020 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

EigenKracht schreef op 27 september 2020 om 07:55:

(...) Vorig jaar de held bij PSV, En nu??Labyad 2.0?Misschien een idee om een club op te richten voor dit soort verongelijkte spelers.Komen Messi, Suarez en Neymar dan in de voorhoede?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 30 september 2020 om 20:33:

Komen Messi, Suarez en Neymar dan in de voorhoede?Die vallen niet onder "dit soort verontgelijkte spelers".

Die drie zijn bijvoorbeeld door anderen op een voetstuk geplaatst en niet door zichzelf. En hun voetstuk staat niet in de "Mickey Mouse"-competitie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 30 september 2020 om 19:05:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 27 september 2020 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

EigenKracht schreef op 27 september 2020 om 07:55:

(...) Vorig jaar de held bij PSV, En nu??Labyad 2.0?Misschien een idee om een club op te richten voor dit soort verongelijkte spelers.Vitesse? Labyad speelde er al, Reis destijds. Bazoer en Tannane lopen er nu rond. Die maffe voorzitter van 20 jaar terug gewoon opnieuw aanstellen. Lijkt me een geschikte club daarvoor. ;)

 

+1/-0

Ik zie liever Cody Gakpo komen eerlijk gezegd.

 

+1/-0

Echt een onderschatte speler is dat. Ajax heeft alleen geen buitenspelers meer nodig waar een spelverdeler wel heel bruikbaar zou zijn. Ihattaren zou perfect binnen het team passen. Het lijkt me alleen onwaarschijnlijk dat PSV mee wil werken aan een transfer naar Ajax. En als ze het al willen dan zal het voor een onredelijk hoog bedrag zijn waarschijnlijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 30 november 2020 om 19:33:

Echt een onderschatte speler is dat. Ajax heeft alleen geen buitenspelers meer nodig waar een spelverdeler wel heel bruikbaar zou zijn. Ihattaren zou perfect binnen het team passen. Het lijkt me alleen onwaarschijnlijk dat PSV mee wil werken aan een transfer naar Ajax. En als ze het al willen dan zal het voor een onredelijk hoog bedrag zijn waarschijnlijk.Wat in Eindhoven is moet je lekker in Eindhoven laten.
Je haal voor tientallen miljoenen de ellende van je concurrent binnen.
Er is wat met die gozer, oogt vaak iets te zwaar, ik zie hem nooit lachen, ik vraag me af of hij het mentaal wel helemaal op een rijtje heb.
Ik vind Gravenberch en Kudus allebei beter en sowieso completer.
Daar kunnen we nog 2 jaar mee vooruit, met Klaassen erbij is er niet eens plek voor Ihatarren.
Ik las dat hij nog maar 1,5 contract heeft, laat Raiola hem van de zomer maar naar Italië slepen voor 10 of 15 miljoen.
Dan is vooral Psv de verliezer, het super talent wat nooit zijn belofte inloste en maar een fractie opbracht van wat ze ooit in gedachten hadden.
Ze laten hem sowieso nog liever de ballen oppompen dan dat ze hem aan Ajax verkopen, dus helemaal prima als het zo gaat als ik denk dat het straks gaat.

Dit bericht is gewijzigd op 30 november 2020, 22:37:40.

 

+4/-0

Tientallen miljoenen moet je er niet voor betalen, dat is zeker. En hij is inderdaad ook iets te zwaar. Maar ik denk dat hij gewoon een coach nodig heeft die de juiste snaar bij hem raakt en een team waar hij veelvuldig mag doen waar hij goed in is. Volgens mij zou hij dat bij Ajax wel kunnen. We hebben al een paar goede middenvelders inderdaad, maar als team heb je meer dan elf spelers nodig als je op meerdere fronten mee wil doen. Dat is meer dan alleen een tekst van coaches om reservespelers te paaien.

Ihattaren zou ook wel een gat opvullen. Op dit moment heeft Ajax iets te weinig creativiteit in de ploeg. Je mist een aanvallende/creatieve middenvelder die echt top kan worden. Labyad zit nu al aan zijn plafond ongeveer. Kudus en Gravenberch zie ik ook niet helemaal als echte spelverdelers. En als Kudus te diep op het veld zou spelen zou je niet optimaal van zijn atletisch vermogen, dribbels en verdedigende kwaliteiten kunnen profiteren. Bovendien moet je ook altijd wat creativiteit op de bank hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wit rood wit in ons bloed schreef op 30 november 2020 om 22:17:

(...) Je haal voor tientallen miljoenen de ellende van je concurrent binnen.Het lijkt een 'rot appeltje' te worden. Dus mooi daar in het mandje laten.

 

+1/-0

Ten Hag kan vaak wel goed omgaan met dat soort jongens. Ik zou ook in de eerste plaats gewoon naar zijn voetbalkwaliteiten kijken. Het is ook niet zo dat er telkens zoveel incidenten rondom hem zijn of zo. Als je hem voor een goede prijs zou over kunnen nemen zou ik het niet laten. Hij blijft een toptalent.

 

+1/-0

Ze zullen zeker 25/30 Mil vragen aan ons.dus dit topic kan wel dicht.

 

+2/-0

Ik ben nog niet overtuigd. Krijg tot dusver een sterk Maher-gevoel bij die jongen. Wat was ik blij dat die toen voor PSV koos. Sowieso zal, wat Dex77 hierboven ook zegt, je altijd te veel voor hem moeten betalen om de gok te kunnen verantwoorden. Belangrijk is hoe ie zich dit seizoen gaat herpakken, maar doet ie dat goed dan is ie niet te betalen, doet ie dat niet, dan moet je hem ook niet willen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dex77 schreef op 02 december 2020 om 07:30:

Ze zullen zeker 25/30 Mil vragen aan ons.dus dit topic kan wel dicht.Na dit seizoen heeft ie nog een contract voor 1 jaar en PSV zit echt niet in de positie zulke bedragen te vragen, al helemaal niet met wat er nu gaande is rond deze jongen. Ze gooien zelf hun glazen in door hem zo te behandelen + Raiola is zijn zaakwaarnemer. PSV krijgt nooit een bedrag boven de 15 miljoen voor hen, anders dient ie netjes zijn contract uit. Ik zie hem nog steeds graag komen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 25 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 23 24 25

Ajax Forum » Historie » Mohamed Ihattaren