Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Kenneth Taylor

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

RodyTur10 schreef op 01 oktober 2022 om 16:37:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 01 oktober 2022 om 16:14:

open/sluit de onderstaande quote:

RodyTur10 schreef op 01 oktober 2022 om 13:52:

Ten Cate: "Ik vind de ontwikkeling van Taylor ongelooflijk"
De Mos: “He will be the revelation of Orange at the World Cup. He is already one of the best players on the field at Ajax"
VI: "Met open blik naar de top, de ijzersterke seizoenstart van Kenneth Taylor"

Ik vind dat Taylor nu gehyped wordt. Het is een leuk talent, maar niet meer dan dat. Voor mij is het ook geen onbetwiste basisspeler bij Ajax. Als je kijkt naar het rijtje Ajax middenvelders die gedebuteerd zijn in Oranje deze eeuw, dan zou je dat kunnen onderverdelen in 'wereldtopppers', 'europese subtop' en 'eredivisie top'. Dan komt Taylor voor mij niet in de buurt van Van der Vaart/Sneijder/F.de Jong, en ben ik niet eens zeker of hij de Eredivisie wel gaat ontstijgen. Als je terugblikt op hoeveel hype Maduro, Klaassen en Bazoer kregen dan weet je dat al die loftuitingen en vergelijkingen geen garantie geven op een glansrijke carrière in Oranje of het buitenland.

W: Van der Vaart, Sneijder, Frenkie de Jong
S: Nigel de Jong, Van de Beek, Gravenberch, Taylor
E: Maduro, Anita, Siem de Jong, Klaassen, Bazoer


Van der Vaart is een niveau lager dan Sneijder en Frenkie de Jong. Gravenberch zal een hoger niveau worden dan Van de Beek, tenzij hij flopt. Taylor en Gravenberch kunnen nog alle kanten op. Ik snap niet zo waarom nu op dit moment al het W niveau uitsluiten voor iemand. Er zijn laatbloeiers, eeuwige talenten en ga zo maar door.

Taylor doet het goed. Hij is goed onderweg om de stand-in van Frenkie de Jong te worden tijdens het WK in Qatar. Frenkie de Jong is ook pas vrij laat doorgebroken, wat vaker komt bij spelmakers. Andrea Pirlo had ook zijn tijd nodig. Virgil van Dijk ook.

Laat ik het zo zeggen dat ik hoop dat Taylor toch wel een niveau hoger is dan Van de Beek, wat hedendaags al zo is. Ik verwacht niet het niveau van Pirlo bijvoorbeeld. Dat is voor weinigen weggelegd.Bij De Jong zag je vanaf het begin dat het een speciale zou worden. Dat zie ik bij Taylor gewoon niet. Bij de grote sterren zie je meestal aan het begin van hun carrière dat al. Achteraf had Van Dijk dat ook wel (atletisch, voetballen vermogen), maar was de twijfel er misschien vooral omdat hij bij relatief kleine clubs speelde.

Taylor vind ik meer zoals Van de Beek. Veel basiskwaliteiten, teamspeler en intelligent. Ik moet nog maar zien dat Taylor naar het niveau van Van de Beek gaat toegroeien, die was echt heel goed in zijn laatste twee seizoenen. Mits spelritme is Van de Beek nu ook nog veel beter dan Taylor in mijn ogen (draai je de situatie om dan zou Taylor, Berghuis of Klaassen ook nooit spelen bij United).

Ps: In het Nederlands Elftal was Sneijder succesvoller dan Van der Vaart, maar qua clubcarrière maken ze elkaar niet veel. Sneijder was een ster in Italië en Turkije, maar Van der Vaart was een ster in Duitsland en Engeland, en samen bij Real was VDV de betere.Ik vond vd Beek eigenlijk alleen maar goed in het topjaar 18/19. Maar doordat hij continue opschoof tot binnen het strafschopgebied moest dat tactisch elders worden opgevangen. Vd Beek heeft het inzicht "ogen in zijn rug" gewoon niet.

vd Vaart heeft een topperiode bij HSV en de Spurs gekend. Samen met Bale op afstand de beste, en bij HSV sowieso de absolute held. Dat HSV en Spurs geen Inter zijn, doet aan die prestatie maar weinig af hoor. Inter werd onder vd Vaart an Bale trouwens aan stukken gespeeld.

Sneijder was een fantastische multifunctionele speler en daarom viel hij ook op.

Taylor is een uitermate slimme middenvelder. Tactisch ijzersterk, heeft ogen in zijn rug en kan het spel lezen. En hij is (itt vd Vaart en Sneijder) 100% tweebenig. Ook al valt Taylor dan minder op dan Sneijder, ik denk dat Taylor beter en succesvoller kan worden dan vd Vaart en Sneijder.

 

+1/-0

Een echte Ajaxspeler. Vind dat hij defensief ook echt een stuk beter is geworden. In Jong Ajax vond ik hem lange tijd vaak wat tegenvallen, maar sinds begin 2022 staat hij er ineens. Wat mij betreft mag hij binnenkort ook alle directe vrije trappen nemen. In de jeugd heeft hij daar regelmatig uit gescoord.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Spelers » Kenneth Taylor