Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Sébastien Haller

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 30 september 2021 om 18:52:

(...) Er is alleen een reden waarom hij in deze fase van zijn carrière bij Ajax speelt en niet in 1 van de topcompetities. We praten hier over een spits van de Europese subtop. Niet top. Tevens is dit de allerduurste speler die ooit door een Nederlandse club is aangetrokken. Met een bijbehorend salaris waar een paard de hik van krijgt. We mogen daar kritisch over zijn (...)

Dit is geen opkomend talent. Dit is een gearriveerde speler. Die niet of nauwelijks beter zal worden. Er hebben zeker slechtere spitsen in Ajax 1 gestaan. Een tijd terug had je Sigthorsson en Hoesen als duo. Wat een ellende. Dat is alleen nog geen reden om direct enthousiast te worden over Haller. Want ik leg de lat gewoon een stuk hoger. (...)Ik vind dat de lat wel goed ligt.
Anderen leggen hem lager. Het zij zo.

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 30 september 2021 om 18:52:

(...) Dat anderen hem fantastisch vinden is prima. (...)

Tenslotte mag jij blijven genieten van hem. Niemand pakt dat van je af.Precies. Er zijn ook mensen die genieten van het geploeter van bijvoorbeeld Feijenoord, RKC, NEC, etc. 
Smaken en inzichten verschillen. 
Het zij zo.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 30 september 2021 om 18:52:

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 30 september 2021 om 14:21:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 29 september 2021 om 23:32:

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 29 september 2021 om 23:06:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 29 september 2021 om 22:29:

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 29 september 2021 om 21:48:

(...) in topvoetbal zijn ze gewend om hard te passen. (...)In topvoetbal zijn ze gewend een goede pass te geven:
naar de juiste positie en met de juiste snelheid.Typisch dat jij de schuld legt bij Haller.
Zo...typisch.

Geef toe, je zit in het " ik wil dat Haller vertrekt clubje ".

Geef het gewoon toe en dan weten we het allemaal en dan hoor je me er ook niet meer over.Mja, je lokt het ook een beetje uit door na iedere wedstrijd uitgebreid je "gelijk" te halen hier. Daar reageert hij dan weer op. dan jij weer etc. Beide kanten schieten een beetje door heb ik het idee.Het gaat om objectief blijven en niet koste wat kost 1 van je eigen spelers bekritiseren. Zoals bv nu over de topassist die Haller gaf aan Tadic, wat een 100 procent goal moment was voor Tadic. Het missen van die bal lag 100 procent aan Tadic, en Tadic weet dit en in zijn reactie zag je dit ook. Dit was 1 van de grootste kansen die hij vermoedelijk ooit heeft gemist.

Dan de fout leggen of kritiek geven op Haller notabene is voor mij niet meer objectief zijn maar zagen om het zagen.
En dat doe je niet bij de spelers van je eigen club.

" de perfecte assist had op dat moment een snelheid moeten hebben van 20,1 km, maar Haller gaf hem op een presenteerblaadje echter op 21 km" bij wijze van.

Je kan zeggen wat je wil El Simao, maar dan ben je niet meer objectief. Dan wil je gewoon pertinent iemand bekritiseren los van de feiten.Dat het volledig aan Haller zou liggen is een aanname. Een verkeerde aanname. Omdat je doordraaft. Ik zei alleen dat de pass van Haller te hard was. Niks over Tadic... dat Tadic hem niet wist te maken lag natuurlijk ook aan Tadic.

Maar als jij niet begrijpt dat het in de top om details gaat dan heeft het geen zin om hier over door te praten.6:12 gaan we nou ontkennen dat Haller de bal hier hard voorgeeft??? Kom op zeg... dit is geen ideale voorzet. Daarom is het alleen maar moeilijker om de bal direct goed te raken. Niet onmogelijk, wel moeilijker.

Verder vond ik dit juist een sterk moment van Haller. De mislukte kopballen van Haller waren dat duidelijk niet. En ook daar draait het om details die het verschil maken.

Ik blijf mijn mening over Haller hier gewoon verkondigen. Helemaal niemand gaat mij monddood maken. En mijn mening over Haller is vanaf het begin accuraat. Nog voordat hij ook maar 1 wedstrijd voor Ajax had gespeeld.

Dat anderen hem fantastisch vinden is prima. Er is alleen een reden waarom hij in deze fase van zijn carrière bij Ajax speelt en niet in 1 van de topcompetities. We praten hier over een spits van de Europese subtop. Niet top. Tevens is dit de allerduurste speler die ooit door een Nederlandse club is aangetrokken. Met een bijbehorend salaris waar een paard de hik van krijgt. We mogen daar kritisch over zijn en erover blijven discussiëren.

Dit is geen opkomend talent. Dit is een gearriveerde speler. Die niet of nauwelijks beter zal worden. Er hebben zeker slechtere spitsen in Ajax 1 gestaan. Een tijd terug had je Sigthorsson en Hoesen als duo. Wat een ellende. Dat is alleen nog geen reden om direct enthousiast te worden over Haller. Want ik leg de lat gewoon een stuk hoger.

Tenslotte mag jij blijven genieten van hem. Niemand pakt dat van je af.
Ik heb het moment gister al 10 x bekeken puur op die pass en er is niks mis mee.
Bij Ajax is men gewend om met deze snelheid te passen, voorzetten te geven, in te spelen...

Er is niks mis mee met deze pass.
Hij is hard, maar niet te hard. Gewoon een harde pass, die 99 x van de 100 door Dusan Tadic in het netje wordt gelegd. Dusan kon hem aannemen zelfs, of in 1x schieten. Het ligt volledig aan Tadic. Dit is topvoetbal. Men is gewoon gewend hieraan.


Julie doen maar, ik vind het buiten proportioneel dat het hier gaat over de topassist van Haller op een negatieve manier. Buitenproportioneel.
Praat dan over de misser van Dusan.

Maar jullie doen maar.
Zoals ik al zei het clubje:
" wij willen Haller weg"


Overigens ik vind Haller helemaal niet fantastisch. Heb je mij ook nooit horen zeggen. Hij is geen fantastische speler.
Het Woord fantastisch gebruik ik überhaupt maar zelden, laat staan voor een voetballer. Ik vond zijn 4 goals tegen Sporting wel geweldig. Geweldige prestatie.

Fantastische spelers voor mij zijn
Litmanen, Cruijff, Bergkamp, Rijkaard, Robben, Zidane, Ronaldo (Brasil).

In het huidige Ajax loopt niemand rond die Ik fantastisch vind. En als ze er wel waren waren ze een jaar later weggekocht.

 

+3/-0

Haller zal nooit onomstreden worden bij onze club. Die 4 goals tegen Sporting in de CL waren een heerlijke uitzondering, maar hij blijft moeite houden met scoren. Dat zal ons nog vaak gaan opbreken, niet alleen vandaag.

 

+4/-0

Dit was natuurlijk zwaar onder de maat. Zo'n kans als hij kreeg .....deze moet er écht in. Kan niet zijn dat je als spits van Ajax zo'n bal van drie meter gewoon over schiet.

Natuurlijk is een speler als Haller ideaal voor Van der Hoorn en Janssen...dat weet je op voorhand. Maar Haller moet dan anders spelen, vaker een bal gewoon laten vallen bijvoorbeeld. Hij ging nu een paar keer zelf de actie aan, probeerde zelfs een omhaal.
Dat zag er best wel kansloos uit allemaal.

Een zware onvoldoende dus.

 

+1/-0

Drie 100% kansen om zeep geholpen. 2 daarvan waren in hetzelfde moment waarbij Paes 3x reddend wist op te treden. Van die drie grote kansen moet er minstens 1 hangen.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 04 oktober 2021 om 11:52:

Drie 100% kansen om zeep geholpen. 2 daarvan waren in hetzelfde moment waarbij Paes 3x reddend wist op te treden. Van die drie grote kansen moet er minstens 1 hangen.Die laatste twee, als onderdeel van dat drieluik, vond ik geen 100% kansen. Waren prima mogelijkheden.

Ergerlijker vond ik zijn spel. Maakte verkeerde keuzes, wilde teveel zelf een actie maken.

 

+1/-0

De man schijnt in beeld te zijn bij Borussia Dortmund als mogelijke vervanger van Haaland. Vind het wel wat apart dat dat naar buiten komt zo vlak voor het tweeluik met Ajax, maar goed.

Zou toch wat zijn als je hem voor dikke winst zou kunnen verkopen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 12 oktober 2021 om 23:35:

De man schijnt in beeld te zijn bij Borussia Dortmund als mogelijke vervanger van Haaland. (...)Haaland is toch geen terreinknecht daar?!

 

+4/-3

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 12 oktober 2021 om 23:37:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 12 oktober 2021 om 23:35:

De man schijnt in beeld te zijn bij Borussia Dortmund als mogelijke vervanger van Haaland. (...)Haaland is toch geen terreinknecht daar?!Nee.

Maar de scouts van Dortmund zullen ook wel niet in een vaag hoekvak op de ring zitten.

 

+1/-0

Zijn statistieken ijn gewoon goed, daar kijken de clubs ook naar.
Maar denk niet dat het gerucht waar is, want er worden meer spelers genoemd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 13 oktober 2021 om 13:08:

Zijn statistieken ijn gewoon goed, daar kijken de clubs ook naar.
Maar denk niet dat het gerucht waar is, want er worden meer spelers genoemd.Haller heeft het in Duitsland bij Eintracht Frankfurt redelijk goed gedaan. Kan me echter ook niet voorstellen dat ze voor een opvolger van Haaland bij hem uitkomen. Met alle respect. Zijn sowieso twee compleet verschillende types.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 13 oktober 2021 om 13:30:

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 13 oktober 2021 om 13:08:

Zijn statistieken ijn gewoon goed, daar kijken de clubs ook naar.
Maar denk niet dat het gerucht waar is, want er worden meer spelers genoemd.Haller heeft het in Duitsland bij Eintracht Frankfurt redelijk goed gedaan. Kan me echter ook niet voorstellen dat ze voor een opvolger van Haaland bij hem uitkomen. Met alle respect. Zijn sowieso twee compleet verschillende types.Zal wel een mentaal spelletje zijn om onrust te stoken en Haller uit zijn concentratie te halen. Verspilde moeite want dat lukt hem zonder belangstelling van een andere club ook prima.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Joe2020 schreef op 13 oktober 2021 om 11:43:

Nee.

Maar de scouts van Dortmund zullen ook wel niet in een vaag hoekvak op de ring zitten.Geen idee waar zij of andere scouts zitten. Ik zou zo dicht mogelijk op het veld willen zitten.

Maar ik hecht geen waarde aan dat gerucht omtrent Haller. Het is nl. een gerucht.
Dortmund die naar Haller komt kijken. Een farce.

Als Dortmund op de tribune is geweest zijn ze voor Ajax gekomen.
Kijken naar hun komende tegenstander in de Champions League.
Niets anders mijn inziens.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 12 oktober 2021 om 23:35:

De man schijnt in beeld te zijn bij Borussia Dortmund als mogelijke vervanger van Haaland. Vind het wel wat apart dat dat naar buiten komt zo vlak voor het tweeluik met Ajax, maar goed.

Zou toch wat zijn als je hem voor dikke winst zou kunnen verkopen.
Ha ha. Mooi gerucht. Dan stel ik een ruildeal voor :B Haaland met de winterstop bij Ajax in de spits.

 

+1/-0

Ik vind dit zijn beste wedstrijd in Ajax 1 tot nu toe. Nou geeft Dortmund ook aardig wat ruimte weg en hebben ze achterin geen geweldenaren rondlopen, toch doet Haller het vandaag wel goed als aanspeelpunt. En die assist op Blind was gewoon goed. Hij had zelf nog een doelpunt kunnen/moeten maken. Was van dichtbij.

In ieder geval meerdere keren het spel verplaatst naar rechts waar ook de ruimte lag en waar Schulz heel kwetsbaar oogt tegenover Antony en Mazraoui.

 

+2/-0

Eens Jeroen dit was verre weg zijn beste wedstrijd.. Hopelijk houd hij dit niveau

 

+2/-0

2 assists, 1 doelpunt en voetbalt ook lekker mee. Zoals ik hier al eerder heb gepost, deze jongen kan wel degelijk meevoetballen in tegenstelling tot wat enkele mensen blijven beweren, omdat ze zich blind staren op hetgeen hij verkeerd doet.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 19 oktober 2021 om 23:28:

2 assists, 1 doelpunt en voetbalt ook lekker mee. Zoals ik hier al eerder heb gepost, deze jongen kan wel degelijk meevoetballen in tegenstelling tot wat enkele mensen blijven beweren, omdat ze zich blind staren op hetgeen hij verkeerd doet.


Precies als je een allround spits haalt dan kijk je niet naar 25 miljoen maar naar een 125 miljoen prijskaartje. Mijn suggestie is hou op met zeiken en kijk wat hij goed doet.

 

+2/-0

Eerlijk is eerlijk, gewoon een uitstekende wedstrijd van de man.

 

+2/-0

Hij is met 6 doelpunten topscorer in de Champions League.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26

Ajax Forum » Spelers » Sébastien Haller