Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Ryan Gravenberch

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 13 oktober 2021 om 14:23:

(...)

Vond dat altijd mooi: die uitshirts als top en dan gecombineerd met het witte thuisbroekje plus thuissokken. Fris! (...)Ja. Ik vind dat nog steeds mooi.
En ook logisch: zo veel mogelijk het herkenbare thuistenue of delen er van dragen.

 

+1/-0

Hij begon zenuwachtig en matig aan de wedstrijd maar ging naar verloop van tijd steeds beter spelen. Hij kwam meermaals aanvallend in een vrije positie. 2x wist hij hier niet het maximale uit te halen en 2x werd hij over het hoofd gezien (door Berghuis en Haller).

Maar het gegeven dat hij dus al 4x in zo'n situatie is gekomen is prima. In het begin kreeg hij veel ballen verkeerd of lastig aangespeeld. Dat leverde balverlies op. Later hield hij de bal in de ploeg en was hij overal te vinden. Er zit nog zoveel rek in die jongen.

 

+1/-0

Had er toch minimaal 1 moeten maken.

 

+1/-0

Was misschien nog wel de minste op het veld. Zeker in de eerste helft erg matig. Trok zich daarna wel wat op aan de rest gelukkig. Had wel moeten scoren, zijn afwerking/schot is echt bijzonder matig.

 

+1/-0

Als ik dan een punt van kritiek mag hebben op de wedstrijd van gister dan is het wel de prestatie van Gravenberch. Wat is er aan de hand met deze jongen de laatste tijd?

Hij is zo laks aan de bal, wat zorgt voor veel balverlies en z’n schoten zijn echt om te janken. Ik vind het een geweldige voetballer én hij mag ook z’n mindere periode hebben, maar misschien een keer Klaassen voor Gravenberch proberen?

Op 10 is op dit moment Berghuis de onbetwiste basisspeler en met Klaassen krijg je toch meer energie in de wedstrijd. Indien Klaassen en Gravenberch beide in vorm zijn ik ALTIJD voor Gravenberch kiezen, maar het is wel heel mager wat hij laat zien de laatste tijd. Misschien triggert een reserve rol hem?

 

+1/-0

Gravenberch speelde in tegenstelling tot wat velen vinden wel prima gisteren. Hij zorgde ervoor dat er altijd een afspeelmogelijkheid was, bood zich overal aan zodat Ajax makkelijker vooruit kon voetballen. Daardoor onstonden er geen gaten tussen het middenveld en de aanval. Het kan natuurlijk beter, maar om te zeggen dat ie slecht speelde vanwege enkele missers, vind ik overdreven. Zet je Klaassen neer op zijn positie, kun je er gerust van uitgaan dat het middenveld wordt overlopen, omdat Klaassen een speler is die in balbezit heel snel positie kiest rond de 16 van de tegenstander. Dan heb je namelijk alleen Alvarez die het spel moet verdelen ervan uitgaande dat ook Berghuis een aanvallende positie kiest.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13

Ajax Forum » Spelers » Ryan Gravenberch