Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Lisandro Martínez

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Gravenberch speelde gisteren goed, maar tegen sterke ploegen zou ik liever met Martinez als 6 spelen. Die heeft vorig seizoen gewoon goed gespeeld op het middenveld. Prima speler achter Klaassen en Kudus. Dan is het middenveld echt goed in balans tegen sterke tegenstanders. Tegen mindere tegenstanders kun je ook met Gravenberch spelen. Er komen veel wedstrijden aan, goed dat je kunt wisselen van samenstelling. Dan kunnen Kudus en Klaassen ook soms hun rust krijgen.
Ik vind Martinez zeker niet minder dan Gravenberch. De een is iets meer verdedigend, de ander meer aanvallend. Ligt aan de tegenstander wie ik prefereren.
Het doelpunt van Heerenveen gisteren was ook wss. niet gevallen als Martinez op dat moment had gespeeld.

 

+1/-0

Martinez heeft best een aardig eerste seizoen gehad, maar toch ik ook wel mijn twijfels bij hem op het middenveld. Toen hij daar samen met Alvarez speelde vorig jaar, werd het middenveld echt regelmatig overlopen door met name Lille, Valencia en Chelsea. Nou is het ook niet makkelijk met Alvarez naast je, maar Martinez zag daar ook niet altijd even goed uit in de omschakeling. Misschien is het toch meer een verdediger dan middenvelder?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Drie Kruizen 2.0 schreef op 19 oktober 2020 om 11:12:

Martinez heeft best een aardig eerste seizoen gehad, maar toch ik ook wel mijn twijfels bij hem op het middenveld. Toen hij daar samen met Alvarez speelde vorig jaar, werd het middenveld echt regelmatig overlopen door met name Lille, Valencia en Chelsea. Nou is het ook niet makkelijk met Alvarez naast je, maar Martinez zag daar ook niet altijd even goed uit in de omschakeling. Misschien is het toch meer een verdediger dan middenvelder?Ik vind Martinez geen echte middenvelder, laat dat duidelijk zijn. Hij is ook gehaald als back-up voor Tagliafico. Neemt niet weg dat hij het daar vorig seizoen imo gewoon goed heeft gedaan. Ik vind hem voetballend goed, ziet het spel en is ook een pitbull. Tegen zwakkere ploegen zou ik met een meer aanvallend ingestelde speler spelen, tegen sterke ploegen met Martinez als 6. Tenminste met de huidige selectie.

 

+1/-0

Het zal blijken wat het plan is met Martinez. Ik zie hem als een goeie backup voor zowel tagliafico EN Blind. Wellicht wordt hij ingezet op het middenveld als de wedstrijd op slot moet worden gegooid. Al is dat nooit een sterk punt geweest van Ajax.

 

+1/-0

Moet gewoon spelen. Prima speler met gif, inzicht en ook het lef om vooruit te spelen.

 

+1/-0

Vind hem ook een prima speler. Onthutsend dat Ten Hag hem links heeft laten liggen.

 

+1/-0

Zijn agressie en felheid zijn toch wel om van te smullen, dat heeft de ploeg soms echt even nodig. Voetballend moet het allemaal nog wel wat beter, maar centraal achterin met Schuurs naast hem is hij echt ijzersterk.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Ajax Forum » Spelers » Lisandro Martínez