Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Marc Overmars

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17

Er staat in ieder contract bepalingen omtrent ' doping' . Dat liet overmars ook al doorschemeren. Ik denk dat het niet zo zwartwit is dat Onana zomaar even voor weinig nu de deur uitloopt. Er zullen wel bepaalde rekenmodules zijn voor dit soort zaken. Ook kan je denken aan het min of meer dwingen tot contractverlenging al dan niet met die bepalingen als ondersteuning. Wat ik wil zeggen is dat er meer geregeld zal zijn dan dat wij wellicht denken. B)

 

+1/-0

En al is het niet contractueel geregeld, vermoedelijk staat zoiets daar niet letterlijk in maar is het in gedragsregels opgenomen of i.d., dan geldt het ook buiten het contract als bindende norm.

Ik hoop alleen dat ze niet op een vechtscheiding afkoersen, maar inderdaad een mooie verlenging afspreken. Met genoeg ondersteuning in het komende jaar. Onana moet gewoon knetterhard met een paar personal trainers aan de slag: fietsen, zwemmen, yoga voor mijn part en iemand die ballen op doel schiet in zijn achtertuin etc. Iets om de fysieke en mentale impact van zo'n schorsing te dempen. Want eigenlijk loopt het effect van zo'n straf langer dan een jaar door.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Marc Overmars