Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 61 62 63 64 65

Over mazzel gesproken... *kuch* beide goals in Noorwegen *kuch*

 

+1/-0

Ik heb een paar berichten verwijderd/aangepast. Graag weer verder gaan over PSV in het algemeen en niet wederom beginnen over individuele leden van een PSV-forum.

 

+2/-0

Wel fijn dat ze winnen. Is goed voor het coëfficiënt

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ride schreef op 03 oktober 2019 om 14:51:

open/sluit de onderstaande quote:

Joe Kerr schreef op 03 oktober 2019 om 13:47:

Voor de mensen die willen lachen is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen in het "Ajax II"-topic op psvnetwerk.forum2go.nl
Prachtig hoe ze daar al onze overwinningen op geluk weten te schuiven :D Naast de "KNJB" kiest nu zelfs de UEFA al telkens onze kant, zijn ze van overtuigd!


Dat was nou juist waar het bij .netwerk misging. Mensen van andere topics die dan bij elkaar gingen kijken en hier verder gingen. Dan kwam er soms eentje hier babbelen en had je binnen de kortste keren oorlog.
Ik ga me echt niet druk maken over die gasten.Hier heb je gelijk in. Hou het gewoon bij je eigen fans. Natuurlijk ga je jezelf ergeren als je fans hoort van andere clubs. Andersom is dat ook zo.

Laat toch gaan en blijf gewoon lekker hier als je voor Ajax bent.

PSV = PSV. Laat gaan.

 

+1/-0

PSV was gewoon 3 maten te groot gisteren voor dit uiterst gemankeerd team. Toch best schandelijk dat wij hierdoor uitgeschakeld zijn twee jaar terug.

 

+1/-0

Ja jezus, wat vreselijk voor die jongen en zijn familie... Condoleances.

 

+1/-0

Het is en blijft een enge ziekte. Heel veel sterkte toegewenst, want dat zal zo'n jong ventje en natuurlijk zijn familie nodig hebben.

 

+1/-0

Ik ben 38 jaar, maar ik kan me zo snel even niet herinneren dat FC Utrecht Ajax een keer behulpzaam was tegen PSV... Ze zullen ongetwijfeld vaker gewonnen hebben maar... Enfin, dit komt mooi uit en is een onverwachte meevaller.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ome Michel schreef op 19 oktober 2019 om 22:44:

Ik ben 38 jaar, maar ik kan me zo snel even niet herinneren dat FC Utrecht Ajax een keer behulpzaam was tegen PSV... Ze zullen ongetwijfeld vaker gewonnen hebben maar... Enfin, dit komt mooi uit en is een onverwachte meevaller.Pisvee deed het helemaal zelf. 3x rood had gekund, maar zij kregen er maar 2. Werden nog gematast. Mooiste vond ik bonje tussen Bergwijn en de supporters. Kom gewoon terug naar huis man. Iedereen weet wel waar je hart ligt.

 

+1/-0

Op de een of andere manier deed P$V mij aan Sparta-Ajax denken in 2006, toen kreeg Sneijder rood en raakte Ajax ook over de kook. Natuurlijk kwam dit door gebrek aan routine en een coach die het niet voor elkaar kreeg spelers voor zich te winnen.

PSV haalt zijn motivatie te veel uit afgunst naar Ajax en de media, dit is onnatuurlijk en duurt nooit lang. Motivatie moet in het team verband zitten en intrensiek zijn en leiden tot plezier. Als ik die eeuwig boze kop van Dumfries zie dan weet je die gaat gewoon fouten maken. Laten we hopen dat Bommeltje nog lang PSV mag leiden. Zolang hij er zit zal PSV namelijk nooit geen plezier maken, en ook vooral geen team zijn, wat altijd hun kracht was.

 

+3/-0

Dus zo voelt het als psver. Rukwedstrijd onterecht winnen en concurrent zien verliezen. Best leuk voor een keertje :)

 

+1/-0

Precies :) Maar het is de schuld van de knvb he.. vergeet dat niet. Die heeft ons een makkelijke wedstrijd gegeven na interlandperiode en psv niet :)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ride schreef op 21 oktober 2019 om 09:11:

Dus zo voelt het als psver. Rukwedstrijd onterecht winnen en concurrent zien verliezen. Best leuk voor een keertje :)Ja maar, waanneer het bij pisvee gebeurd dan is het geen rukwedstrijd en zeker niet onterecht gewonnnen... dat is een kwaliteit inmiddels je weet toch...

 

+1/-0

Lekker hoor. De hand van Van Bommel wordt steeds duidelijker zichtbaar.. Laten we hopen dat AZ het niet verneukt en dat we straks winnen van Feyenoord. ;)

 

+1/-0

Lekker AZ! Ga zo door PSV!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 27 oktober 2019 om 14:58:

En nog maar een rode kaart daar, gaat hard zoEn volledig terecht ook die kaart.

Vervolgens binnen 5 minuten 0-2.

Hopelijk winnen we straks zelf, dan zal het wat beter moeten zijn dan het vertoonde spel tegen RKC.

 

+1/-0

Ik begrijp overigens niet veel van de wissels van v Bommel..🤔

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

chivu23 schreef op 27 oktober 2019 om 15:48:

Ik begrijp overigens niet veel van de wissels van v Bommel..🤔Ach, hij is nog maar net trainer. Hopelijk krijgt hij nog jaren de tijd bij PSV. :denk :B

--

Nu maar hopen dat wij het straks helemaal afmaken.. 6 punten voorsprong op PSV na 11 speelronden zou geweldig zijn.

Dit bericht is gewijzigd op 27 oktober 2019, 16:22:51.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 61 62 63 64 65

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV