Transparent
Inloggen
Sluiten

bartjax wint Ajax Netwerk VoVo 2009/2010

13 juli 2010 22:18 - VoVo

Verslaggever: A

Ajax Netwerk lid bartjax bleek dit jaar de beste voorspeller in de Ajax Netwerk VoVo. Hij scoorde 362 punten en had daarmee een flinke voorsprong op de rest. Isabel eiste de tweede plek voor zich op met 354. De derde beste voorspeller was ArenA. Dit jaar haalde die 353 punten.

In het relatief klassement eindigden twee man bovenaan. Winnaars werden Wiebe en assistent. In het klassement voor enkel de Eredivisie sprokkelden JP en jefthelegend de meeste punten bij elkaar.

Het bekerklassement werd dit seizoen voor heel Soccer Netwerk gewonnen door de Ajacieden mana en afca1900. Samen met een Feyenoorder, overigens. In het Europees klassement won woverbosch de eer voor heel Ajax Netwerk, terwijl voor wat betreft de Interlands bij Ajax Wally Tax bovenaan eindigde.

De uitslagen van de Play-offs waren voor Madness geen verrassing. Die won samen met een tweetal PSV'ers de eer voor heel Soccer Netwerk. Tot slot ging de Ajax-eer voor wat betreft het WK naar c.m..

Dit jaar deden 2.808 mensen mee aan de VoVo. Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. Binnenkort gaat de VoVo voor 2010/2011 alweer van start met de strijd om de Johan Cruijff Schaal XV. Die wedstrijd en de eerste competitieronde zijn alweer te voorspellen.

Meer op VoVo




Tags

vovo bartjax eer klassement voorspeller afca arena bekerklassement competitieronde eiste eredivisie isabel jefthelegend loginnaam madness mana slot sprokkelden tax vermelding wally wiebe woverbosch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal