Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenHeel matig Ajax trekt toch opnieuw in Friesland aan het langste eind


Tijdstip
4 april 2021
Stadion
Abe Lenstra Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
heeaja


Heel matig Ajax trekt toch opnieuw in Friesland aan het langste eind; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Heel matig Ajax trekt toch opnieuw in Friesland aan het langste eind

(Gepost door Willy Rooyakkers)

Ajax keerde matigjes terug vanuit de internationale break maar wist, zoals het een aanstaande kampioen betaamd, toch alsnog met 1-2 bij SC Heerenveen te winnen. Na een 1-0 achterstand waren het Dusan Tadic (strafschop) en Sébastien Haller die wisten te scoren.
Maar was het overtuigend wat de Amsterdammers in het noorden lieten zien? Nee, verre van dat. Het was misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen. Aan de bal was het ver onder de maat en traag terwijl er ook nog eens veel duels werden verloren. Coach Erik ten Hag had weer een tactisch foefje in petto door deze keer Devyne Rensch als middenvelder te laten spelen terwijl Edson Alvarez rechts in het centrum begon. Het gemis van Daley Blind werd opgevangen door Lisandro Martinez, dat was tenminste nog logisch. Vlak voordat de wedstrijd begon viel doelman Maarten Stekelenburg ongelukkig op een knie waardoor derde keeper Kjell Scherpen zijn officiële debuut als Ajacied in de Eredivisie mocht maken. Het liep van begin af aan erg stroperig bij de bezoekers die zelden een mooie combinatie op de inmiddels wat beter ogende Friesche mat wisten te toveren. Het veld zag er wat beter uit maar gezien de capriolen van de bal was er nog steeds in de verste verte geen sprake van een biljartlaken.

Heerenveen was deze keer redelijk goed voorbereid en ging de duels vol overtuiging aan. Halverwege de eerste helft kwam Ajax écht in de problemen toen Nicolas Tagliafico mee naar voren was, er balverlies werd geleden, en Joey Veerman gelijk de snelle Mitchell van Bergen aan het werk zette. De rechtsbuiten kwam één op één met de overgekomen Alvarez en liet de Mexicaan er vervolgens heel houterig uit zien door hem simpel te passeren en ook vanuit een schuine hoek Scherpen kansloos te laten: 1-0. De jonge goalie had op dat moment al geluk gehad toen hij een bal recht in de voeten van Henk Veerman plaatste maar de Volendammer voor een leeg doel naast besloot. Vlak voor rust zou diezelfde spits nog een dikke kans missen.

Toen stond het inmiddels al weer gelijk overigens. Ajax zette na die 1-0 eindelijk aan en kreeg meteen een paar goede kansen via David Neres en Dusan Tadic. De gastheren leken met wat geluk te ontsnappen maar even daarna was er een corner waarna verdediger Jan Paul van Hecke heel dom en overduidelijk hands maakte. Scheidsrechter Jochem Kamphuis had alsnog de VAR nodig om naar de stip te wijzen waarna Tadic, via de handen van keeper Erwin Mulder, scoorde: 1-1.

Gezien het feit dat de wijziging van Ten Hag totaal niet leek te werken verwachtte menigeen na rust weer een terugkeer naar de oude veldbezetting maar Ajax ging op de ingezette koers verder. Toch kwam ineens de tweede gastengoal uit de lucht vallen. Martinez liet vanaf een meter of dertig een geplaatste pass (of was het een schot?) los waarna de zeer ongelukkig acterende Haller op zijn inmiddels karakteristieke wijze de bal in het doel verlengde door er een uitgestrekt voetje tegenaan te krijgen: 1-2. De herhaling wees uit dat er nog een man in zijn rug stond bij het geven van de assist maar toch had de VAR kennelijk minuten nodig om na te denken.

Ajax kwam hierna niet meer in de problemen maar bleef grossieren in slecht spel door veel te kort aan de bal te blijven en daarmee Heerenveen het geloof te blijven geven dat er wat te halen viel. Van Bergen ging al eerder bij de 1-1, na wederom een prima pass van Joey Veerman, alleen op Scherpen af maar de lange goalie uit Emmen hield zijn team hier overeind door de bal van de snelle aanvaller zijn voeten af te plukken.
Het bleef uiteindelijk 1-2 waardoor de landstitel de Amsterdammers amper nog kan ontgaan maar aanstaande donderdag tegen AS Roma zal er toch echt beter moeten worden gevoetbald.


[video] Highlights | sc Heerenveen - Ajax


Kenneth Perez: 'Tegenzet maakte Ajax zwakker'

De analisten van ESPN hadden logischerwijs veel op Ajax aan te merken. "Het is altijd afwachten hoe je uit zo'n break komt", zegt Kenneth Perez, "Op Twitter grapte iemand dat Ten Hag zich de opstelling van voor de break niet meer kon herinneren kennelijk. Dat vond ik grappig want men verwees naar Mark Rutte."

Marciano Vink vond het allemaal maar raar: "Je zou zeggen dat je niets veranderd, je moet er na zo'n break even inkomen."
"Het lijkt wel of Ten Hag wil bewijzen dat hij overal een tegenzet voor heeft", vult Perez aan, "Maar vandaag maakte deze tegenzet Ajax juist zwakker."


Sébastien Haller: 'Ik had dit nodig, het team ook'

Sébastien Haller speelde opnieuw geen beste wedstrijd maar toonde zich wel enorm belangrijk door de 1-2 binnen te 'tappen'. "Ik had dit nodig en het team ook", zegt hij, "Ik miste dit gevoel van spelen en scoren enorm."

Verslaggever Hans Kraay jr vroeg zich af of de spits niet inmiddels wat nerveus begint te worden. "Nee, ik ben niet nerveus", lacht hij licht geirriteerd, "Als het niet loopt is het soms frustrerend maar het is vooral iets van jullie om over Europa te praten, dat ik niet ben ingeschreven. Zelf ben ik daar niet mee bezig, ik wil presteren als ik op het veld sta. Dat is wat belangrijk is. En we weten dat we vandaag niet goed speelden maar dat we toch winnen is een eigenschap van grote teams."


[video] Kjell moest opeens keepen tegen Heerenveen


Erik ten Hag over wisselingen: 'Ik kijk ook alweer verder dan vandaag'

Coach Erik ten Hag maakte qua opstelling een paar opmerkelijke keuzes. Verslaggever Hans Kraay jr snapte er niets van. "Ik wou dit graag zien", zegt de trainer, "Ik beoog hier vandaag te winnen maar ik kijk ook alweer verder. Wat we vandaag gezien hebben neem ik mee naar de komende weken."

Ten Hag was overigens zeker ook ontevreden over zijn team. "Het tempo was vele malen te laag, hierdoor kwamen we telkens te laat aan de balkant. Ook in de omschakeling bij balverlies anticipeerden we te traag, zeker bij Schöne en Veerman."

Had hij dan spijt van zijn keuzes? Na de pauze zette hij toch lichtjes wat om. "Waarom was dat? De opbouw was niet goed maar dat lag niet aan het feit dat Rensch op het middenveld speelde. Hij kreeg de bal te laat, daarom haalde ik hem terug."


Henk Veerman: 'Zij wisselen niet omdat het zo lekker loopt'

Heerenveen-spits Henk Veerman vond dat er meer had ingezeten. "Als je ooit had kunnen winnen van Ajax, of in ieder geval een punt pakken, was het vandaag", zegt hij dan ook, "Het blijft Ajax, een hele goeie ploeg maar we hebben sterk meegevoetbald."

Zelf kreeg hij ook goede kansen. "Die moeten er allemaal in, een punt hadden wel wel verdiend. Dat denk ik wel. Ajax ging wisselen inderdaad en dat doen ze niet omdat het zo lekker loopt. Enorm zuur dit."


[video] Proeftuin Eredivisie: Ajax experimenteert in competitie voor Europa League-treffen met AS Roma


Kjell Scherpen: 'Dan moet je het ineens gaan invullen'

Kjell Scherpen kon ondanks een fout balletje in de voeten van Henk Veerman terugkijken op een prima debuut. "Maarten had tijdens de warming-up een momentje, iets met zijn knie. Ik dacht misschien een pijnstillertje maar hij kwam niet terug. Dan moet je het ineens gaan invullen."

De jonge goalie deed het goed maar kroop wel door het oog van de naald bij die situatie met Veerman. "Misschien teveel bewijsdrang, ik wilde laten zien te kunnen meevoetballen. Heb me daarin ontwikkeld vind ik zelf maar had hier voor mezelf moeten kiezen. Daarna deed ik het ook niet meer."
De revanche kwam met een prima redding op de doorgebroken Mitchell van Bergen. "We stonden niet goed, hij kwam op me af. Ik probeerde me zo groot mogelijk te maken en toen hij langs me heen wilde had ik het voordeel van mijn lange armen en kon de bal pakken."

De geruchten gaan dat hij volgend seizoen bij FC Groningen keept. "Dan weet jij meer dan ik. Ik wil wel graag veel minuten gaan maken op het hoogste niveau dus we zien het wel. Nu moeten we kijken hoe het hier verder gaat. We weten niet hoe lang Maarten eruit is."


Karakteristieken

Uitslag: 1-2 (1-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Van Bergen ('27)
Goal
1-1 Dusan Tadić ('36, penalty)
Goal
1-2 Sébastien Haller ('61)
Scheidsrechter
Kamphuis
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Ajax: Nicolás Tagliafico ('86)

Opstelling Ajax

Dusan TadićSébastien HallerDavid Neres


Ryan GravenberchDavy KlaassenEdson Álvarez


Nicolás TagliaficoLisandro MartínezJurriën TimberDevyne Rensch


Kjell Scherpen

Wissels:

'72 Mohammed Kudus voor Devyne Rensch
'72 Antony Matheus dos Santos voor David Neres
'90 Brian Brobbey voor Sébastien Haller


Opstelling sc Heerenveen

Van BergenH.Veerman


J.VeermanDe JongSchöneHalilovic


KaibBochniewiczVan HeckeFloranus


Mulder

Wissels:

'24 Dresevic voor Bochniewicz
'60 Woudenberg voor Halilovic
'75 Nygren voor Kaib
'75 Van der Heide voor Van Bergen


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 1-2 (1-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-3 (1-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-3 (1-1)
 4 0-2 (0-0)
 4 0-2 (0-0)
10  4 0-2 (0-0)
11  3 1-3 (0-1)
12  3 1-3 (0-1)
13  3 0-2 (0-1)
14  3 1-3 (0-1)
15  3 1-4 (0-2)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.83. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Lisandro Martínez (55 -> 5,0)
2. Kjell Scherpen (24 -> 4,0)
3. Dusan Tadić (21 -> 3,0)
4. Ryan Gravenberch (18 -> 2,0)
5. Davy Klaassen (16 -> 1,0)
6. Jurriën Timber (7 -> 0,0)
7. Edson Álvarez (5 -> 0,0)
8. Nicolás Tagliafico (4 -> 0,0)
9. Niemand (3 -> 0,0)
9. Sébastien Haller (3 -> 0,0)
11. Devyne Rensch (2 -> 0,0)
12. David Neres (1 -> 0,0)
13. Sontje Hansen (0 -> 0,0)
13. Antony Matheus dos Santos (0 -> 0,0)
13. Naci Ünüvar (0 -> 0,0)
13. Dominik Kotarski (0 -> 0,0)
13. Brian Brobbey (0 -> 0,0)
13. Victor Jensen (0 -> 0,0)
13. Kenneth Taylor (0 -> 0,0)
13. André Onana (0 -> 0,0)
13. Lassina Traoré (0 -> 0,0)
13. Mohammed Kudus (0 -> 0,0)
13. Zakaria Labyad (0 -> 0,0)
13. Jurgen Ekkelenkamp (0 -> 0,0)
13. Daley Blind (0 -> 0,0)
13. Noussair Mazraoui (0 -> 0,0)
13. Quincy Promes (0 -> 0,0)
13. Sean Klaiber (0 -> 0,0)
13. Perr Schuurs (0 -> 0,0)
13. Maarten Stekelenburg (0 -> 0,0)
13. Sergino Dest (0 -> 0,0)
13. Bruno Varela (0 -> 0,0)
13. Donny van de Beek (0 -> 0,0)
13. Carel Eiting (0 -> 0,0)
13. Siem de Jong (0 -> 0,0)
13. Juan Familio-Castillo (0 -> 0,0)
13. Danilo Pereira da Silva (0 -> 0,0)
13. Ryan Babel (0 -> 0,0)
13. Matthijs de Ligt (0 -> 0,0)
13. Joël Veltman (0 -> 0,0)
13. Kik Pierie (0 -> 0,0)
13. Klaas Jan Huntelaar (0 -> 0,0)
13. Benjamin van Leer (0 -> 0,0)
13. Razvan Marin (0 -> 0,0)
13. Hakim Ziyech (0 -> 0,0)
13. Kasper Dolberg (0 -> 0,0)
13. Noa Lang (0 -> 0,0)
13. Hassane Bandé (0 -> 0,0)
13. Oussama Idrissi (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Is toch altijd weer afwachten hoe Ajax uit zo n interland periode komt. 3 achterlijke potjes in een week en veel reizen.
Onze zuid Amerikanen hebben rust gehad dat scheelt.
+1/-1

 
3 jaar geleden
De Zuid Amerikanen hebben rust gehad, dat kan dus al mogelijk de helft van je opstelling zijn, 5 man.
Speelt Haller voor een Frans elftal? Volgens mij niet.
Dus wat betreft die drie achterlijke potjes van Oranje, gaat om 3 spelers waarvan Blind natuurlijk het grootste verlies is.
+1/-0

 
Tim1983 (geschorst)
3 jaar geleden
Haller speelt voor Ivoorkust.
+1/-0

3 jaar geleden
Weet iemand of Timber en Haller alweer hersteld zijn van Corona?
+1/-0

3 jaar geleden
Alvarez een linie laten zakken en Kudus er bij op het middenveld. Rensch-Avarez-Martinez-Nico. Middenveld Gravenberch-Kudus-Klaassen en voorin Tadic-Brobbey-Neres of Antony.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als je nu Brobbey op gaat stellen ten kosten van Haller dan had je die 22 miljoen net zo goed in de fik kunnen steken.
Nu we in de eindfase van de EL komen zal ik zeker van de bank afspringen als Brobbey de winnende tegen Roma maakt maar dat is puur voor Ajax en we door omstandigheden geen andere betere spits hebben in dat toernooi.
Maar met Haller moeten we volgend jaar knallen, die moet het volste vertrouwen krijgen ook al zit hij nu in een dip mede veroorzaak door waarschijnlijk die administratieve blunder.
Brobbey is voor mij een verrader, nogmaals in de EL kunnen we niet anders maar in de competitie hoef ik hem geen minuut meer in een Ajax shirt te zien, die schaal is toch al binnen.
Wat hebben wij er nog aan als hij goed speelt of een wereldgoal maakt? helemaal niks alleen maar een nare bijsmaak, hij is van Leipzig niet meer van Ajax.

Overigens met de rest van je opstelling ben ik het helemaal eens.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben het met je eens, echter Haller is nog onzeker vanwege covidtest etc.
Ik denk dat vandaar men Brobbey in de basis heeft (ik ook).

Als Haller er is, dan in de basis.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik ga er inderdaad van uit dat Timber en Haller nog niet inzetbaar zijn.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik weet niet precies wie er wel en niet zijn, ik vermoed afwezig:
Blind, Mazraoui en Haller...


Ajax:

-------Stekelenburg---------

Rensch---timber-- Martínez, Tagliafico,
-----Álvarez--Gravenberch---
--------Klaassen------
Neres-- Brobbey -- Tadic


Of Ten Hag moet alvast besluiten om met de Europese aanval te gaan spelen?


* Optie nog extra, Tadic rust geven en spelen met Antony-Brobbey-Neres
+1/-1

3 jaar geleden
Oef, naast Blind ook Stekelenburg nu geblesseerd. Hopelijk is hij er donderdag wèl bij! 2 ervaren pionnen verliezen is heel vervelend.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hopelijk staat hij er weer tegen Roma. Dan hebben we een ervaren keeper nodig
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Zonder de inschuivende Blind komen we een stuk voetbal tekort op het middenveld. Helaas nog steeds geen Kudus in de rust.
Joey Veerman laat trouwens wel zien dat Ajax daar best een gokje kan wagen door hem aan te trekken als de prijs een beetje normaal is.
+1/-0

3 jaar geleden
Bagger pot, wel gewonnen na interland week. Nog 4x winnen en we zijn kampioen!!
+2/-0

 
Tim1983 (geschorst)
3 jaar geleden
Kleine correctie, nog 3x winnnen en ze zijn kampioen. Ajax kan thuis tegen AZ kampioen worden.
+1/-0

3 jaar geleden
slechte opstelling van ten hag we zijn goed weggekomen. we hebben toch meer wedstrijden goed gespeeld zonder blind
+1/-0

3 jaar geleden
Ten Hag is gewoon aan het experimenteren richting Europese duels en volgend seizoen. Beetje hoogmoed
+2/-1

 
3 jaar geleden
Klopt. Ik vond het niet slim.

Beter gewoon,

Rensch-Timber-Martinez - Tagliafico
----Alvarez--Gravenbergh---
-------Klaassen------------


Anyway, donderdag zonder Onana, Mazraoui, Haller, Blind....en Steek?

Het gaat heel pittig worden zonder deze mannen...

En het wordt echt tijd dat een speler als Antony weer gaat flammen.

Neres, Tadic, Klaassen moeten het verschil gaan maken.

Knap dat ze weer winnen, maar het was niet bepaald om aan te zien.
+1/-1

3 jaar geleden
Matig Ajax vind ik nog zwak uitgedrukt. Het was niet best, punt, 3 punten en daar moeten we blij mee zijn en verder deze wedstrijd gauw vergeten. Donderdag zal het iig veel beter moeten.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
We worden kampioen, dus vind het prima dat Ten Hag een beetje experimenteert in de competitie voor de wedstrijd tegen Roma. Hopelijk ziet hij wel dat Rensch niet op het middenveld hoort. Straks tegen Roma weer een "normale" opstelling en knallen! Oh en de drie punten zijn binnen.
+5/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax in 2021:

quote van Michel Abbink:

18 zeges in 20 duels


Ongeslagen als enige in West-Europa


EL-kwartfinale


Bekerfinale na lastige hordes


11 punten los in Eredivisie + inhaalduel


Grootste voorsprong deze eeuw


18 zeges in 84 dagen, Nederlands record-------- FLOW -------------
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je hebt toch wel idee dat we meer en meer op dun ijs balanceren. Kunnen amper nog verdere blessures / afwezigen opvangen. Vandaag was het echt slecht, Haller zorgwekkend.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt Liam. Zoals ik al schreef hier boven:

Klopt. Ik vond het niet slim.

Beter gewoon,

Rensch-Timber-Martinez - Tagliafico
----Alvarez--Gravenbergh---
-------Klaassen------------


Anyway, donderdag zonder Onana, Mazraoui, Haller, Blind....en Steek?
Het gaat heel pittig worden zonder deze mannen...

En het wordt echt tijd dat een speler als Antony weer gaat flammen.

Neres, Tadic, Klaassen moeten het verschil gaan maken.
Knap dat ze weer winnen, maar het was niet bepaald om aan te zien.

Zoveel mogelijk nu terug vallen op vastigheden die de ploeg wel heeft en daarvan uit gaan spelen.


-------- Steek--------
Rensch---timber-- Martínez, Tagliafico,
-----Álvarez--Gravenberch---
--------Klaassen------
Antony-- Tadic ---Neres


Hopelijk kan Ajax zo tegen Roma beginnen, wat vindt jij Liam?
+1/-1

3 jaar geleden
Heb zelfde opstelling als jij Don.
Ten Hag denkt vooruit, dat is ok maar hij slaat nu door. Rensch en Timber komen net kijken, geef ze vastigheid op 1 plek!

Antony is geen schim meer van de speler die hij was bij aankomst. Zo'n Van Bergen is tien keer minder maar passeert wel Alvarez alsof hij er niet staat. Antony gaat er nooit langs! Echt zelden. En als hij dan eens gaat loopt hij als een kar met aan de binnenkant een kleiner wiel dan aan buitenzijde.

We hebben idd flitsende vleugels nodig in de komende zware duels. Anders zijn we kansloos, gelukkig is Neres aan beterende hand en hebben we ook Idrissi nog.
En bidden op niet nog meer blessures, dat vangen we niet meer op. En ja, de keeper....het is vrees ik te weinig voor de EL.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Liam,

dit was tevens ook de opstelling thuis tegen Young Boys 3-0 en deze game wordt beschouwd door meerderen misschien wel als de beste wedstrijd van Ajax dit seizoen.

-------- Steek--------
Rensch---timber-- Martínez, Tagliafico,
-----Álvarez--Gravenberch---
--------Klaassen------
Antony-- Tadic ---Neres

> wat dat betreft dus zo weer beginnen. Brobbey achter de hand om de boel lekker
open te breken desnoods. Ik zou hem bv in ieder geval 20 min erin gooien.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Is gewoon een prima opstelling. Alleen moet je de komende weken meer spelers fit krijgen om wat te kunnen variëren.
Je kunt niet verwachten alles met deze, op zich prima, XI te kunnen spelen.
Maar er moeten meer spelers echt in vorm komen die iets extra's kunnen
Bijvoorbeeld Neres, Antony of misschien wel Kudus.
Dat hebben we echt nodig. Blijven deze gasten allemaal vlakjes dan zijn we kansloos om de EL te winnen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt ik ben het weer met je eens.

Meerder spelers moeten echt gaan presteren: een Antony laat veel te weinig zien voor zijn kwaliteiten. Kudus idem. Het is echt hopen dat zij beter gaan spelen.
Kudus was voor zijn blessure echt goed, sindsdien heb ik hem nog niet op zijn oude nivea gezien.

Neres vind ik al een 10 wedstrijden steeds beter spelen en meer op zijn oude niveau te komen. Maar het is ook een Idrissi die nu het echt moeten laten zien in een Europese wedstrijd.

Het praten überhaupt over het winnen is allemaal heel erg voorbarig en ook niet terecht. Zo goed speelt Ajax nog helemaal niet. (Eerlijk is eerlijk)
Tevens het verlies van Blind en Onana en de afwezigheid van Mazraoui, Haller.

Het helpt duidelijk niet meer.

Ik hoop vooral gewoon dat Ajax goed gaat spelen tegen Roma nu eerst thuis en wint.

Liefst met 3-0 ;)

Maar het zal echt even andere koek worden dan Lille of Young Boys.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Neres kwam steeds beter in vorm voor de Interland periode. Speelde zondag net als de rest van Ajax zwaar beroerd. Idrissi krijgt te weinig kansen om zich te laten zien.
Misschien zit ik er naast, maar Ajax met Haller is veel minder dan zonder.
Als we donderdag spelen met onze Braziliaanse vrienden voorin en Tadic in de spits en het loopt weer als een trein kunnen we deze conclusie wel echt trekken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Haller is een wat mindere periode gekomen.
Maar zijn eerste 7 games ofzo waren uitstekend. Hij stond er meteen en is cijfermatig goed bezig. 1op1 loopt hij waneer assists en goals meegerekend worden. Wie weet heeft het niet inschrijven en weg zijn van zijn vrouw en kind ook veel invloed...

Het kan zomaar kunnen. Die gast is hartstikke goed. Misschien ff een mindere fase. Zlatan, Blind, Chivu, Hakim hebben die ook allemaal gehad...

Ajax fans zijn super kritisch en over Zlatan werd tijdens en na zijn eerste jaar ook door velen verteld dat hij niet goed genoeg was. Kan ik me nog goed herinneren.

Bij Ajax wordt je al snel afgeschreven.
+1/-0

3 jaar geleden
Mag hopen dat het donderdag bekend er is, want anders ga je kansloos ten onder. Dit was niet best.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Rare experimenten van ten Hag, dat doe je niet in deze fase van de competitie (je kan nu binnenkort de kampioenschap zeker stellen) en al helemaal niet tegen Heerenveen! Gewoon Blind vervangen (is eigenlijk niet te vervangen!!) en voor de rest niet toornen aan de rest van het team.
+1/-0