Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenAjax heerst tegen Volendam qua kansen maar wint slechts met 2-0


Tijdstip
2 november 2023
Stadion
Johan Cruijff ArenA
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


Ajax heerst tegen Volendam qua kansen maar wint slechts met 2-0; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Ajax heerst tegen Volendam qua kansen maar wint slechts met 2-0

Het was de eerste keer dat Ajax een competitiewedstrijd begon als hekkensluiter in de competitie, zij het met 2 wedstrijden minder gespeeld. Nummer 16 FC Volendam had ook 1 wedstrijd minder gespeeld dan de overige ploegen, tot deze wedstrijd. Ajax begon met een wijziging ten aanzien van de wedstrijd tegen PSV afgelopen zondag. Gastón Ávila werd vervangen door een debutant, Ar'Jany Martha die sinds dit jaar bij Jong Ajax als linksback speelt. Normaal is Martha een buitenspeler.

De eerste kans was voor Steven Berghuis. Na een voorzet van Gaaei richting Brobbey die weggewerkt werd, mocht de middenvelder in de 5e minuut uithalen van binnen de 16 meter. Helaas ging het schot naast. De volgende kans was voor Brobbey die na een goede voorzet van Martha kon koppen, maar de bal niet op doel kreeg, waar Berghuis ook de vervolgactie niet kon verzilveren.

Het volgende schot van Berghuis werd aangeraakt en leverde een hoekschop op. Helaas leverde deze corner geen nieuwe kans op.

Ajax bleef Volendam onder druk zetten en de volgende kans was voor Kristian Hlynsson na een individuele actie waar hij eerst zelf de bal veroverde en met wat kunst en vliegwerk een paar Volendammers passeerde, maar uiteindelijk Backhaus op zijn pad vond.

Met Martha leek Ajax een extra aanvaller te hebben, waardoor aan de rechterkant Berghuis vaak vrij kwam. Rond de 16e minuut kwam hij in vrije schotpositie, maar schoot hij recht op de keeper van Volendam.

De eerste keren dat Volendam in de buurt van Ramaj kwamen, leverde dat een simpele redding van de Duitser op en een voorzet van Ould-Chick werd weggekopt door Šutalo.

Hlynsson kreeg de bal halverwege de eerste helft op een presenteerblaadje na balverlies van Berghuis en een pass die weer voor zijn voeten kwam, maar zijn schot ging naast.
Uit een corner van Volendam was er nog even wat onrust achterin, nadat eerst Ramaj weifelend uit kwam, maar de Haan ongecontroleerd hoog over schoot. Hierna werd Gaaei geveld door een harde bal van George Cox tegen zijn hoofd, maar de Deen kon door.

Bergwijn had vlak voor het half uur een mooi schot van net binnen de 16, maar trof de lat. Een paar minuten later gaf Berghuis een voorzet, legde Bergwijn met het hoofd goed terug en schoot Taylor op doel. Helaas was het schot te zacht, waarbij Backhaus makkelijk kon vangen.

Vlak voor de rust nog schoten van Brobbey en Berghuis, waar weer kon Backhaus twee keer redden. De volgende kans was voor captain Bergwijn na een actie van Martha, maar de bal ging hoog over. Diezelfde Bergwijn kreeg nog een kans in de blessuretijd, maar zowel zijn schot als dat van Taylor leverden wederom niets op.

In de rust geen wissels en na de rust ging Ajax weer verder waar het was gebleven. De volgende kans was een voorzet van Martha en met een kunstige voetbeweging kreeg Bergwijn de bal op doel, maar daar was weer Backhaus.

De volgende kans was dan eindelijk raak. In de 56e minuut schoot aanvoerder Bergwijn op 1-0. Via Berghuis en Brobbey kon de linksbuiten hard uithalen en was Backhaus geklopt.

Bijna een minuut later kreeg Brobbey de volgende kans, maar de spits schoot naast. Ook Gaaei kreeg een kans, maar de Japanse Duitser wist ook deze poging te stoppen.

De eerste wissel aan de kant van Ajax was Anass Salah-Eddine voor Ar'Jany Martha die last van kramp had. Die vond plaats in de 64e minuut.

In de 71e minuut kreeg FC Volendam de kans waar ze de hele wedstrijd naar hadden uitgekeken. Van den Boomen kopte een lange bal van Backhaus door, waardoor Hato uit positie raakte. Robert Mühren kon alleen door op Ramaj en ondanks de inspanningen van Šutalo kwam hij tot een schot wat Ramaj knap wist te redden.

Ajax bleef veel balbezit houden en bleef kansjes krijgen. Zo stak Taylor Brobbey weg, maar had de spits het vizier nog steeds niet op scherp. Maar binnen een minuut kon Volendam weer aanzetten. Oud Jong Ajax speler Damon Mirani scoorde vorig jaar al met het hoofd en kreeg nu ook weer een grote kans, maar Ramaj tikte de bal over.

De kansen gingen in het laatste kwartier over een weer. Een contrast met de eerste helft. Iets meer dan 10 minuten voor tijd was het Berghuis die knap naar binnen kwam en naast schoot.

Hierna was het tijd voor de volgende twee wissels bij Ajax. Silvano Vos en Chuba Akpom kwamen voor Kenneth Taylor en Brian Brobbey.

5 minuten voor tijd de laatste Ajax wissel, omdat het derde wisselmoment werd gebruikt. Kristian Hlynsson werd afgelost door Mika Godts.

Chuba Akpom maakte twee minuten voor tijd zijn eerste goal in dienst van Ajax en de 2-0 voor Ajax in deze wedstrijd. Nadat zijn eerste kopbal nog werd gered na een voorzet van Gaaei, scoorde hij wel uit de hoekschop hierna. Steven Berghuis nam de corner en Akpom kopte hem hard binnen.

Het hard nog mooier kunnen zijn voor de Engelsman. Bergwijn gaf een goede dieptepass, waar Akpom alleen op Backhaus af kon gaan. Hij omspeelde de keeper, maar schoot tegen de paal. Zo won Ajax met 2-0 van FC Volendam en klom het naar de "veilige" plek 15.


Bergwijn: "Martha snapt wat ik wil als aanvaller"

Na afloop van de wedstrijd sprak Steven Bergwijn vooral over opluchting: "Ja, we hebben zo lang niet gewonnen. Je merkt het bij ons maar ook aan de fans, er was een enorme opluchting. Voor het team wil ik belangrijk zijn. Je denk dat we allemaal in een lastige periode zitten en dan wil je je extra laten zien."

De aanvoerder brak de ban met de 1-0, nadat hij in de eerste helft onder andere de lat raakte. Over zijn goal zei de linksbuiten: "De trainer zei in de rust dat ik wat meer in de positie moest komen, waar ik bij mijn goal stond. Er zat veel frustratie in het schot. We speelden goed en creëerden veel, maar de bal wilde er niet in. Met dit schot viel ook een hoop last van mij en het team af. Je zag aan de kansen dat we vertrouwen missen."

Het was de eerste wedstrijd na de aanstelling van John van 't Schip. Hoe waren de eerste dagen voor Bergwijn en wat was de impact hiervan. Bergwijn: "De trainer komt ons helpen uit een lastige positie en dan wil je voor hem ook een extra stapje doen. Hoe de trainer ons heeft toegesproken over onder andere zijn vrouw en dat hij dit wilt doen voor de club maakt wel wat in me los. De trainer heeft een plan en wil het kleedkamergevoel terug brengen in de kleedkamer en de hele club. Hij wil iedereen het gevoel geven dat hij belangrijk is en niet alleen de eerste 11."

Martha maakte zijn debuut vandaag en had een goede chemie met Bergwijn. De linksback werd man van de wedstrijd en over de samenwerking deed de aanvoerder ook zijn zegje: "Ik denk dat we elkaar heel goed aanvoelen, ook in de trainingen. Martha is eigenlijk ook gewoon een buitenspeler, dus hij snapt wat ik wil als aanvaller. De samenwerking was natuurlijk.


Berghuis: "Hopelijk kunnen we nu meer zelfvertrouwen krijgen"

Na de aanvoerder kwam zijn bijna naamgenoot Steven Berghuis hem aflossen. Na de wedstrijd leek er een euforische ontlading, wat normaal gezien vreemd is na een overwinning tegen Volendam. Berghuis vond er het volgende van: "Het was vooral opluchting denk ik. Dit is niet waar we willen staan en wat we voor ogen hebben. Ik voel het zelf ook. Er valt wat van je af na zo weinig overwinningen de laatste tijd. Je bent blij dat je weer een keer wint. Het is nog heel broos. Ook als je de kans van Mühren ziet, dan hoop je echt dat hij er niet in gaat. Vandaag waren ben ik ook blij voor jongens als Martha, Hlynsson en Akmpom. Vooral voor Akpom, omdat hij een moeilijke periode achter de rug heeft. Hij komt bij een team waar de voorwaarden niet goed zijn voor een nieuwe speler om zijn kwaliteiten te laten zien. Ik heb zeker geloof in de nieuwe jongens en ik denk dat dit een mooie opsteker voor Akpom is."

Ondanks dat Ajax veel kansen had, leek het vertrouwen heel broos wat Berghuis ook herkende bij zichzelf: "Ik kwam in hele beloftevolle situaties, maar ik dacht veel meer na dan ik normaal doe. Daardoor ben je meer besluiteloos dan normaal, waar je dan makkelijker de trekker overhaalt of de vrije man ziet staan. Hopelijk kunnen we nu meer zelfvertrouwen krijgen."


Van 't Schip: "Je bent blij met de drie punten, dat is logisch"

John van 't Schip beleefde vandaag zijn tweede wedstrijd als (interim) trainer van Ajax, maar de eerste sinds zijn nieuwe dienstverband. Over hoe hij de wedstrijd beleefde zei de trainer: "Je bent blij met de drie punten, dat is logisch. Als je kijkt naar de afgelopen weken, maar ook als je kijkt naar het grootste gedeelte van de wedstrijd. Tuurlijk heeft Volendam ook een hele grote kans gehad, maar die krijgen ze vooral door een misverstand achterin. Daarentegen hebben wij ook veel kansen gehad, waar we eerder afstand hadden moeten nemen. De fans hebben lang moeten wachten op een overwinning na moeilijke maanden."

Het ging ook over Ramaj. Er was bij zijn transfer veel te doen over hem en hij moest lang wachten op zijn kans. Dit zei van 't Schip over de Duitse keeper: "De keeper die is geweldig. Aan de bal is hij goed, maar ook met die twee reddingen zie je dat hij er staat in dit soort wedstrijden. Hij heeft het fantastisch gedaan. Het is echt een keeper die het goed ziet, mee kan voetballen en de juiste keuzes maakt. Daarnaast is het ook echt een keeper met zijn handen en reactievermogen. Wat ik tot nu toe van hem heb gezien is gewoon goed."

Over het vertrouwen in zijn team gaf van 't Schip nog het volgende aan: "Het is niet in wedstrijd dat alles omslaat. Je ziet nu ook het idee en het voetbal erachter. Van de 30 schoten zijn er geloof ik 10 op doel geweest, maar de energie die erin werd gestoken zegt wel veel. Nu kun je kijken naar de volgende stappen. Ik wil niet te veel naar de plaats kijken waar we staan, maar meer naar hoe we spelen en dat kunnen verbeteren. In principe moet je dan omhoog gaan klimmen."


Karakteristieken

Uitslag: 2-0 (0-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Steven Bergwijn ('57)
Goal
2-0 Chuba Akpom ('89)
Scheidsrechter
Van den Kerkhof
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
FC Volendam: Twigt ('85)

Opstelling Ajax

Steven BergwijnBrian BrobbeySteven Berghuis


Kenneth TaylorKristian HlynssonBranco van den Boomen


Ar'Jany MarthaJorrel HatoJosip ŠutaloAnton Gaaei


Diant Ramaj

Wissels:

'65 Anass Salah-Eddine voor Ar'Jany Martha
'79 Chuba Akpom voor Brian Brobbey
'79 Silvano Vos voor Kenneth Taylor
'85 Mika Godts voor Kristian Hlynsson


Opstelling FC Volendam

Muhren


JohnsonMiraniDe HaanTwigtOuld-Chikh


CoxFlintBenamarPayne


Backhaus

Wissels:

'63 Douiri voor Payne
'63 Zeefuik voor De Haan
'79 Booth voor Muhren
'79 Kuol voor Ould-Chikh
'90 Van Driel voor Twigt


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 2-0 (0-0)
 5 2-0 (1-0)
 5 1-0 (0-0)
 5 2-0 (1-0)
 4 2-1 (1-1)
 4 2-1 (1-1)
 4 2-1 (1-1)
 3 4-2 (2-2)
 3 4-0 (2-0)
10  3 4-0 (1-0)
11  3 2-1 (0-1)
12  3 4-0 (2-0)
13  3 6-0 (4-0)
14  3 4-0 (2-0)
15  3 2-1 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.25. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Diant Ramaj (9 -> 5,0)
2. Steven Bergwijn (7 -> 4,0)
3. Steven Berghuis (1 -> 2,5)
3. Chuba Akpom (1 -> 2,5)
5. Niemand (0 -> 0,0)
5. Victor Jensen (0 -> 0,0)
5. Charlie Setford (0 -> 0,0)
5. Jaydon Banel (0 -> 0,0)
5. Olivier Aertssen (0 -> 0,0)
5. Ar'Jany Martha (0 -> 0,0)
5. Mika Godts (0 -> 0,0)
5. Christian Rasmussen (0 -> 0,0)
5. Josip Šutalo (0 -> 0,0)
5. Kristian Hlynsson (0 -> 0,0)
5. Francisco Conceição (0 -> 0,0)
5. Benjamin Tahirović (0 -> 0,0)
5. Gaston Avila (0 -> 0,0)
5. Kian Fitz-Jim (0 -> 0,0)
5. Amourricho van Axel Dongen (0 -> 0,0)
5. Silvano Vos (0 -> 0,0)
5. Remko Pasveer (0 -> 0,0)
5. Branco van den Boomen (0 -> 0,0)
5. Jorge Sanchez (0 -> 0,0)
5. Jakov Medić (0 -> 0,0)
5. Anass Salah-Eddine (0 -> 0,0)
5. Ahmetcan Kaplan (0 -> 0,0)
5. Jay Gorter (0 -> 0,0)
5. Carlos Forbs (0 -> 0,0)
5. Brian Brobbey (0 -> 0,0)
5. Kenneth Taylor (0 -> 0,0)
5. Davy Klaassen (0 -> 0,0)
5. Owen Wijndal (0 -> 0,0)
5. Jorrel Hato (0 -> 0,0)
5. Anton Gaaei (0 -> 0,0)
5. Devyne Rensch (0 -> 0,0)
5. Gerónimo Rulli (0 -> 0,0)
5. Jurriën Timber (0 -> 0,0)
5. Edson Álvarez (0 -> 0,0)
5. Dusan Tadić (0 -> 0,0)
5. Daley Blind (0 -> 0,0)
5. Victor Jensen (0 -> 0,0)
5. Mohamed Daramy (0 -> 0,0)
5. Calvin Bassey (0 -> 0,0)
5. Sontje Hansen (0 -> 0,0)
5. Youri Regeer (0 -> 0,0)
5. Anass Salah-Eddine (0 -> 0,0)
5. Lorenzo Lucca (0 -> 0,0)
5. Florian Grillitsch (0 -> 0,0)
5. Mohammed Kudus (0 -> 0,0)
5. Maarten Stekelenburg (0 -> 0,0)
5. Perr Schuurs (0 -> 0,0)
5. Sean Klaiber (0 -> 0,0)
5. Antony (0 -> 0,0)
5. Jay Gorter (0 -> 0,0)
5. Mohamed Ihattaren (0 -> 0,0)
5. Naci Ünüvar (0 -> 0,0)
5. Youri Baas (0 -> 0,0)
5. Lisandro Magallán (0 -> 0,0)
5. Lucas Ocampos (0 -> 0,0)
5. Sivert Mannsverk (0 -> 0,0)
5. Borna Sosa (0 -> 0,0)
5. Georges Mikautadze (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
4-0

Ramaj - Sosa, Hato, Medic, Rensch - Boomen, Vos, Berguis- Berweijn, Brobbey, Forbs
+3/-1

 
9 maanden geleden
Zou Mikautadze wel is 90 minuten in de spits willen zien.
Verder prima opstelling.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik zou Bergwijn daarentegen 90 minuten niet willen zien...

Ik weet dat het vloeken in de kerk is, maar waarom niet met 3-5-2 met Mikautadze en Brobbey.

Vos als controleur net voor de verdediging en forbs en berghuis aan de zijkanten. met Tyalor en vd Boomen in het centrum.

Ramaj - Sosa, Hato, Rensch - Boomen, Vos, Berguis- Taylor, Forbs, Brobbey, Mikautadze
+2/-0

9 maanden geleden
We zijn eindelijk aangekomen bij de ommekeer. Geniet ervan, mannen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zolang we nog elke wedstrijd met een linksbuiten spelen die het tempo er volledig uit haalt en niet meer kan dan een balletje breed/terug spelen blijf je aanvallend zwak. Als deze dissonant dan ook nog eens aanvoerder is, dan snap ik heel goed dat de rest van het elftal het er helemaal klaar mee is.

Die band afpakken en paar wedstrijden laten banken en in de wintersop voor elk bod boven de 20 miljoen verkopen.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Het kwam toch goed. Rust.
+1/-0

9 maanden geleden
Kan deze wedstrijd vanavond wel doorgaan met deze storm?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Scheelt dat het dak dicht kan, ook is het ergste wel achter de rug dan.
+2/-0

9 maanden geleden
Eerste test voor John. Hij start met Gaaei, Sutalo, Taylor, Bergwijn, Brobbey...ik had een paar veranderingen gehoopt.....
+1/-0

 
9 maanden geleden
Hij is gisteren begonnen, dus de opstelling zal wel door Maduro zijn ingegeven.
Hoe dan ook, er op vliegen, publiek er volle bak achter en de 3 punten grijpen.
+2/-0

9 maanden geleden
In de 25 minuten die we nu achter de rug hebben Heeft Berghuis nog niet een fatsoenlijke bal gegeven, terwijl er aan de rechterkant al verschillende goede mogelijkheden tot grote kansen waren.
+2/-0

9 maanden geleden
Pfff het is nog niet veel hoor, is wel tegen Volendam he. Had wel een goaltje gemaakt moeten worden. Taylor, Berghuis, bergwijn…nah niet veel.
+2/-0

9 maanden geleden
Het oogt allemaal wat beter, maar tegelijk is het ook heel fragiel en moeten we niet vergeten dat er (en dat zeg ik met respect) tegen Volendam gespeeld wordt, die zelf ook staan waar ze op basis van hun kwaliteiten over de eerste negen wedstrijden staan. Hopelijk valt de 1-0 snel naar rust en dan kan er wat vertrouwen in de ploeg sluipen.
+1/-0

9 maanden geleden
De wil is er wel, het veldoverwicht is er ook, maar de scherpte voorin is er weer niet Berghuis, Taylor ( onbegrijpelijk dat die er gewoon weer in staat ) Bergwijn, het is steeds net niet. Achterin blijven Satulo en Gaaei soms toch voor onrust zotgen
+2/-0

 
9 maanden geleden
Hij maakt hem dan toch, na al 3 kansen gehad te hebben.
+2/-0

9 maanden geleden
Ik juich pas als we gewonnen hebben. Achterin is het nog zo onzeker. Die Sutalo is gewoon slechter dan Bassey momenteel.
+4/-2

9 maanden geleden
Het opstellen van Martha geeft ongezouten aan dat Schip een Ajacied is.
De lb voldoet niet of is geblesseerd dan gewoon een jongen uit de jeugd opstellen.
Bijna blind gedaan.
Daar houd ik van.
+7/-0

9 maanden geleden
Ik weet niet hoor , maar wordt het nu nog billen knijpen ? Nee toch zeker !
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ooit verwacht dat je dat zou schrijven?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Nee, het is erg droef allemaal
+1/-0

9 maanden geleden
Nou daar is het welbekende bekertje….. zucht. Gefeliciteerd 3 punten. EINDELIJK!!!
+1/-0

9 maanden geleden
Mijn gevoel over deze wedstrijd ? Opluchting !
+1/-0

9 maanden geleden
Wat was onze keeper goed zeg. Bergwijn liet het eindelijk zien.
Achterin zo ontzettend onzeker.
Maar goed 3 punten zijn de komende weken heilig.
Leuk voor John, gun het die man zo erg.
+8/-0

 
9 maanden geleden
Ja, ik ben het niet vaak met je eens maar waar alle lafbekken het laten afweten steekt Schip zijn nek uit.
En zoals ik eerder poste: het is een echte Ajacied.
De lb faalde tegen psv dus gewoon de lb uit de jeugd opstellen.
Ik haat het woord "Ajax DNA" maar kan er nu niet omheen.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Geen reden om dat woord te haten, want Ajax DNA is wat ons groot en beroemd heeft gemaakt over de hele voetbal wereld!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Rechtsback ook. maar staat er wel in
+1/-0

 
9 maanden geleden
Klopt, die zou Ajax vrouwen zelfs niet opstellen omdat het een pussy is.
Laten we het hier op houden dat met 2 jeugdspelers als backs misschien teveel risico was?🤷‍♂️
+2/-0

9 maanden geleden
Oud Ajacieden als Sneijder, vdVaart,van Basten weten het allemaal zo goed elke werk op tv. Maar instappen omte helpen ho maar. Zo klaar met deze zogenaamde Ajacieden, ook lekker wegblijven als het straks weer goed gaat a.u.b zo klaar met die gasten. Mogen een voorbeeld nemen aan van het Schip, van Gaal, van Praag,van Wijk etc. Die steken wel hun nek uit.
+4/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Van Basten is gewoon eerlijk en zegt het zoals hij het ziet. Natuurlijk hoef je het daar niet altijd mee eens te zijn, maar je kan hem naar mening nooit de nodige objectiviteit verwijten die iedere (voetbal) analist gewoon moet hebben.
Van der Vaart is een echte ajacied, maar meer impulsief met het hart op de tong.
Sneijder is gewoon geen echte die hard Ajacied.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Hoho, Sneijder heeft deze week in een interview gezegd dat hij technisch manager wil worden! Ongetwijfeld ziet hij daar volgende week weer vanaf. Dan zal hij zich willen aansluiten bij een organisatie die helpt bij gestrande zeehondjes.

Over een maand krijgen we vervolgens een groot interview waarin hij aangeeft dat hij bondscoach van het Nederlands elftal wil worden.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Klopt, maar Sneijder wil wel pas instappen tijdens een eindtoernooi. Al die kwalificatiewedstrijden vindt hij niets. Kunnen ze voor hem geen kortere weg invoeren?
+1/-0

9 maanden geleden
Moest werken gisteravond dus grote samenvatting gekeken.
Blij voor van ´t Schip, beschaafde man, goed uithangbord voor je club en je merkt dat de spelers ook voor hem willen lopen.
Het is nog allemaal broos maar hij heeft de juiste insteek, brand zijn spelers niet af openlijk en voelt aan dat deze groep waar we het mee moeten doen een teamgevoel nodig heeft waarbij iedereen zich belangrijk voelt en dat is ook waar teamsport voor staat.
Tuurljk is het niet meer de kwalitatief hoogstaande ploeg die we in het recente verleden hebben gehad maar zie toch echt wel lichtpunten.
Die keeper Ramajl is echt wel een aanwinst en Apkom kunnen we ook nog wel plezier aan beleven van wat ik zag.
Nu de 3 punten in de tas en langzaamaan toewerken aan herstel en van wedstrijd tot wedstrijd kijken.
+1/-0

9 maanden geleden
Er heerst opluchting dat werd door die lange van ESPN ook aangegeven terwijl Perez daar nogal zichtbaar moeite mee had, opluchting bij AJAX huh wat? :-)

Het was trouwens Volendam he (met respect).. dus ok goed begin voor Schip, hopelijk strand het Schip niet de komende wedstrijden en natuurlijk zien HOE het elftal zich houd als ze weer op echte tegenstand stuiten en niet weer open huis houden want gister werden er genoeg kansen gecreëerd echter het afmaken moet VELE malen beter en effectiever anders is het eindresultaat altijd negatief (meer goals tegen dan voor).
+1/-0