Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax interesse in Helstad?

5 oktober 2000 21:29 - Fotball 247

Verslaggever: M

Noorse media melden dat Ajax de verrichtingen van Thorstein Helstad met belangstelling volgt. De Amsterdammers bekeken de Noorse aanvaller van Brann Bergen en het nationale elftal in de UEFA Cup wedstrijd tegen Basel. Halstad wist dat Ajax op de tribune voor hem zat, maar tot aan de dag van vandaag heeft hij verder nog niets concreets gehoord. Enige tijd geleden zou ook Roda JC de spits op de voet hebben gevolgd. De Noor heeft zijn zaakwaarnemer laten weten alleen geinformeerd te willen worden als er clubs zijn met concrete aanbiedingen. Halstad wil voorkomen dat geruchten over mogelijke transfers zijn spel gaan beinvloeden.

Meer op Fotball 247




Tags

helstad halstad basel beinvloeden bergen brann concreets noor roda thorstein uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht