Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman heel tevreden over Stekelenburg en De Jong

1 augustus 2004 22:43

Verslaggever: RvN

Koeman was erg tevreden over het verloop van het toernooi en het spel tegen Arsenal. "Dit was op een heel hoog niveau. Arsenal heeft een fantastische ploeg, speelt heel slime en gokt op counter. Daar hebben ze de kansen voor gehad, maar wij hadden ook een of twee goals verdiend. Ik weet niet wie de gelukkigste is vanavond met een gelijkspel."

Stekelenburg keepte een fantastische wedstrijd tegen Arsenal, waar Lobont vrijdag wat kleine probleempjes had. Koeman wilde nog niet laten blijken welke keeper volgende week in de goal staat tegen FC Utrecht en dus dit seizoen zijn voorkeur krijgt. "Stekelenburg heeft prima gekeept. Hij heeft twee goals van Arsenal zeker voorkomen. Hij heeft echt zijn stempel op het duel gezet."

Ook over Nigel de Jong was hij erg tevreden. Hij verkoos hem boven Escude in het centrum van de verdediging. "Verdedigend was het heel goed. Opbouwend leed Nigel de Jong twee keer dom balverlies en dat mag niet. Maar verdedigend was het heel goed."

Meer op




Tags

arsenal jong koeman stekelenburg nigel balverlies counter escude gelukkigste gokt lobont opbouwend probleempjes slime stempel utrecht verkoos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal