Transparent
Inloggen
Sluiten

Gelijkspel Ibrahimovic; Doelpunt Sonck helpt Belgen niet; Roemenie geeft Duitsland pak slaag

28 april 2004 21:00

Verslaggever: RvN

Ibrahimovic behaalde met Zweden een knap gelijkspel in Portugal. Het werd uiteindelijk 2-2, de spits van Ajax werd na een uur gewisseld voor Elmander. Portugal, dat via Luis Figo in de eerste helft een penalty miste leek via een eigen goal in de slotfase te verliezen. Ver in blessuretijd scoorde Nuno Gomes alsnog de gelijkmaker.

Belgie is in eigen huis met 2-3 onderuit gegaan tegen Turkije. Wesley Sonck bracht Belgie op een 1-0 voorsprong na ruim een half uur spelen. Vier minuten voor tijd leek Belgie via Dufer nog een gelijkspel binnen te halen. In blessuretijd trokken de Turken alsnog aan het langste eind.

Roemenie heeft in een vriendschappelijke interland in eigen land Duitsland een fors pak slaag gegeven. De Roemenen met Lobont in de basis versloegen de Duitsers met maar liefst 5-1. Ongetwijfeld tot teleurstelling van de gedreven Ajacied moest hij twee minuten voor tijd alsnog een tegentreffer incasseren. Mitea ontbrak in de selectie wegens een blessure.

Litmanen speelde overigens 70 minuten mee in de met 1-0 verloren uit-interland van Finland tegen Bosnie-Herzegovina.

Meer op




Tags

belgie duitsland ibrahimovic roemenie slaag sonck portugal bosnie dufer elmander figo finland gomes herzegovina langste litmanen lobont mitea nuno roemenen trokken turkije zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos