Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vervroegt wedstrijd wegens noodweer

9 juli 2024 12:29 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ajax vervroegt wedstrijd wegens noodweer; image source: Pro Shots

De oefenwedstrijd van vanavond tegen het Belgische Sint Truiden VV is met een half uur vervroegd in verband met het dreigende noodweer dat Oldebroek nadert. De aftrap stond gepland om 18:30 uur maar zal nu om 18:00 uur plaatsvinden.

Hoewel de dag nog warm en zonnig begon, wordt er voor dinsdagavond noodweer verwacht in Nederland. Vanaf het eind van de middag trekt er een behoorlijk front aan zware onweersbuien via Zeeland het land binnen. Niet veel later in de avond zou het front Amsterdam bereiken.

Ajax en STVV voorkomen liever dan dat ze moeten genezen en hebben daarom de wedstrijd met dertig minuten vervroegd. Beide clubs roepen op om verdere ontwikkelingen via de clubkanalen in de gaten te houden. Het wordt voor Ajax het tweede duel van de voorbereiding, de eerste werd afgelopen vrijdag met 0-1 verloren van PEC Zwolle.
Tags

noodweer front vervroegt aftrap genezen nederland oldebroek onweersbuien pec stvv truiden zeeland zonnig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
De wedstrijd is niet in Amsterdam, maar in Oldebroek...
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal