Transparent
Inloggen
Sluiten

Rulli ziet Argentinië van Canada winnen

21 juni 2024 15:51
Foto: Pro Shots

Rulli ziet Argentinië van Canada winnen; image source: Pro Shots

Argentinië heeft de strijd om de Copa America vannacht geopend met een 2-0 overwinning op Canada. Met Ajacied Gerónimo Rulli de volledige wedstrijd op de bank rekende Argentinië in de tweede helft af met de Canadezen. Julián Alvarez en Laurao Martinez zorgden voor de doelpunten. Oud-Ajacied Nicolás Tagliafico mocht in de slotminuut nog zijn opwachting maken.

Daarmee is Argentinië voortvarend begonnen aan het toernooi, dat zich over twee continenten verspreid. In een groep met verder nog Chili en Peru was het belangrijk voor de ploeg van Rulli om de eerste wedstrijd in ieder geval te beginnen met een overwinning. Vannacht om 02:00 uur Nederlandse tijd staat de andere groepswedstrijd op het programma. Woensdagnacht 26 juni nemen de Argentijnen het om 03:00 uur Nederlandse tijd op tegen Chili, waarna de regerend wereldkampioen de groepsfase zondagnacht 30 juni afsluit tegen de Peruvianen. Die aftrap staat om 02:00 uur Nederlandse tijd gepland.




Tags

argentinie rulli canada chili afsluit aftrap alvarez canadezen continenten geronimo groepswedstrijd julian laurao martinez opwachting peru peruvianen slotminuut tagliafico voortvarend wereldkampioen woensdagnacht zondagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen