Transparent
Inloggen
Sluiten

Ziggo verlengt sponsorcontract met Ajax

19 juni 2024 16:10 - Ajax & Ziggo
Foto: Pro Shots

Ziggo verlengt sponsorcontract met Ajax; image source: Pro Shots

Hoofdsponsor Ziggo en Ajax verlengen de reeds bestaande sponsorovereenkomst tot medio 2027. In de contractverlenging is ook een optie voor twee jaar extra opgenomen. De hoofdsponsor is al sinds 2015 in die hoedanigheid aan de club verbonden en blijft dat de komende jaren dus ook.

Hoewel Ajax op alle fronten uitdagende tijden kent, behouden beide partijen het vertrouwen in elkaar. Er komt in de nieuw te vormen samenwerking met de kabelgigant meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven. Interim algemeen directeur Menno Geelen is in ieder geval ontzettend blij met de verlenging: "We zijn VodafoneZiggo dankbaar voor hun vertrouwen in de toekomst van Ajax. We zijn nu al bijna tien jaar partners en mede dankzij deze onvoorwaardelijke steun werken we verder aan een betere toekomst van onze club, aan de te behalen resultaten en aan de impact die we willen maken op én naast het veld. Het is de ambitie van VodafoneZiggo om een betere toekomst voor iedereen te bewerkstelligen. Daar leveren wij graag een bijdrage aan."

Directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo Robin Kroes vult Menno Geelen aan: "In goede maar ook in minder goede tijden er voor elkaar zijn. Dat is de kern van een écht partnership. Ajax heeft de afgelopen maanden belangrijke stappen gezet naar de toekomst en we kijken uit naar het komende seizoen en de jaren daarna. Voetbal is als geen ander in staat om mensen te verbinden, drempels te verlagen en emotioneel te raken. Het is entertainment pur sang. We kunnen de verbindende kracht van voetbal ook inzetten voor belangrijke maatschappelijke issues. Beide aspecten vinden wij belangrijk en dat gaan we de komende jaren samen verder ontwikkelen."




Tags

vodafoneziggo ziggo geelen hoofdsponsor sponsorcontract consumentenmarkt drempels emotioneel entertainment fronten hoedanigheid issues kabelgigant kern kroes pur sang sponsorovereenkomst verbindende verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
What's in a name?
Nu maar hopen dat die directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo niet voorafgaande aan deze bekendmaking aandelen Ajax gekocht heeft.
+1/-0

3 maanden geleden
Vertrouwen en loyaliteit zijn belangrijk.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen