Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaplans kansen keren na uitvallen Kabak

5 juni 2024 13:25
Foto: Pro Shots

Kaplans kansen keren na uitvallen Kabak; image source: Pro Shots

Hoewel Ahmetcan Kaplan geen onderdeel uitmaakte van de wedstrijdselectie voor de oefenwedstrijd van Turkije tegen Italië, lijken zijn kansen te zijn gekeerd. In het duel van gisteravond viel zijn directe concurrent Ozan Kabak geblesseerd uit, waardoor de Turkse media de Turkse bondscoach Montella oproepen Ahmetcan Kaplan sowieso mee te nemen naar Duitsland.

Lange tijd leek het erop dat Ahmetcan Kaplan tot de uiteindelijk negen afvallers zou behoren. Turkse media gingen er vanuit dat Kaplan in plaats van mee te mogen naar het EK in Duitsland, met Jong Turkije te moeten strijden in hun EK-kwalificatiewedstrijden en dat hij enkel voor de vorm opgenomen zou zijn in de voorselectie van vijfendertig spelers.

Nu Ozan Kabak er voorlopig uit lijkt te liggen, lijken de kansen voor Ahmetcan Kaplan te zijn gekeerd. Uiterlijk aanstaande vrijdag maakt bondscoach Vincenzo Montella zijn definitieve EK-selectie bekend en wordt duidelijk of Kaplan daadwerkelijk wordt opgeroepen en in actie gaat komen op het Europees Kampioenschap.

UPDATE: De Turkse voetbalbond heeft inmiddels in ieder geval bevestigd dat Kabak geen onderdeel uitmaakt van de definitieve EK-selectie door een gescheurde kruisband van zijn rechterknie. Daardoor ligt de speler van Hoffenheim er voorlopig uit:




Discussieer mee op de forums


Tags

kaplan kabak ahmetcan duitsland kaplans montella ozan turkije gescheurde hoffenheim jong kruisband rechterknie uitmaakt vijfendertig vincenzo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.