Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bereikt voorakkoord met Cruz Azul

3 juni 2024 09:58
Foto: Pro Shots

Ajax bereikt voorakkoord met Cruz Azul; image source: Pro Shots

Het lijkt voor Ajax tot een snel afscheid te komen van Jorge Sánchez. ESPN Mexico meldt dat Ajax een voorovereenkomst heeft gesloten met het Mexicaanse Cruz Azul over een transfer van de rechtsback. De interesse van de Mexicaanse club speelt al langer. Nu het seizoen in Mexico ook voorbij is, zou de club snel koppen met spijkers willen slaan. Sánchez zou een van de nieuwe gezichten moeten worden bij de club uit Mexico-Stad.

Transferexpert Fabrizio Romano maakte begin vorige maand al melding dat de Mexicaanse club interesse had in de Ajacied, die zich in Amsterdam niet voldoende ontwikkeld heeft. Het voorbije seizoen werd de speler verhuurd aan FC Porto, waar hij ook niet in staat is gebleken een basisplaats te veroveren. De Mexicaan hoopt nu in eigen land zijn carrière nieuw leven in te blazen. Met de transfer zou een bedrag van drie miljoen euro gemoeid zijn.
Discussieer mee op de forums


Tags

azul cruz mexico sanchez voorakkoord espn fabrizio gezichten jorge porto romano spijkers transferexpert voorovereenkomst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mikautadze 13 miljoen, Sanchez 3 miljoen. Ga zo door zou ik zeggen. Nog een stuk of 7/8 te gaan.
+4/-0

2 maanden geleden
Die jongen deed, ondanks dat hij niet het gewenste niveau heeft, in ieder geval zijn stinkende best. Ik wens hem veel succes in zijn verdere loopbaan.
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal