Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax volgt Sepp van den Berg

1 juni 2024 16:19
Foto: Pro Shots

Ajax volgt Sepp van den Berg; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldde vandaag dat zowel PSV als Ajax als Feyenoord de ontwikkelingen rondom Sepp van den Berg met bovengemiddelde interesse volgen. Nadat de Nederlandse verdediger het afgelopen seizoen door Liverpool werd verhuurd aan het Duitse Mainz, lijkt een terugkeer bij de Engelse topclub niet aan de orde.

Liverpool zou een transfersom van twintig miljoen verlangen voor een transfer van de talentvolle verdediger. Daar lijkt de verdediger het niet mee eens te zijn: "De club straalde al die tijd geen vertrouwen in mij uit, maar willen nu wel mijn toekomst belemmeren. Ik wil wekelijks spelen en mezelf verder ontwikkelen. Hopelijk ziet de club ook in dat deze transfersom niet realistisch is en zijn ze bereid die vraagprijs te verlagen."

Of de verdediger ook daadwerkelijk terug naar Nederland komt valt nog te bezien. Met zijn sterke spel in de Bundesliga, waar hij er onder andere in slaagde Mainz in de Bundesliga te houden en de ene sterke wedstrijd afwisselde met een nog betere, zijn er meer clubs die hun interesse kenbaar hebben gemaakt bij Liverpool. De voorkeur van de centrale verdediger lijkt uit te gaan naar een nieuwe uitdaging in de Duitse competitie, dat is hem het voorbije seizoen goed bevallen. Desalniettemin heeft de Nederlandse top drie de verdediger op de radar en blijven ze de ontwikkelingen rondom de speler nauwlettend in de gaten houden.
Tags

berg liverpool sepp bundesliga mainz afwisselde belemmeren bovengemiddelde feyenoord kenbaar nederland radar slaagde straalde telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Niet te betalen en wil waarschijnlijk niet eens komen. En weer verder...
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou hier geen tijd aan verspillen. Dit lijkt me een geval waar je maanden mee bezig zal zijn om tot de conclusie te komen dat hij onhaalbaar is.

Blijf a.u.b. realistisch en probeer de selectie ruim op tijd in orde te hebben.
+2/-0

2 maanden geleden
Ah....lekker competitie afgelopen en weer het begin van een lange lijst met namen van spelers die Ajax volgt maar die niet gaan komen.
+1/-0

2 maanden geleden
Vorig jaar was deze naam één van de redenen dat Tadic vertrok, want niet ambitieus genoeg. Nu is hij onhaalbaar volgens sommigen. Kan snel gaan.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal