Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Was een mooie kopbal, hé"

5 november 2023 19:08

Brobbey had vandaag 1 goedgekeurde goal en 1 doelpunt dat werd afgekeurd door de scheidsrechter. Volgens de spits was het onnodig dat de goal werd afgekeurd: "De scheids zei helemaal niets. Na de VAR check gingen we gewoon door. Er gebeurt helemaal niets, volgens mij valt hij. Altijd als verdedigers mij trekken krijg ik geen vrije trap en als ik een klein beetje aanraak is het een vrije trap voor hen. Ik snap het niet."

Toen het over zijn kopbal ging begon de spits spontaan te lachen: "Was een mooie kopbal, he! Goede loopactie en een mooie bal van Branco. Laten we het erop houden dat ik een beetje kan koppen. Maar binnenkort ga ik trainen met John Bosman, kopspecialist. In de jeugd heb ik ook wel met hem getraind. Samen met de vorige trainer had we al gevraagd of ik meer met John Bosman kon gaan trainen en na zijn ontslag heb ik het aan de nieuwe trainer gevraagd."

Chuba Akpom kwam de laatste 2 wedstrijden in het veld en wist drie keer te scoren. Hoe kijkt Brobbey naar zijn "concurrent"? De spits daarover: "Hij doet het goed, ik ben blij voor hem. Ik denk dat hij op nummer 10 of in de spits kan spelen. Bij Middlesbrough speelde hij ook vaak op 10, dus hij kan beiden."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey bosman aanraak akpom branco check chuba goedgekeurde kopspecialist middlesbrough scheids spontaan var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht