Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aantrekken nieuwe rechtsbuiten topprioriteit Ajax'

11 mei 2023 18:14 - VI Pro
Foto: Pro Shots

"Aantrekken nieuwe rechtsbuiten topprioriteit Ajax"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat het aantrekken van een nieuwe rechtsbuiten voor Ajax de hoogste prioriteit heeft komende zomer. Na het vertrek van Antony heeft de club geen geschikte vervanger weten aan te trekken en dat moet nu recht gezet gaan worden. Ook wil het een centrale verdediger, een controlerende middenvelder en een aanvallende middenvelder aantrekken.

Bij het aantrekken van de spelers zal Ajax ook inzetten op spelers die de selectie karakterologisch een boost kunnen geven. Met een aantal gerichte aankopen, die zich ook als leiders in de kleedkamer kunnen profileren, moet er succesvol worden doorgeselecteerd.

Mohammed Kudus, Jurriën Timber en Edson Álvarez staan open voor een vertrek bij Ajax. Volgens VI is het voor de club financieel wenselijk dat twee van die spelers ook daadwerkelijk gaan vertrekken, maar zou het drietal een belangrijke rol moeten vervullen in het vernieuwde Ajax.

Meer op VI Pro
Discussieer mee op de forums


Tags

topprioriteit alvarez antony doorgeselecteerd karakterologisch kudus profileren timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.