Transparent
Inloggen
Sluiten

'Remko Pasveer al maanden in wachtkamer over contractverlenging'

2 mei 2023 07:42 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Remko Pasveer al maanden in wachtkamer over contractverlenging"; image source: Pro Shots

Het is nog altijd onduidelijk of Remko Pasveer ook komend seizoen bij Ajax onder contract zal staan. Dat weet De Telegraaf te melden. Al geruime tijd geleden werd er een mondeling akkoord bereikt over een verbintenis voor een jaar, waarna de afspraken op papier zouden worden gezet. Sindsdien heeft Pasveer echter niets meer vernomen en zit hij inmiddels al meer dan twee maanden in de wachtkamer.
Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko wachtkamer mondeling telegraaf vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Slechte zaak, zo ga je niet met werknemers om. Geef gewoon duidelijkheid. Denk dat Pasveer als 2e doelman een prima optie is voor volgend jaar.
+2/-0

2 maanden geleden
Niet over mekkeren vindt ik, je hebt mondeling akkoord gekregen verwacht dat het goed komt. Volgens mij zijn er momenteel heel veel belangrijke zaken die voorrang hebben.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Nou dat weet je maar nooit, hij heeft toch een makelaar dacht ik zo!? Doet die ook nog werk?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Cashen 🙈😂😂
+1/-0

2 maanden geleden
Edwin vd Sar heeft natuurlijk niet overal tijd voor. Even geduld Remco. Nog even wachten op een gaatje in de agenda van onze AD.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het is gewoon een spelletje dat Ajax speelt. Er is geen goede reden geweest om Mislintat niet vanaf 1 Mei te laten beginnen of direct na de bekendmaking van zijn aanstelling, anders dat Sar nu iedereen kan vertellen dat tot mid Mei er niets besproken kan worden. Tegen die datum weet je of je de Europa of Conference League speelt en dus ook wat voor spelersmateriaal je kan betalen. Niet dat Pasveer duur is, maar ze hebben nogal wat keepers rondlopen. Ik zou Pasveer we houden, heeft ervaring, is feit, ligt goed in de groep en neemt genoegen met een plek op de bank.
+1/-1

 
5 weken geleden
Of Champions League.
+1/-0

2 maanden geleden
Niet om het een of ander, maar het is redelijk schofterig om een werknemer zo lang in onzekerheid te laten zitten. Een contract optekenen, waar de details al van uitonderhandeld zijn, kan binnen een paar uur (denk aan deadline day). Dat de tent nu in de fik staat is geen excuus, dit had in februari (!) al afgehandeld moeten zijn.

Los daarvan hoeft het voor mij niet zo nodig. Je hebt met Rulli al ervaring, daar mag best wat talent achter. Verleng liever met Setford. Getalenteerde Engelse keeper die je later de hoofdprijs kan opleveren vanuit de Premier League.

Ondanks dat, moet je als Ajax zijnde gewoon je afspraken nakomen. Je hebt er bewust voor gekozen nog een jaar met Pasveer door te gaan, dan moet je de boel nu niet gaan lopen traineren. Ook een mondeling akkoord is bindend, dus terug kun je toch al niet meer, ook niet nu er wél een TD is. Tenzij je een arbitrage zaak met nóg meer bad publicity wil.
+2/-0

2 maanden geleden
Wat zou onze zogenaamde MediaPartner zijnde TeleVaag toch zonder een Ajax moeten doen. Blijft dan geheel de Telesport leeg en kunnen we afscheid nemen van een aantal droeftoeters 🤔. Anders gezegd ik neem heel veel van dit soort berichtgeving met een korreltje zout 😉
+3/-0

2 maanden geleden
Belachelijk, dat heeft hij niet verdiend , is een goede keeper en een echte prof, van der Sar heeft het zeker te druk met andere dingen , hij is hier verantwoordelijk voor!!
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz branco elsimao frimpong hato heitinga jong jordi maradona mediaoptredens messi mislintat molenaar oei oranje rulli rvc sar sjakie tadic timber vos wijndal