Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Deze moest van diep komen'

26 februari 2023 21:37

In gesprek met ESPN was John Heitinga niet te spreken over de eerste helft van Ajax. "Dat was echt verschrikkelijk van onze kant. Echt heel slecht", aldus Heitinga. "We waren heel statisch en vooral heel slordig aan de bal. We lopen steeds de trechter in en dat resulteert in een standaardsituatie die je wederom tegen krijgt. De eerste helft was gewoon heel erg moeizaam."

Na rust liep het vervolgens beter. "In de kleedkamer hebben we gezegd dat als we mee willen doen om de titel we deze moeten winnen", zo gaf hij aan. "Deze moest van diep komen, al moeten we het in de tweede helft eerder op slot gooien. We kregen een paar grote mogelijkheden op de 1-3, maar die maken we niet."

Heitinga was zeer te spreken over het spel van Edson Álvarez. "Ik ben heel blij dat hij die bal binnen kopt, want dat verdient hij ook. Hij speelde heel sterk vandaag", zei hij daarover. "In de tweede helft stond hij op het middenveld, zodat we de balans terugkregen."
Discussieer mee op de forums


Tags

heitinga alvarez espn resulteert slot standaardsituatie terugkregen titel trechter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier positioneel rulli rvc salah sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal